| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Z kalendáře našich prababiček

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]
  • 
10.4.2007 18:00:03
Libi se Vam? Ja bych to jmeno dal:) ... Teda ve srovnani s nekteryma tu je to jeste light:)
Petra
  • 
20.7.2006 12:14:36
Moje babička (67) se jmenuje Genovéva, což je slovenská obdoba Jenovéfy. Nechává si ale říkat Evo - GenovÉVA. Asi svým jménem nechce vbuzovat moc pozornost :)
22.5.2006 12:04:45
Mně se libí jméno Tobias-jenže není v kalendáři.Kdyby s tím manžel souhlasil,tak bych chtěla aby se náš syn jmenoval Tomáš Tobias,ale to mi asi neprojde.Jinak babička je Eleonora-Lenka,teta Bohumila-Bohunka a kamarádka Radmila-Radka.Mamka je Ilona a slaví na Helenu,protože jméno v padesátých letech nebylo v kalendáři.
egle
  • 
7.4.2006 12:01:12
arnostku znam taky, rika se ji arna. a mam kamarada radomira.. ale pro vsechny je to rado nebo radek
egle
  • 
7.4.2006 12:00:43
arnostku znam taky, rika se ji arna. a mam kamarada radomira.. ale pro vsechny je to rado nebo radek
Hanka,syn 2,5roku
  • 
21.3.2006 11:18:45
Náš syn se jmenuje Kryštof. Když jsme vybírali jméno,tak hned na druhém místě byl Florián(je to půvabnější,ale to samé co Kvštoslav). Pro holčičku jsme měli připraveno Dorota. Koukám, že se v tom vašem seznamu docela nacházím,asi jsem se narodila do nevhodné doby -)). Ale spíš to bude asi v tom,že mě docela rozčiluje,když zavolám Pepo, Petře, Pavle a sejde se celá ulice!
Daniel
  • 
17.12.2005 11:56:39
aby neeeee, moje laska se taky jmenuje Kvetuse.
Kudátko+3
15.7.2005 12:53:03
tak v nasi rodine - rodice me babicky, dedy a ostatnich se vyslytovala tato jmena:
Vincenc, Filoména, Rozálie, Františka Inocenc...

Kamarádčin tatínek se jmenoval Edmund.

Ja jsem spíše pro tato stará jména, že ta seriálová.
Pro holčičku máme vybráno Štěpánka.
Wet
  • 
2.10.2004 23:01:20
V tomto kalendáři je zase jméno Monty.
21.9.2004 14:40:24
Já jsem také hledala nějaké staré české jméno pro moje budoucí mimčo a nejlepší nápad co jsem měla bylo, zajít se podívat (je to sice divné) na hřbitov. Přece jenom jsou tam jména klasické české. V dnešní době jsou moderní jména sice pro mě pěkné, ale strašně zprofamované, takže potkáte několik maminek a jejich děti mají tytéž jména. Proto jsem volila tento způsob a už jsem si vybrala.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.