| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šátek? Šátek!

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121126 z 126 
Martina+F+H+L
13.12.2004 10:48:43
Syn se narodil v srpnu a šátek jsem si užívala do vánoc. V lednu napadlo spoustu sněhu. Tady na vesnici se s úklidem chodníků moc nepářou a já se bála, že uklouznu na náledí a spadnu na břicho :o( Teď je mu 16 měsíců a už ho v šátku nenosím. Je moc aktivní a v šátku nevydrží. Jinak si šátek nemůžu vynachválit.
Sarka, dcerka (16 mesicu)
  • 
13.12.2004 9:52:25
Nam se satek take osvedcil. Nase dcerka vazila v puli roce 10 kg (byla pouze kojena). Nosit ji v klokance bylo nemozne, nebot ta je do 8 kg a navic me z ni zada bolela ukrutnym zpusobem. Instrukce, jak jej uvazat, nam dala nase znama. Dcerka vydrzela v satku i nekolik hodin a zada nebolela. Mohly jsme tak spolu vyrazit na nakupy, urady apod. Ackoli bydlime v okresnim meste, tak na postu ci mestsky urad se s kocarkem rozhodne nedostaneme. To se take tyka vetsiny obchodu. Vzhledem k tomu, ze bych kocar s ditem nikdy samotny venku nenechala, satek byla jedina moznost, pokud jsem chtela mit jeste volne ruce.
A reakce lidi? Ve meste vicemene pozitivni, dokonce nas v obchode kolikrat obslouzili prednostne. Na vesnici, kam jezdime za babickou, spise uzas: "Ona to dite taha v ruce!?"
Vratikovi deti
13.12.2004 9:37:13
Neda mi to a musim se přidat ke kladnym reakcim na satek. Zrovna ted sedim na balone a svoji 4 mesicni Kacenku mam uvazanou v satku. Je spokojena. Hned jak to dopisu pujde do postylky. Kdyz jsem cetla clanek, tak jsem videla sama sebe. Prosla jsem uplne stejne etapy. Kurz na vazani satku je k nezaplaceni. Ted dokonce ucim vazat satek i maminky z okoli. Je nas tady hodne maminek nosicek. Je to sranda, kdyz se potkavame s temi velkymi brichy v obchode a na ulici. Ted v zime pod bundou nejsou ti nasi drobecci ani videt a tim vic vzbuzujeme uzas. Uz se me dokonce ptali jestli jsem zase tehotna.

Levne satky se daji poridit pres www.babysatky.cz.
Nebo se daji usit z kanafasu. Ten se prodava v sirce 140 cm, tak je potreba latku rozpulit a delku poridit podle toho jak potrebujete.
Věra
  • 
13.12.2004 9:21:15
Musím dát za pravdu, že šátek je výhodná věc do MHD, kde nikomu nezavazíte. Mám pětiměsíční holčičku a občas s ní chodím do města v šátku. Bohužel ne pravidelně, protože malá na svůj věk váží přes deset kilo. I když je to pohodlná věc, na dlouhé túry to prostě není. Ale používám ho hlavně doma, kdy nechce už ležet a chce být s maminkou, tak si ji uvážu k sobě. Je to krásné se tulit, aniž by vás bolely ruce.:-) A navíc, dítě má opravdu přehled o všem, co kolem sebe vidí. Doporučuji šátek používat. Mějte se hezky. Věra
13.12.2004 9:04:48
Kolegyně z práce se také pozastavila nad cenou šátků a vyřešila to tak, že si v potřebách pro výtvarníky zakoupila příslušnou délku plátna na malování obrazů. Pak to zapošila (myslím) a měla hotovo. Šátek je pěkný a vyšel prý podstatně levněji.
Evelina
  • 
13.12.2004 8:09:09
Ahojky vsem.Ted toho moooooc lituje ze nemam satek a tak jsem nad tim dumala ze si ho koupim a ja ne ne ne a ne.Kdyz bude druhe detatko tak si ho koupim a budu nosit vsude.Ten clanek mne presvedcil a dodal odvahu .Dekuji a vsem krasny den.
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121126 z 126 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.