| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme rodili na Bulovce

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5158 z 58 
Kaylash
  • 
7.9.2004 19:43:49
Mila Mirian,
zaujala mne v Tvem povidani vegetarianska strava. Ty jsi vegetarianka? Byva bezne v porodnicich, ze si zena muze vybrat tuto stravu?
Dekuji za odpoved a preji vse krasne cele Tve rodine:-)
Slíva
7.9.2004 19:26:53
stránky capu: http://www.fnb.cz/oddeleni/gpk/gpk_vlastni/old_web/cap.htm
Slíva
7.9.2004 19:21:56
moje zkušenost je stejná v tom, že jsem rodila 3.7. taky na Bulovce. CAP mi nevyšel, protože bylo málo asistentek (byly dvě, normálně mají být tři, aby jedna mohla do CAPu). Protože jsem měla odteklou vodu a nález žádný, hned na začátku jsem zvažovala, že do capu nepůjdu, tak mi to ve výsledku bylo jedno. Všichni byli skvělí, klidně půjdu na Bulovku rodit zas!

Evi, CAP má stránky na stránkách nemocnice na Bulovce, gynekologie. Co je Meda, nevím.
e-v-a
7.9.2004 18:52:53
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi Medou a Capem? Oboje je to na bulovce, jsem z toho trochu zmatená, není to totéž? Má CAP nějaké www stránky? Našla jsem jen stránky Medy. Předem moc děkuji za jakékoli informace
Eva
7.9.2004 12:50:04
Hmm, jo noční stolky - postrach našeho zdravotnictví. Byla jsem docela natrénovaná od Apolináře apod., takže jsem si kdysi na "uklizené" stolky zvykla (stejně jako na vizitu bez spodního prádla ;-) ).
Ale pak jsem delší dobu nebyla v žádné nemocnici (kromě porodnice ve Vrchlabí) a letos jsem se ocitla s dítkem na dětské klinice v Krči. Jaké bylo mé překvapení, když maminku, která byla se mnou na pokoji, seřval lékař za neuklizené žvýkačky :-( - byly to ty nové, co se "vymačkávají" z platíčka a asi si myslel, že jsou to léky. Parkrát jsem zaslechla i jinde "trošku si tu ukliďte, bude vizita". Pokud někdo viděl, jak se noční stolky "myjí", tak se tomu směje ... To, že se na klinikách šíří infekce je OK, ale běda neuklizeným nočním stolkům :-)))
7.9.2004 12:18:59
AHoj Miriam,
tedy při popisu tvého porodu jako bych se viděla. Také jsem rodila po 42 hodinách odteklé vody a nicnezpůsobujících kontrakcích, třetí den také pod oxytoxinem a ve velkém - nakonec císařem. Všechno by bylo stejné až na to, že dítko mi v Příbramské porodnici na kojení na sál přinesli, ale Haní o to nestála, tak jí dali manželovi - a ten jí měl v ruce do té doby, než mě převezli na pokoj a tam byl se mnou až do noci. Asi co porodnice, to přístup.
Přeji vašemu chlapečkovi hodně zdraví.
Terreza
7.9.2004 11:37:42
...a to jste nebyli ve Vojenské nemocnici ! Naštěstí tam nemají porodnici - berou to tam opravdu po vojensku ! Ještě dneska vidím, jak mi sestra hází věci do šuplíku, odkud je, co by nepohyblivý pacient, nemohu sama vytáhnout a ona mi je pak vztekle na mou řádost dává zpět na dosah ! Ta, když říkala: Dobrý den, znělo to úplně stejně jako POZOR! Ještě jsem čekala, že zavelí: VZTYK, KORZET NASADIT, NA VIZITU PŘIPRAVIT!
BRRR.
Iva, 2 děti
  • 
7.9.2004 10:38:07
Jen poznámku - uklizený noční stolek na velkou vizitu asi nebyl výmysl té komisní sestry - v červnu jsem ležela 2 dny v nemocnici s otřesem mozku v nemocnici 150 km od Prahy a také se muselo před velkou vizitou uklidit vše ze stolku - měla jsem tam načaté pití, banán a walkman. Pochopila jsem, že velká vizita je v nemocnici něco jako zlaté tele:-)) a uklizený stolek příspěvek nelékařského personálu k úspěšnému provedení akce.
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5158 z 58 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.