| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Stačí odstranit příčinu alergie, aby alergie zmizela?

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4142 z 42 
Líza
1.6.2005 11:46:38
Moje zkušenost je taková, že zyrtec sám nestačí na vrcholu pylové sezóny. Kombinovala jsem ho s volně prodejnými lokálními antihistaminiky (v kapkách do očí a do nosu) a teď mi alergolog píše kromony do očí a do nosu. Ty si polde potřeby stříkám 4x denně a s nima můžu všude.
Monika
  • 
1.6.2005 11:15:57
Trpím alergií na trávy od cca 19-ti let, léčila jsem se injekcema cca 1 rok, pak jsem léčbu kvůli těhotenstvím a dlouhodobému kojení přerušila. Pak jsem na "pokraji smrti udušením" dorazila opět na alergologii. Onu sezonu jsem brala Zyrtec a úplně zázračně zabral. Od podzimu (teď již 1,5 roku) beru kapičky pod jazyk (Staloral) a zatím žádnou změnu k lepšímu nepozoruji. Loni mi přestal zabírat Zyrtec a přesedlala jsem na Zodac (to samé jen jako Zyrtec jen jiný výrobce) a ten chvíli zabíral. Letos mi Zodac nezabírá, mám teď něco nového (nevzpomenu si na název) a s nasazením čekám na dobu "až bude hůř", protože mi sezona začala teprve před týdnem. Mám obavy, že nový lék bude zabírat jen letos a příští rok budu muset brát zase něco nového, a kdo ví, kolik druhů léků ještě existuje.
Prosím poraďte, co máte také zkušenosti s pylovou alergií, jak přežít pylovou sezonu a jak se dlouhodobě léčit.
Díky.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4142 z 42 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.