| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kam s dítětem? Do vozíku!

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 56 [Dalších 36 >>]
Aluš, Míša 3,5 a Martina 4měs.
  • 
24.8.2005 23:19:57
Z vozíku jsem nadšená, větší dítě zabavuje mladší a nebo spolu svorně spí. podnikli jsme společně výlety na kolecha za měsíc ujeli asi 100km. Dobrá investice, nelituji, ale do kopce je to makačka, naštěstí většinou jede s vozíkem manžel. Ale doporučuji.
  • 
7.8.2005 10:03:55
Mam dvě děti 2,5roku a 10měsíců. Vozík se mi velice líbí, ale zrazují mě, že bude těžký a já za chvíli dvě děti "neušlapu". Zajímala by mě zkušenost, do kolika kilogramů váhy dítěte je "pohodlné" šlapání.
Díky za odpověď
  • 
3.8.2005 15:24:11
Zdravím rodiče i děti,

našemu mláděti budou zítra 4 měsíce a už měsíc drandí spokojeně ve vozíku (Croozer 737). Jakmile jsme objevili tuto možnost, vyrazili jsme do dveplusdve, příjemně probrali pro a proti, zavřeli oči a zaplatili ne právě malou částku. Zatím investice rozhodně nelitujeme, protože společné výlety a trochu sportu za to stojí. Do Croozeru pasuje dětská autoskořápka od Chicca, takže jsme přeci jen pár korun ušetřili. :-)
Vozík lze použít i jako sporťák s měnitelným předním kolečkem. Pro městský provoz je to přeci jen drobet robustní, ale v terénu se (prý) chová obratně. V zimě se k němu dají připevnit lyže a běžkař, na to se obzvlášť těším.

Sportu zdar!
Jitka
  • 
12.7.2005 18:28:16
Riešením je blatnk, ktorý je namontovaný na vozíku miesto malého kolečka. Môžem poslať foto.
Mirka
  • 
9.4.2005 1:13:18
U nás v rodině také vozí dcerku Croozer.V Plzni, kde bydlíme prodává přivěsy firma www.cykloprivesy.com, kde jsme si nejdříve přívěs zapůjčili, a pak, hlavně malá, už ho nechtěli ani vrátit a koupili. Ohledně odletajícich kaminku:vstup je opatřen slídovým oknem a pod tím je taková moskytiera(když je tepleji), no a pokud netrefím zrovna louži, tak to jde. Spokojenost jak u malé, tak u nás, dospěláku.
Mirka, Plzeň
jana
  • 
9.4.2005 1:11:17
d
Mirka
  • 
9.4.2005 1:05:41
U nás v rodině také vozí dcerku Croozer.V Plzni, kde bydlíme prodává přivěsy firma www.cykloprivesy.com, kde jsme si nejdříve přívěs zapůjčili, a pak, hlavně malá, už ho nechtěli ani vrátit a koupili. Ohledně odletajícich kaminku:vstup je opatřen slídovým oknem a pod tím je taková moskytiera(když je tepleji), no a pokud netrefím zrovna louži, tak to jde. Spokojenost jak u malé, tak u nás, dospěláku.
Mirka, Plzeň
Vojta, jeden mrňavec
  • 
17.3.2005 8:41:41
vrtá mi hlavou, jak je to vyřešeno s cákáním od zadního kola. To musím mít blatník až skoro na zem, nebo pořád přikrytý předek vozíku?

Byl bych vám vděčný za zkušenosti.
v.vidman@atlasltd.cz
30.12.2004 13:51:33
My jsme začali jezdit malou, když jí bylo 7,5 měsíce, ale právě ve vozejčku a jěště v autosedačce (skořápce), takže skoro ležela. Moc se jí to líbilo. S menším miminem si to nedokážu přestavit, natož aby muselo sedět v sedačce na kole.
Loren.
martina
  • 
2.10.2004 15:57:34
Diky za inspiraci na vozicek je opravdu super jsme rodina co vyrazi na kolo pomerne casto mame dva pejsky a oba je vozime v kosicich vsude sebou ted cekame prirustek a vypada to ze vozik si poridime taky.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 56 [Dalších 36 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.