Simonna |
• |
5.9.2004 21:03:35
Milado,
nevim jestli je helma vevoziku povinna , ale co jsem si vsimala u nas na cyklostezce v Brne nebo i v Nemecku, tak deticky helmicky mely. Taky budem vozik kupovat a helmicku pro jistotu taky.Sichr je sichr! |
Sára, 2 holky |
• |
5.9.2004 17:18:43
Tak už jsem stránky prostudovala, naštěstí se po ČR vyskytuje plno prodejců, a jeden v Chomutově,což není daleko od Žatce, kde bydlíme. Tak se tam vypravíme a uvidíme, i když mám pocit, že na krámě je mít nebudou, že je budou muset objednat. Firma Dveplusdve má zas velkou výhodu, že má půjčovnu těchto vozíků, takže uvažuju o tom, že bychom si ho nejdříve vypůjčili na víkend a pak by se vidělo.
|
Sára, 2 holky |
• |
5.9.2004 17:05:11
Datlice, díky za tip, zatím jsem koukala jen na stránky Dveplusdve, ale ten azub má ty vozíky znatelně levnější, o 1500-2000,- Kč, to už je rozdíl, navíc, pokud tam jde BEZPEĆNĚ upevnit autosedačka, tak už nemusíme nic dokupovat. Uherské Hradiště je od nás trochu z ruky, ale ještě jsem ty stránky pořádně neprostudovala (koukala jsem jen na nabídku a na ceny), je možné, že mají někde pobočku ?
Snad už manžela přesvědčím, od firmy Dveplusdve se mu zdál drahý. |
Milada. |
5.9.2004 14:42:38
Datlice,
díky za vysvětlení. Ještě mne napadá jedna věc: Když vezu dítě na kole sedačce, mělo by mít dle mého názoru helmu. Jak je to u vozíku? To je to tak bezpečné, že se tam vozí děti bez helmy? Na těch stránkách vidím, že vozíky samotné mají schválení TÜV zkušebny. O helmách tam není nic. Zajímaly by mne crash-testy, srovnání v cyklosedačkou jsem našla, ale objektivní testy ne. Milada |
5.9.2004 11:15:41
Ve vozíčku jsou popruhy pro ukotvení jednoho dítěte většího do 40 kil,anebo dvou menších dětí.Takže těm popruhy se to přichytilo.
Náš vozík je vyráběn v česku,v Uherském Brodě. www.azub.cz jinak dobré vozítka,leč dražší,ale fakt dobré jsou na www.dveplusdve.cz |
Milada. |
5.9.2004 10:45:52
Datlice,
a ten vozík má nějaké svoje popruhy - kšíry, za které se ta autosedačka vzadu připevní jako v autě? Chápu to dobře? Milada |
5.9.2004 10:40:34
tak jsme vyjeli všichni vyjeli na první rodinný výlet na kolech.jen pes musel běžet pěškobusem.Jinak beruška má 6 týdnů a byla velmi spokojená.Spal,koukala ,kojila se při pauze,no a i ukázala,jak vozík zvukově netěsní-brečela z hladu!
|
zdena |
• |
4.9.2004 12:59:10
Prvni dite jsem vozila v sedacce na nosici, jezdily jsme aspon padesat kilometru denne, mala v tom byla spokojena. Druhe dite je tezce postizene a uz pet let ho vozime ve voziku - ted uz to spis pripomina malou maringotku, malej ma take dvacet kilo, tak je to fuska. Jeste stale si zhluboka oddechnu vzdy, kdyz sjedeme ze silnice, aut se s vozikem bojim mnohem vic nez se sedackou. Ale zas netrnu, ze zacne prset, ze se ochladi, proste maleho zavru a pohoda. Je v tom ohromne spokojeny a my take, jakekoliv prolomeni barier je pro nas balzamem na dusi. Obcas slycham komentare, ze je to trapeni deti, ale ja vim, jak se na vylet vzdy tesi, a dost pochybuji, ze by mu v ustavu nebo doma s nervozni matkou bylo lip.
|
• |
3.9.2004 23:41:38
Měla bych zájem o vyzkoušení,zapůjčení popř. koupi vozíku. Mám dvě děti:3,5 roku a 8,5 měsíců. Jsme z Prahy. Můžeš mi napsat podrobnosti? ( typ, cena,možnost vyzkoušení apod.) Díky :chodac@post.cz
|
• |
3.9.2004 23:39:45
Měla bych zájem o vyzkoušení,zapůjčení popř. koupi vozíku. Mám dvě děti:3,5 roku a 8,5 měsíců. Jsme z Prahy. Můžeš mi napsat podrobnosti? ( typ, cena,možnost vyzkoušení apod.) Díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.