| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 520 [Dalších 500 >>]
Blanka, Luky,Dan,Naty
9.10.2010 11:02:13
Mám 3děti, první jsem rodila před pěti lety v Podolí, to nebudu komentovat. Druhé před 3lety v Motole a třetí letos taky v Motole. Všechny císařským řezem. Byla jsem tam moc spokojená. Prostředí, personál, zkrátka všechno bylo v pohodě. Na to,že měli nadstav se všechny sestry chovaly vstřícně a snažily se pomoct. Lékaři se mi vždy představili a byli ochotni mi odpovídat na otázky. Jediné co mě mrzelo,že jsem byla na JIPu a mimčo jsem tedy moc neviděla, musela jsem hodně žadonit, aby mi ji přivezli, protože toho měli hodně,ale jinak bez chyby.Motol můžu doporučit.
17.5.2010 22:43:32
Skvělá péče a ochota všech.
Děkujeme s malou za to, že jsme měly tu čest.
Blanka Stará, 2 děti
  • 
4.5.2010 16:29:36
Chtěla bych se s vámi podělit o mou zkušenost s porodem v Motole. Rodila jsem koncem letošního dubna a z porodu jsem měl fakt strach, protože první porod (před 4 lety) jsem měla dost komplikovaný a bohužel porodnice v Krči nebyla tehdy úplně ideální. Proto jsem tentokrát volila jinou porodnici - Motol. Musím říct, že v podstatě hned od první předporodní poradny jsem byla moc spokojená. A po příjmu k porodu se to jen vylepšovalo. Setřičky / porodní asistenky úplně úžasné, všechno vysvětlily, poradily, pokud to šlo, na vše mi daly dost času. Paní doktorka u porodu byla velmi milá a neuvěřitelně chápavá i k mým možná trochu nadstandardním výlevům, když už mě kontrakce příliš zmáhaly. Malý se narodil naprosto bez problémů, přiložili mi ho hned na pár minut na bříško, pak ho odnesli a přivezli už umytého ve vyhřátém boxu. Pak mě odvezli na pokoj (bohužel nebylo místo na rooming in, ale to nebyla vina Motola, ale přílišného počtu rodících maminek v Praze všeobecně), kde si mě převzala sestra ze šestinedělí. Opět naprosto vzorná péče, poučení, asistence, kdykoliv bylo potřeba. Dostalo se mi vždy odpovědi na jakoukoliv mojí třeba i trochu naivní otázku. Vlastně jsem za svůj šestidenní pobyt v porodnici nenarazila na nikoho z personálu, kdo by mě nějak naštval nebo deptal. Naopak, když mi začaly vypovídat nervy a dostavila se "kapka poporodní deprese", byla to opět sestřička na šestinedělí, která mě vyslechla a moc psychicky pomohla. Takže touto cestou: milý Motole - moc děkuju za bezproblémový porod, hlavně paní doktorce a velký dík všem na oddělení šestinedělí II.
martiska
25.4.2010 22:10:39
Hodně dlouho mi trvalo, než jsem se se zklamáním, které mi pobyt na šestinedělí II přinesl, vyrovnala. Špatně jsem se hojila, hodně krvácela a dostala jsem zánět (to vše jsem samozřejmě netušila) a kvůli tomuto vyčerpání jsem neměla sílu si vydobít péči, která by zabránila následným problémům. Nemá ale cenu plakat nad rozlitým mlíkem. Teď po deseti měsících od porodu už se začínám hojit - po léčbě ATB, nedávné gyn.operaci a jiných dost nehezkých komplikacích. Až nyní začínám myslet pozitivně. Největší chyba byla, že jsem byla daleko od domova bez kontaktu s příbuznými, kteří by mi pomohli a zasáhli. A nevím, jestli by mi jinde pomohli lépe. Ovšem nejvíc mě mrzelo, že mi nikdo nevysvětlil onemocnění mého syna, kvůli kterému jsem v Motole musela rodit. Dětský lékař jen sliboval, že za mnou někdo přijde a nikdo nepřišel. Nejhorší je odpustit to sobě, že jsem nebyla průbojná jako jindy. V půl roce dítěte jsme zjistili, že má vývojovou vadu a možná se něco dalo dělat po porodu, teď už jen čekáme, naštěstí to není život ohrožující nemoc. Ale třeba mohl být úplně zdravý a já to pokazila. Moc si to vyčítám.
2.2.2010 15:01:44
V motole jsem 29.12.2009 porodila císařem syna Matyáše a tímto bych ráda poděkovala všem sestrám a doktorům kteří se o mě starali, ať už na rizikovém oddělení, na sále, na JIPce a hlavně na šestinedělí II. Jmenovitě nejmilejší byly Klára Vobořilová a Drahomíra Hájková plus ostatní dětské sestry ( bohužel jsem si nenapsala jména ) a zároveň ženské sestry. Díky všem za to, že opravdu kojim a doufám, že budem kojit dlouho... Mytášek přibírá strašně moc a už byste ho ani nepoznaly... Dnes je mu 5 týdnů a oblékáme velikost 62 a to některé věci opravdu těžce... ještě jednou díky a ať se Vám všem v práci daří a přeji hodně stejně spokojených maminek jakojsem byla já...
28.1.2010 10:55:25
~R^~R^~R^~x~~x~~x~~R^
10.1.2010 14:32:39
Já mohu Motol jen odporučit. První dítě jsem rodila v jiné menší porodnici, abych měla více rodinnou atmosféru. Druhý porod jsem si říkala, že půjdu, kde to je nejblíže a že mi už je to jedno, kde budu rodit. No a nakonec jsem byla velmi překvapená, že v Motole byl přístup mnohem přívětivější, individuálnější, profesionálnější a vůbec celkově mnohem lepší než v malé porodnici. Zpětně lituji, že jsem nerodila i napoprvé v Motole, nesu si z prvního porodu ze šestinedělí tramatizující zážitky asi na celý život :-(. Vřele doporučuji tuto porodnici, stejně jako mnoho maminek ze sousedství - ať už vyvolávaný porod, císař nebo přirozený - všechny jsme byly velmi spokojené. Také velká pochvala rizikového oddělení, překvapivě individuální přístup při vyvoláváni porodu. Děkuji.
5.11.2009 19:56:01
Teď jsem to taky četla- to bych z tý Paroubkový zvracela -jako by byla hogo fogo a jiné ženský byl povl.
5.11.2009 17:17:04
Zkušenosti zde nemám, ale všude se píše, že kvůli paní Paroubkové minimálně do neděle nepřijmají těhotné maminky a to ty pražské praskají ve švech.....Jí se ale nemůže stát, že by jí nechali rodit jinde nebo s rozběhlým porodem vezli jinam. A ochranka nemusí zabírat pokoj....Takové nebezpečí jí snad nehrozí a jestli jo, tak mají zakázat návštěvy na pokojích
19.10.2009 14:27:34
Rodila jsem tam v lednu 2008 a svou zkušenost sepsala pro průvodce porodnicemi na aperio.cz: http://aperio.cz/porodnictvi/pruvodce-porodnicemi/porodnice.shtml?AA_SL_Session=26b72ca880f5be703f746179e9e5b937&nocache=invalidate&sh_itm=b5f6d294f9448c3df75c6a0cc3c549ba&sel_ids=1&ids[x9bc21a94b749b8710c507c22ab314576]=1#disc
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 520 [Dalších 500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.