| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda V. - Problémy menstruačního cyklu

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 139 [Dalších 89 >>]
Marcela
  • 
29.10.2005 18:23:33
Dobrý den, mám dotaz, osmý měsíc jsem snažilka, moc bych si přála otěhotnět, gynekolog mi zatím udělal testy na hormony, vyšlo mi vše OK, pouze trochu zvýšený estragon, nyní mi předepsal k užívání prášky Clostilbegyt. Vůbec mě nevyšetřoval ultrazvukem, je to normální? Ještě mám dotaz - od mých patnácti let (nyní je mi 26) mám menstruaci vždy hodně slabou, a nikdy červenou krev, vždy jen hnědou, nemůže to znamenat něco špatného, třeba důvod proč zatím nemohu otěhotnět? Děkuji
Pavla, syn 2roky
  • 
3.9.2005 10:38:24
Ahojky všechny,

mám dvouletého syna, který se nám s manželem podařil hned na první pokus. Nabyla jsem dojmu, jak jsem úžasně plodná a další děti budou hračka. Nicméně se teď už pár měsíců snažíme a nic. Poslední asi tři nebo čtyři měsíce mám asi 14 den cyklu špinění a podle vašeho článku i mého gynekologa se jedná o ovulaci. Proč se mi tedy nedaří v těchto dnech otěhotnět? Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte, prosím

jitka
  • 
16.8.2005 23:50:47
Ahoj holky,
byla jsem též na fertility friend,ale po 1 měsíci už nemám možnost bezplatného využívání stránek.Máte nějakou radu,jak pokračovat.Nikdo tu nepíše,že jsou stránky k dispozici zdarma jen měsíc.Víte jak na to
Předem dík za radu
Jíťa
Jana, snažilka
  • 
9.8.2005 9:30:55
Ahoj Katko,
vím, že v tom nejsem sama. Všichni mě ubezpečují, že je to normální, že trvá až několik měsíců, než se cyklus upraví,ale stejně. Psychicky to opravdu není jednoduché. Nedovedu si představit, že budu ve stejně situaci třeba ještě za dva roky. Držím palce a až se to povede, dej vědět!
JANA
Katka, snažilka
  • 
8.8.2005 16:08:15
Ahoj Janka, presne viem, o com hovoris. Ja som brala antikoncepciu "len" 6 rokov, ale po vysadeni mavam velmi dlhe cykly, mala som uz aj 70 dnovy! Ono je to vraj normalne, ale u mna to trva uz od 12/2004 a cyklus sa mi zatial neupravil. Skus zajst k lekarovi.
Jana, snažilka
  • 
28.7.2005 11:14:32
Ahoj holky,
mám prosbu. Sice se snažíme o mimčo teprve od května, ale..... Vysadila jsem po 11 letech ATK. Prvně bez ATK jsem menstruovala po 32 dnech. Nyní je to již 35 den a stále nic. Již 8 den mě každé ráno bolí v podbříšku jako před menstruací. Těhotenský test je opakovaně negativní. Kompletní symtotermální metodu jsem zatím nezačala, ale začala jsem zkoumat hlen a čípek. Hlen spíše lotio, čípek ani měkký ani tvrdý - něco mezi. Odjíždím na dovolenou a pokud nezačnu menstruovat jdu až po 8. k lékaři. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Je mi sice teprve 27, ale miminko už bychom s manželem moc chtěli a samozřejmě jsme si nepřipouštěli, že by to nešlo ihned, natož nějaké komplikace.
rolnička
  • 
26.6.2005 14:59:55
Dojde-li k otěhotnění,jak se chová bazální teplota po ovulaci do začátku menstruace?
andrea
  • 
24.5.2005 16:19:28
ahojky,
nevadí, že máš teplotu nízkou, rozhodující je jakou ji máš vzhledem k šesti předchozím, zkus napsat teploty cele, pak ti třeba poradim.kazdopadne teploměr nezahazuj, je možné na základě něho zjistit docela hodně věcí. Jestli jsou ty první teploty dny prvního vzestupu tak ten první cyklus jsi měla luteální fázi jenom 10 dnů, to by mohl být důvod, že mimčo nepřichází....
Šárka
  • 
6.4.2005 14:54:11
To je zajímavý, o těch časech (každá hodina + 0,1 °C) jsem to netušila ani když jsem si tak měla měřit BT kvůli otěhotnění. Taky jsem se v tom vubec nevyznala.
SnažiLenka
  • 
29.3.2005 14:56:45
Prosím o radu. Už tři měsíce si měřím BT. První dva měsíce jsem měla na začátku teplotu vždy do 36,75, většinou míň, a pak zas 37.0 a víc. Ovulace byla podle teplot 14. a 12. den, délka cyklu 24 a 26 dní, vcelku ukázkově. Ve dni ovu a před ním mě vždycky píchalo ve vaječnících, nikdy jsem ale nenašla bílek.Tento měsíc jsem zas měla 12. a 13. dne píchání ve vaječníku, ale teplota nestoupla. Dnes jsem 26. DC, od 21. mě hrozně bolí bradavky (jako by v nich byl zánět, ale ne celá prsa) ale teplota je dole, takže těhu být nemůžu(?) - nebo můžu? Znamená to že tento cyklus je anovulační? Mezi tím obdobím 12. až 14 dne jsem vždy, i tento měsíc, cítila čípek otevřený a měkký, pak už tužší, ale zas tak moc to nerozliším. Teplotu jsem si měřila naposledy v pátek (22. den), to bylo 36,68, což je dost málo. Proč vlastně moje tělo reagovalo jako bych ovulovala a přitom nic? Nebo ta teplota není směrodatná? Je to normální? Teploměr jsem už odložila, nervuje mě to.
Díky za každou reakci.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 139 [Dalších 89 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.