| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Šátek? Šátek!

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 126 [Dalších 46 >>]
13.12.2004 22:50:09
Jó, když jsem ji viděla, tak jsem taky myslela, že si i ukradnu... jenže ten velký obrázek mi nejde uložit a tenhle je docela malý :o( Ale možná si ho i tak ukradnu ;o)

S.
schamka + krakeni
13.12.2004 22:45:58
Jeeej, diky! ;o) Takze nabuduce bez uvodzoviek.

No neni ten Igracek ci vlastne Igracka skvela? Este keby namiesto flasky kojila - hehehe... (inak som ti ju chcela poslat do galerie nosencu ;o) )
13.12.2004 22:38:29
Mělas na mysli tenhle obrázek, ;o)



V odkazech a obrázcích nesmíš psát uvozovky, jinak to blbne.

S.
schamka + krakeni
13.12.2004 22:31:47
Sylvie, porad, ako si tam dostala tie odkazy a foto. Mne to tie URL nejako dogulasovalo. ;o(
Dik!
Ozaj, a blahozelam k cloviecikovi v brusku ;o) Opatrujte sa!
schamka + krakeni
13.12.2004 22:14:31
Premakana je aj stranka http://naturalbeginnings.nl/. Je to holandska stranka, ale da sa prepnut aj do anglictiny. Da sa tam popozerat, ake vselijake satkove moznosti su...
okrem toho tam najdete napr. oblecenie pre kojace maminy, ci ine kojacie nadobicko ;o) Ale to by patrilo do inej diskusie.

Dalsie adresy (v nemcine):
http://www.hoppediz.de/
http://www.tragetuch.de/
http://www.toddlers-shop.de/shop/indexshop.html
http://www.wickelkinder.de/home.htm



A nosi aj Igracek od Playmobilu ;o)

Vesele satkovanie a nosenie! ;o)


ps: dufam, ze som tie odkazy popisala spravne a nebude z toho gulas...
13.12.2004 21:58:55
Ahoj Lesino - nejlepší rada je: poslouchej svoje tělo. Já při druhém těhu dítě v šátku nosila. Pravda ale je to, že

1. vyhovoval mi jenom úvaz na záda, ostatní mi byly nepříjemné
2. holce už byly skoro dva roky, takže se nejednalo o nošení intenzivní, ale spíš o poponášení
3. i před těhotenstvím jsem nosila intenzivně a nošení jsem nijak nepřerušila, takže tělo bylo navyklý

Teď jsem znova čerstvě těhotná, ale ještě si nejsem zcela jistá, jestli i teď šátek budu používat. Zatím mi nevadí nošení na boku, problémy při nošení nemám, nicméně koncem minulého týdne jsem trošku špinila a pobolívalo mě břicho, tak jsem v rámci možností doma v klidu a ven chodím s dětma jenom po okolí, kde šátek nevyužiju. Jinak ty problémy se mi objevily v den, kdy jsem vyrazila ven s golfkama, které jsem i dítětem tahala po schodech do metra, z metra, do obchodu, z obchodu...

S.
13.12.2004 21:50:30
Je fakt, že začínat na 10ti měsících bych si nelajzla a co znám holky co to zkoušely v pozdějším věku (mimíse) tak to nedopadlo dobře. Já Majdalenku nosila cca od 3 týdnů (čekala jsem až dorazí šátek). A Majdalenka je blažená. Je fakt, že vhodný úvaz pro novorozence (kolíbka) mi taky piřšel jako že by z toho mohla vypadnout, což jsem vyřešila, tím, že jsem Majdu omotala ještě zbývajícím pruhem látky a bylo to dost bezpečné a v pohodě. Nošení v kolíbce byla ke konci síla, protože Majda měla 5,5 kg , (ale hlavičku nedržela dost pevně) teď už drží hlavu jako dráha a vážeme na stojáka, což je nesrovnatelně lepší na nošení, ještě někdy jistím hlavičku protože ona je zvědavka s kroutí s ní všude možně a hrozně jí zaklání, protože v zadu je to nejspíš nejzajímavější. A když udne, tak jí přetáhnu bundu přes část hlavičky aby nebliblala a je to :-)

Všem indiánským babičkám zdar :-) i všem maminkám s kočárkem (mám ho taky a používám ho, abyste si nemyslely, že jsem ortodoxní šátkařka, ale často je šátek jednodušší)

Kačenka
13.12.2004 21:40:59
Satkujeme docela hodne a i kdyz jsme vzdycky kombinovali satek a kocarek, prestala jsem ted satek pouzivat. Jsem ted ve 14 tt a nemam moc odvahu satek vytahovat. Bojim se, ze bych mohla miminku ublizit, poradite mi?
Sakra bych satek potrebovala, jezdime na plavani a pouzivat satek by bylo o hodne pohodlnejsi nez vlacet 14cti mesicni dite v kocare MHD. Najit nekoho, kdo mi pomuze do tramvaje je cim dal tezsi - a ty nizkopodlazni jezdi hodne malo.
Takze zkusenejsi maminky nosicky, poradite?
Lesina
Cockney
  • 
13.12.2004 21:08:33
Nejsi sama, tak jsme alespon dve. Ja si o tom myslim stejne veci. Na me je dite moc tezky a jeho plandajici hlavicka a bezvladne spici telicko me nejak nestimuluje k jeho noseni. Kocarek me nijak neomezuje, naopak jsem spokojena, ze to memusim tahat v ruce. Kazdy at dela, jak chce, mne ani mojemu synovi se to nelibilo.
13.12.2004 20:58:02
Do vaku se musí dát ze šikma, aby hlavička byla opřená o silnější okraj anebo pod ním.Když ho dáš rovně,tak tam zapadne. Na www.babyvak.cz píšou občas o předváděčkách,kde se vak dá koupit a i ukážou jak tam dítko dát.
Dala jsem na sebe vak tak,aby spona byla na rameni a dítě si položíš na předloktí té ruky,kde je spona.Rozhrneš si vak a nejprve tam strčíš nožičky
dítěte.Postupně volnou rukou přesouváš vak přes tělíčko.Kraj,který máš u těla povytáhneš k prsům. Když mimi spí tak se mu může přetáhnout vak tak, aby semu hlavička schovala nebo se mu o kraj opře. Nevím jestli si z toho něco pochopila.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 126 [Dalších 46 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.