| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Stačí odstranit příčinu alergie, aby alergie zmizela?

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 42 [Dalších 12 >>]
2.6.2005 21:26:48
Jano, já jsem taky těhotenství musela protrpět bez antihistaminik. Taky mi je zakázal alergolog. Po porodu jsem prozřela a napadla mě homeopatie a osvědčila se. Allium Cepa a pak kombinovaný Rhinallergy. Jsou volně prodejné, ale je nutné se o dávkování poradit s homeopatem.

Každopádně bych do sebe těhotná nebo kojící cpala radši přírodní léky než Zyrtec a ostatní chemie.
Milada.
2.6.2005 14:32:59
Evo,

jsem rada, ze alespon v tomhle prispevku jsi vzala na milost tu mrchu dedicnost:-)))

Milada
Eva, dva kluci
  • 
2.6.2005 13:34:01
Něco je dědičné a ostatní se přenáší mateřským mlékem. Jinak si neumím vysvětlit, že ještě před několika desítkami let nebyly alergie a jiné, ještě horší nemoce, rozšířené v tak velkém měřítku jako dnes. Souvisí to s rozvojem farmaceutického průmyslu a vývojem lidské společnosti vůbec, ale to by byla debata na dlouho.
Další důležitý aspekt v dětských nemocech jsou stresy. Můj syn začal mít problémy ve čtyřech měsících, kdy mu začali dělat pravidelné odběry krve (protože má lehkou srdeční vadu, dělali testy kvůli očkování). V takto nízkém věku se odběry dělají z hlavičky, bylo to strašné. Od té doby se jeho chování neuvěřitelně změnilo, z klidného miminka se stalo neurotické dítě, které proplakalo celé dny a noci. Stresem je imunitní systém oslaben a nemoce přicházejí ruku v ruce.
Milada.
2.6.2005 13:08:10
Evo,

opravdu by mne zajimalo, ze kdyz jsou: "naše organismy jsou antibiotiky, chemickými léky a chemií potravinovou příliš zaneřáděné" jak je tedy mozne, ze mnoha detem zacina alergie jiz ve 2. ci 3.mesici zivota. Ty deti jsou v mnoha pripadech zcela zdrave (cili od porodu nemely zadne leky, natoz aby jejich telicko bylo zaneradene antibiotiky) a jsou kojene - zadne potraviny jeste nekonzumovaly - tudiz nevim jak by mohly byt zaneradene chemii.

Milada
Eva, dva kluci
  • 
2.6.2005 13:00:41
Dojíždíme do Prahy. Je to bohužel tak, ne každý "homeopat" je dobrý. Problém je taky v tom, že spousta lidí homeo léčbu vzdá při prvních neúspěších nebo ji kombinuje s klasickými léky. Je potřeba si o tom něco přečíst, dostupné literatury je dost a nečekat, že přijde zázrak. Ono je to naopak tak, že cesta ke zdraví je složitá, protože naše organismy jsou antibiotiky, chemickými léky a chemií potravinovou příliš zaneřáděné.
věrča
  • 
2.6.2005 11:59:21
Odkud jste?Zajímal by mě ten konkrétní homeopat. My taky zkoušeli,ale myslím si,že jsme nenatrefili na toho správného doktora homeopata.
My jsme z Ostravy.
Eva, dva kluci 5 a 6
  • 
2.6.2005 10:51:01
Můj šestiletý syn je od malička alergik. Nejdřív ekzémy, od cca půl roku larynkytidy - štěkavý kašel spojený s dušením a vše vyvrcholilo astmatem. Od čtyř a půl let byl trvale na kortikoidech, užíval je ve spreji 2x denně, navíc bral dalších x léků, různá antihistmatika, antibiotika několikrát do roka atd. Čím víc léků mu na alergologii předepisovali, tím byl jeho stav horší. To nepřeháním, jsem si tím jistá. V říjnu už jsem si řekla, že je s tím něco potřeba udělat a začali jsme chodit na homeopatii. Od první návštěvy jsme vysadili všechny klasické léky, jen několikrát akutně použil spray na roztažení průdušek (bez kortikoidů). Začátek homeo léčby nebyl jednoduchý, chvilková zhoršení a strach z neznámého, ale vydrželi jsme. Teď je bez astmatických projevů pět měsíců a je daleko míň nemocný než býval. Na alergologii jsme od podzimu nebyli a k dětské doktorce chodím jen pro potvrzení. Všem homeopatii doporučuju, není nad zdravé děti.
Jana, 28.tt
  • 
2.6.2005 7:42:08
Jani, a kdo ti řekl, že nemůžeš léky na alergii v těhotenství, zvlášť pokud máš takovéhle potíže? Hele, pro miminko je mnohem horší, když je tvoje alergie nekontrolovaná. Pokud ti zabralo homeopatikum, budiž - řekněme si realisticky, že ne vždy je to řešení. Ale antialergika typu Zyrtec se v těhotensctví zcela běžně užívají, rozhodně v klidu od 2.trimestru. okální antihistaminika sice bývají popsány jako "typ C",ale v reálu se také používají (Cromohexal, Allergodil). Ale chce to konzultaci se zkušeným alergologem-imunologem, běžní lékaři se opravdu občas bojí tyhle léky podat a nechají imunitní systém se v tom topit. Navíc od 2.trimestru je imunitní systém dítěte schopen se senzibilovat na alergeny v prostředí... Není léčba=není pomoženo ani děcku a pak se člověk po narození jen a jen diví...
Jana
  • 
1.6.2005 20:42:39
Uslzená, s nudlí u nosu jsem přišla do lékány, ať mi poradí, když všechny léky, co mám doma, nemůžu v těhotenství a při kojení použít.
Lékárnice vytáhla homeopatikum Luffeel tab. (3 x 1) a sprej (3 - 5 x). Do týdne jsem mohla zpět mezi lidi.
Milada.
1.6.2005 15:52:44
Stano,

jo, to bude to asi to nejlogictejsi reseni.

Ostatne ta zviratka vypadaj takhle:



Krasa :-(

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 42 [Dalších 12 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.