| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí na koleji

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 85 [Dalších 45 >>]
barra
  • 
3.3.2003 16:44:23
No vzhledem k tomu,ze uz je to delsi dobu, tak preji radost z miminka.
Barra
  • 
3.3.2003 16:43:06
Myslim,ze si nemusis zatezovat hlavu a kazit si hezky den nejakou zenskou,ktere evidentne dela poteseni nekoho ponizovat.Bohuzel takovy lidi existuji a bohudik jich je na rodine malo.
Preju hezke tehotenstvi a klidny porod.
PS: Nemyslim si,ze by vyucni list znamenal nizsi inteligenci.
Dan
  • 
27.2.2003 23:51:34
Teď promluvila žena nebo muž z lidu!!! Buď práci a soudruhovi Stalinovi čest.
Ivana, syn 14 měsíců
  • 
27.2.2003 23:20:33
Myslím si, že 90 % lidí s výučním listem umí psát na začátku věty s velkými písmeny, za čárkou dělá mezeru, atd. Jak je vidět člověk s údajnou vysokou školou pochybně složenou (znám hodně holek, co udělaly vysokou s roztaženýma nohama, to je zřejmě Váš případ) tyto znalosti psaní na stroji nemá. K tomu se ještě připojují neúspěšní přátelé (neznám ani jednoho psychologa, který by měl sám své rodinné zázemí v pořádku, a to jich znám hodně), kteří mají vysokou školu pouze proto, že nevěděli, co po gymplu dělat, a tak šli na psycholu.
Ale co je hlavně nejdůležitější - milá paní či co jste, evidentně jste nikdy nerodila, nezažila pobyt v našich příšerných porodnicích, nemáte co kecat do porodu nikomu, ani matce, která nazve svou dceru Půlnoční bouře.
Jste mi prostě nesympatická a myslím, že nejen mně. Ivana
  • 
27.8.2002 14:44:26
Milá Johanko!
Ani nevím čím bych vlastně měla začít. Tvou zprávu o porodu na koleji jsem si přečetla s naprostým úžasem a posvátností. Když si ten popisovaný porod představuji, připadá mi to jako naprostá pohoda. S jakým klidem jsi přijímala své hosty k nahlédnutí a různě si je zapojovala do porodu... A všechny okolnosti kolem porodu, které popisuješ mi připadají zcela nové a krásné. Já jsem svůj první porod (v ČR)neměla tak hladký a už vůbec ne v tak fantastickém prostředí plném přátel, pohody a lásky.
Díky za překrásné čtení, hodně zdraví Vám všem přeje Martina (Jižní Korea).
Alena, bezdetna, svobodna
  • 
21.11.2001 21:51:41
Naprosto s Vami souhlasim, me ten clanek primo sokoval. Takhle si svuj porod nepredstavuji.
Monika, 32.tyden
  • 
31.10.2001 13:18:17
Ahoj vsechny (krome Evy),

Vzdycky jsem mela diskuse na rodine moc rada i kdyz se mnou nekdo nesouhlasil...

Ted ale nevim. Myslite, ze mohl nejaky "spickovy psycholog" nazvat "sexualni uchylkou" a "extremistickymi sexualnimi praktikami" to, co ja citim jako toleranci?

A taky si myslite, ze kdo ma VS je nejakym zpusobem lepsi clovek nez ten, kdo ji nema? Ja si to teda nemyslim!

Mejte se fajn
Monika
magda
  • 
30.10.2001 13:04:53
az si zajijes svuj vlastni porod, tak tak najivni nebudes. Ale jinak beru tvuj nazor, jeste nevis do ceho pujdes. Hlavne bud pod dozorem lekare, ne kamaradu, aby si nemela problemy, jako tomu byva ze 70% u takovych experimentu. Nikdy nehazarduj se svym ditetem a nenechavej se ovlivnovat podobnymi clanky, prosim. Nestydet se je hezka vlastnost, ale neprehanejme ji. mela by si mit svoji vlastni hrdost. A u porodu si neboj otevrit hubu a rici sve púozadavky na soukromi, ja to udelala a byla sem maximalne spokojena.
Mej se hezky Magda
eva
  • 
30.10.2001 12:54:53
V tom pripade mne je te lito dvakrat tolik a preji tvym detem lepsi zachazeni, pokud pujdes jeste rodit
eva
  • 
30.10.2001 12:52:03
sem ráda, že by tě můj porod nezajímal. Mám též vysokou školu a jsem ráda, že u porodů ty neasistuješ. To vzdělání mne udivuje,protože kolega špičkový psycholog o tvych nazorech řekl, že musíš mít nějakou sexualni uchylku nebo nižší vzdělání. Takže se Ti tedy tímto omlouvám, jinak říkal, že takové extremistické sexuální praktiky se dají léčit
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 85 [Dalších 45 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.