9.9.2004 12:34:25
Nedůsledná výchova, děti si dělají co chtějí, rodiče si musí nechat všechno líbit, protože kdyby dítě napomenuli hned z toho děti a sociálka udělá týrání, snadný přístup ke zbraním, každý konflikt řešit násilím, o všem hned natočit velkofilm (viz 11. září 2001), udělat hrdinu z každého zabijáka adt. atd.
Neúctu k životu a druhým lidem nenapraví ani neustálé opakování: mám tě rád/a mami, tati, synu, dcero.... Mimochodem: moji kluci se nejvíc prali do loňska, kdy jim bylo 11 a 9. Teď se spíš pošťuchují a dohadují, kdo bude kdy u počítače, ale jejich vztah je čím dál lepší. |
eliza |
• |
9.9.2004 12:08:12
nemůžu posuzovat dle sebe-mé sestry jsou podstatně mladší-ale vzpomínám na svou sestřenici a její dva mladší bratry.Jeden byl mladší o tři roky, druhý o čtyři. Oni ti kluci jí nikdy nic dobrého neudělali a když si vzpomenu, jak se řezali...To byly rány,normálně se mlátili třeba koncem řemene, na kterém byla kovová přezka. Kluci byli dokonce zákeřní, třeba počkali za rohem a normálně ju přetáhli zezadu nějakou zbraní z domácnosti, at se jednalo o smeták, nebo váleček na nudle. Já tehdy ybla jedináček a nechápala jsem. Na druhou stranu na sebe málokdy žalovali a když jeden z bratranců vyšel z bitky se zlomeným prstem, tak rodičům řekl že spadl ze schodů..no, asi mu to moc nevěřili :-)
Dneska mají své rodiny,jsou z nich řádní lidé bez sklonů k agresivitě, prostě jsou normální,i když dle studie by asi měli sedět za několikanásobné vraždy a loupeže.. |
Koblizek |
• |
8.9.2004 18:08:38
Zajimave vysledky.
Ja jsem se se svoji sestrou jako dite nemohla ani videt. Museli nas oddelovat do jinych mistnopsti, jinak nase setkani vzdy skoncilo trhanim vlasu, mlaceni vzreckou ci jinymi, holcicimi triky. Dnes jsme nejlepsi kamaradky, ani jedna z nas zadne agresivni sklony nevykazuje, spise naopak. A s manzelem jsme prozatim na sebe za dobu manzelstvi asi tak 2x castecne zvysili hlas, tim to skoncilo. Nase hadky spise spocivaji v tom, ze ja asi tak hodinu "s nikym nemluvim" a pak se zase zacneme normalne bavit. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.