17.5.2009 21:30:13
Paní Vykoukalová, nedávno jsem byla s kamarádkou na nějaké prohlídce kvůli umělému oplodnění /mimochodem čekárna byla narvaná ženami co očekávali zázrak a chtěly vymodlené dítě...Kámošce se to též nedaří a ona i manžel jsou v naprostém pořádku...Nežádej te tady o radu,ale rychle pokud miminko opravdu chcete,vyhledejte odborníka, čas kvapí...
|
17.5.2009 21:20:25
Dobrý den je mi 37let amám stále bolesti při menstruaci doktor mě řekl že je to předmenstruační syndrom. Už 1rok plánujeme miminko a to druhé apořád to nejde.Tak vás prosím o radu.Moc vám děkuji.
|
15.5.2009 17:31:59
Ahojte,
meriam si teplotu len prvy cyklus, za 3 dni mam dostat menstruaciu, takze graf prveho cyklu mam uz skoro cely. Najnizsiu teplotu pred a v den ovulacie som zaznamenala 36.8 a zatial najvyssiu 37.3 stupna. Podla clanku, kde sa opisuju problemove cykly sa o vyssej bazalnej teplote pise, ze to moze znamenat nadmernu funkciu stitnej zlazy. Ale tuto poruchu sprevadzaju vraj slabe menstruacie, dlhe cykly a znizena plodnost. To posledne nemam ako zistit, ale cykly mavam uz roky 28-29 dnove, cize normal a menstruacia byva prve dni silna, takze sem nespadam. Vacsina prikladovych kriviek nedosiahne ani moju najnizsiu teplotu, preto by ma zaujimalo, co ine by to mohlo znamenat a aky to moze mat vplyv na plodnost. Sledujem aj hlien a ten je tiez ok. Neberiem ziadne lieky. |
27.4.2009 9:13:00
Já osobně používám menstruační kalendář 4WomenOnly, mám ho v češtině, kterou jsem někde našla a jsem s ním velmi spokojená.
|
Monika Novotná |
• |
10.12.2008 20:45:14
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat - před 4 měsíci jsem vysadila HA po 9 letech. První 2 cykly anovulační po 22dnech třetí s ovulací po 32 dnech cyklu (dle BT zjištěna ovulace a luteální fáze 14dní)..tento cyklus 15DC jsem začala špinit...16DC slabé tmavohnědé krvácení...17DC slaboulince špiním...zažily jste to některá? Může se jednat o ovulační krvácení?? Jsem z toho vyjukaná snažíme se o miminko...Děkuji moc |
• |
4.8.2008 1:18:42
po h. antikoncepci. Je to možné a jaké jsou odchylky? Měřím 2. měsíc a 1. mi vyšlo 8 dnů (krátká). Dnes začíná 11.DPO a menstruace žádná. Těhu test 10.DPO nega.
Nikde to nemůžu najít. Vážně je pevně daná Lut. fáze? |
• |
24.7.2008 6:53:09
Ahoj, prosímtě, kdy má OVU má klesnout bazální teplota. Až těstně před MS nebo dříve? A pokud to chápu dobře, v době, kdy má klesnout a neklesne, b so mohlo jednat o tu nejúžasnější věc?
|
• |
20.9.2007 12:47:33
mate nekdo problem s castou menstruaci?nevim co s tim.mam to po14.dnech.diky alena
|
barbora |
• |
20.8.2007 6:41:34
ak užívate hormóny na štítnu žľazu tak je to normálne,
ale ak nemáte žiadnu medikam. liečbu skúste sa informovať u svojho gynekológa príp. v centre plánovaného rodičovstva. s pozdravom barbora |
Vlaďka |
• |
30.5.2007 21:29:00
Mám vyoperovanou štítnou žlázu, už 3/4 roku se pokoušíme otěhotnět, ale zatím se nedaří. Můžete někdo něco poradit? Podle endokrinoložky by to mělo jít normálně. Díky V.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.