Debbie |
15.9.2004 13:46:48
Zdravim z jizni Floridy. Na jizni Floride je opravdu krasne a to nezmeni ani hurikanove obdobi, jez je kazdy rok od brezna do listopadu. Mistni lide (vcetne nas) to neberou nijak tragicky. Pred hurikanem je mozne se docela slusne zabezpecit. Dum "ocelit", coz jsou takove ocelove tramy, jez pripevnite na okna a dvere. Nas dum je jiz na tohle specialne upraveny a tak se daji ocelove zabrany rychle nandat a sundat. Momentalne jsou nandane, jelikoz Ivan je stale jeste nedaleko. Dnes odpoledne, ale uz prijde firma a bude je sundavat:-) Media situaci s hurikany velmi dramatizuji. Tak treba nedavny Frances byla docela "brnkacka" a presto to v TV vypadalo, jako by cela Florida byla vzhuru nohama... nic takoveho se ale nekonalo. Zijeme cca 1 metr od jezera a nedaleko plaze, jsem obklopeni palmamy. A hurikanu se nebojime...
Julie, Annabelle 3 roky a Christian 6 mesicu |
Iva |
• |
15.9.2004 12:02:03
no doufejme, ze dalsi hurikan se nebude jmenovat treba Petr Veliky. Co takhle pripomenout treba dusledky "El Nino" v J. Americe? Ale to je od Vas asi moc daleko. A ja se rozciluju u tv-pocasi, zejmena pokud je tam Zakopcanik (nic proti nemu).
|
15.9.2004 10:10:09
Milá paní Věro, slyšela jsem o Hrozném Ivanovi z rádia, ale po přečtení Vašeho článku jsem si uvědomila, co všechno lidé musí zažít, aby žili.
Předloni jsme taky chystali pytle s pískem (nebylo to nic platné), voda nás stejně dostala, ale to co popisujete Vy, to se s našim zážitkem prostě NEDÁ srovnávat. Jelikož si aspoň minimálně dokážu představit tu hrůzu, myslím na Vás i na Vaše blízké i všechny ostatní a budu ráda, když najdete chviličku a brzy dáte vědět, že jste všichni v pořádku. Držím pěsti, abyste měli štěstí. Nashledanou Ivana od Znojma, jižní Morava, Čechy. |
15.9.2004 9:39:56
Přesně - dočetla jsem a mám "zježené všechny chlupy". Co jsou proti tomu moje současné trampoty s nástupem syna do školky....
|
15.9.2004 9:19:48
jde mi z toho mráz po zádech. Jsem ráda že nežiju tam u nich.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.