Kateřina, 6 let syn |
• |
26.1.2000 13:19:18
Je jistě záležitostí každé z nás, jakým způsobem si přeje porodit své děti, ale váš příběh...Já osobně chápu narození dítěte jako záležitost matky a otce a nikoliv jako zábavu pro sousedy. Neodsuzuji ani nehaním, ale vím, že intimnější prostředí, manžel držící mne za ruku, to vše mi při mém porodu zcela vyhovovalo. Přesto Vám přeju hodně štěstí!
|
• |
20.1.2000 22:31:19
ac jsem si se zajmem precetla, jak se rodi na koleji, mam ponekud nesouvisejici dotaz - nevim, jestli jsi to ty, ale mam dojem , ze ano - chodily jsme spolu do tridy 1-4.B na GWP - jestli mas chut, mailni
------- jinak ja rodila v CAPu a prestoze vse se zdalo normalni , nakonec musel zasahnout pan doktor - vse dobre dopadlo / a rychle / , ale dle tvrzeni pana doktora, doma bych zdrave dite neporodila - byla kratka pupecni snura - 25 cm, takze takhle jeste dekuji za nas obe panu doktorovi Chaloupeckemu a porodni asistentce Vere a vubec vsem, kteri "mohou" za to , ze lze rodit v "domacim" prostredi v CAPu a presto je v pripade nutnosti lekar doslova na dosah. diky Sasa a mala /a zdrava/ Sasenka |
Irena |
• |
20.1.2000 11:42:45
Teď jsem dočetla článek a jsem lehce v tranzu - nadšená, ale zároveň mi z toho tak trochu běhá mráz po zádech, ale takový příjemný.
Pokud je to nějakým způsobem možné, ráda bych se podívala na video záznam. Je velká škoda, že podobné záznamy porodu nejsou volně k dispozici např. v nějakých půjčovnách nebo vysílány v TV. Zrovna včera jsme se s manželem bavili o tom, jestli by chtěl být u porodu. Zjistila jsem, že nemá ani páru (nebo má, ale značně pochybnou) o tom, co to obnáší a jeho představy byly značně hrůzostrašné. Mužští to prostě neznají a tak se preventivně distancují anedokážou si představit, že by mohlinějak pomáhat. Kdyby se každý z nich měl možnost podívat na nějaký porod, určitě by na sál doprovázelo budoucí maminky ještě více mužů a byli by tam také užitečnější a víc by se na tento "akt" těšili. Irena |
• |
20.1.2000 8:01:45
Ahoj Johanko,
čekáme miminko začátkem září, takže každý den hltám vše nové o životě tvorečka, který se nám určitě moc povede. Ze srdce nenávidím nemocnice, takže Ti moc a moc závidím, že jsi mohla rodit doma. Já bych k tomu asi nepotřebovala tolik diváků, ale jinak bych si to představovala taky tak. Gratuluji ke všem dětem a dík za informace dané k dispozici a obdivu. Ahoj Kačka. |
Monika, 24 let, plánujeme miminko |
• |
19.1.2000 12:09:20
Milá Johanko,
Tvůj příspěvek mi úplně vyrazil dech a to v dobrém slova smyslu. Pro mne, která plánuje miminko a přímo hltá informace o tom, jak takový porod probíhá a to se vším všudy je takový příspěvek perlou mezi všemi informacemi. Dokonalostí by bylo shlédnutí Tvého videa. Myslím si, že vidět něco podobného by si přála každá budoucí maminka a to i v přítomnosti manžela, který se také o všem dovídá pouze z knížek. Pokud by to bylo možné, tak bych ráda na Tvé video podívala. S pozdravem Monika |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.