• |
29.9.2004 23:23:43
Milé holky, dík za hřejivé ohlasy. Týnko, Clarisska nám říká tatínku a maminko, což pro ni jsme. O dilematu, které jsem řešila na začátku, je někde v článku o tom, jak jsme ji adoptovali. Doma mluvíme česky, samozřejmě a chodíme mezi české děti do klubu českých maminek ( v článcích o Markétě a o Janě). Odjeli jsme v době, kdy to bylo "navždycky"(po Chartě 77 můj muž ještě dříve) a tak jsme s tím museli zacházet.Fízlové se vynasnažili, aby s námi všichni kamarádi zpřetrhali styky. Velké děti jsou doma tady (kluci v Americe, Lejčinka se cítí doma v Německu, doufám, že jen zatím...). Můj muž už žije delší část života v Americe než doma...Chceš-li vědět víc, můžeš mi napsat, adresa se da nakliknout v kterékoliv mé odpovědi. Věra S.
|
týnka |
• |
28.9.2004 17:38:21
ahoj,vase clanky sou opravdu uzasne,jen bych se chtela zeptat,jestli vas Clariska oslovuje mami nebo babi a jestli spolu mluvite cesky nebo anglicky a taky proc nezijete v Cr.Jestli nebudete chtit odpovedet,tak se omlouvam,ale vazne by me to zajimalo...dekuju Tynka
|
Dáša |
• |
28.9.2004 11:18:07
Tvé články jsou príma. Jsou ze života, poučné a pěkně psané. Kdyby všechny časopisy a noviny měly takové. Většinou jsou to věci vytržené ze souvislostí. Jsem ráda, že zase píšeš.
|
27.9.2004 11:01:26
Věruško moc na Vás všechny myslíme, vyprávím doma rodině, co jsem si tu o vašem životě přečetla a když včera hlásili v televizi, že jen co odletěl Ivan Hrozný, už tam u vás byly další dvě tornáda, tak se mně hned rodina ptala co je se synem a jeho rodinou? Co snacha - už porodila? Prosím tě, jen písni, zda jsou všichnu OK. Díky
Simča PS - v těch "tropických" mstech bych žít nemohla - já umírám, když je nad 25°C. |
Jasněnka |
• |
27.9.2004 8:26:14
Milá Věro, jako vždy, vaše články se čtou samy, jedním dechem. Jsou zajímavé i výborně napsané. Díky!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.