J+J |
• |
13.9.2004 16:51:26
Ať si jdou žít spolu všichni Ti co jako "TENTAKY", házej odpadky vedle košů, nabo házejí kde co z balkónu třeba i do kočárku a dělají si to někde jinde navzájem. A neotravují život těm slušnějším, ono vysvětlujte všechno to speciální chování svýn dětem, když bydlíte na sídlišti, kde je dům plný takových "TENTAKŮ".
|
Jana |
• |
13.9.2004 16:41:59
mozna by stacilo pevne stanovit zodpovednost lidem, kteri se ji vyhybaji, ale kdo by se s tim sepisoval. Kazdy by se mel podepsat pod svoji praci a ne to nosit na hromade sefoj, ktery to nemuze stihat kontolovat... takhle to funguje na kdejakym urade.
|
Klára |
• |
13.9.2004 15:55:03
No to mě rozesmálo :))))), přesně tahléééé se vymlouvááám jáááááá, heč.
|
David |
• |
13.9.2004 14:48:59
Moje řeč. V práci máme několik typů tzv. tentakyů, je to na hlavu, když se něco podělá, nikdo za nic nemůže... Zajímalo by mě, jestli se takový lidi vyskytujou běžně v západní Evropě. Má s tím někdo zkušenost?!
|
David |
• |
13.9.2004 14:48:35
Moje řeč. V práci máme několik typů tzv. tentakyů, je to na hlavu, když se něco podělá, nikdo za nic nemůže... Zajímalo by mě, jestli se takový lidi vyskytujou běžně v západní Evropě. Má s tím někdo zkušenost?!
|
Koblizek |
• |
13.9.2004 13:10:36
Moc hezky clanek a bohuzel, hodne pravdivy. Ja se obavam, ze velkou vinu na tom nese nase "kolektivisticka" vychova. Ktera naprosto potlacuje individualni odpovednost (dokonce jakoukoliv individualni cinnost nazyva sobeckosti) a uprednostnuje kolektivisimus, kde za vsechno mohou vsichni a nikdo konkretne nemuze za nic.
Zmena bude trvat ale cele generace. Je to v nas velmi zakoreneno. Ale samozrejeme, ze muzeme zacit nasim detem pomahat myslet sami za sebe a jednat sami za sebe. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.