| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Den jako jiný

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 66 [Dalších 16 >>]
Daniela
  • 
29.7.2005 9:54:15
To je mi lito. Ja si to prozila taky...ja mu sice na nic neprisla, ale tusila jsem to. Vlastne, jednou jsem objevila email. Ovsemze zapiral. A zapiral by to asi i ted. Nakonec nas - holcicce byly 3 mesice - opustil. podala jsem pak zadost o rozvod a ted uz mam konecne normalni lasky¨plny vztah. Ale pokuste se to vyresit. Mas pravdu, nejlepsi obrana je utok a on to tak udelal. Asi zkus vydrzet a jestli se to nezlepsi, ja bych to asi pak ukoncila. Ono to nema cenu udrzovat, kdyz nechteji oba... Uvidis, jak to pujde dal. Jen ti moc drzim palce a preju, at vam to vyjde...Protoze byt sama s mimcem neni vubec nic jednoducheho. Ja mela to stesti, ze mam perfektni mamku a mohly jsme zustat u ni...
Hanka
  • 
29.7.2005 9:13:23
Nastěští nejsou všichni chlapi jako ten z článku. Taky se mi to v tom příběhu nějak nelíbí. Ale možná že to dotyčné nevadí že se pak bude do rána učit, protože neměla ani chvíli čas přes den.
Já si dodělávala vysokou taky při dítěti ( a to jen jedno) takže vím jakej je to šílenej záběr, navíc jsem ještě i pracovala částečně doma (účetnictví) a často se stávalo že manžel za mnou přišel "běž si odpočinout Hani já to udělám". To si pak člověk uvědomí jakej poklad má doma.
Jo ale díry do zdi nevrtá to mi dělá bratr, potřebujeme to tak jednou za dva roky a to se ani nevyplatí kupovat vrtačku :-))
ZuziP
  • 
29.7.2005 8:07:03
??? MI DAVA CELU VYPLATU ??? To akoze ju minies na veci pre seba alebo co?
29.7.2005 3:13:56
Jezkovi zraky Moniko, hned presnas s tim ohavnym sebebovinovanim a uvedom si ze chyba neni v tobe ale v partnerovi. Chorobneho zarlivce nepresvedcis ze jsi mu verna ani kdyby ses nehla z domu, bude mit doztazy zda si neprohlizis lacnym zrakem polotiky v novinach nebo podobnou debilitu. PATOLOGICKY ZARLIVEC JE PROTO PATOLOGICKY PROTOZE ZARLI B E Z D U V O D N E !!! Neexistuje moznost jak ho presvedcit o sve vernosti a coz je zvlaste divne pomerne hodne patoilogickych zarlivcu sve manzelce zahyba. zakze stoupni se pred zrcadlo a uvaz ze tam vidis peknou budouci maminku, ktera by si bud zaslouzila avby manzel na sobe zapracoval a svou poruchu uznal a v tom pripade bych radila spolecne navstevy poradny, nebo to neuzna a v tom pripade by sis ty a mimi zaslouzili lepsiho partnera. Pokud do poradny nepujde jdi tam sama pomophou Ti aby sis svou situaci ujasnila a poradi Ti zda jde skutecne o patologickou zarlivost a pokud to tak je delej s tim neco zivot je tak kratky a travit ho po boku zarliveho a mirne receno neprijemneho muze, tak na tohle je skutecne kratky az moc. takze tu poradnu uvaz. Jde o Manzelskou a partenrskou poradnu ktde se sepcializuji na poruchy vztahu a pomohou Ti. Ale hned presnat s tim sebeobvinovanim jak jsi nepekna atd...Jsi urcite hezka a jak chces proboha v tehotenstvi vypadat, jako anorekticka, To by bylo pritazlivejsi? I kdybys mela skutecne o hooodne kilo vic, znam kamorku ktera to bere s naprostym klidem a uzene 8 chlapu z 10 pokud se ji tedy nektery z tech 8 libi...Takze nesil tohle neni podstatne podstaten je spolehlivost laskavost smysl pro humor pohodovost a snaha se se svymi problemy vyporadat a nevinit sebe, dej na mne nemuzes za to je to jeho vina a pokud se budes tyrat hladem utrpiu detatko a to bys prace nechtela ne? Tak bud drobet asertivnejsi a bude to naprosto super a vyprav se do te poradny at s manzelem nebo sama. Preji vse dobre. Urcite to zvladnes. pa Misa
Gooo
  • 
29.7.2005 2:56:44
Co ty víš, třeba mu doma chybělo jen nějaké přítulné zvíře. To by pak řešitelné bylo... :)))
Monika
  • 
29.7.2005 2:15:18
Danielo,ptas se,co mi na to rekl on?Ze jsem psychopatka,ze jsem ho nechytla pri cinu(vysmech) a ze SMS nic neznamenaji..(uz dlouho ten tel.schovava)A ze urcite nekoho mam a chci od nej k nemu odejit a vzit mu syna.Nejlepsi obrana je prece utok?Pri tom me zna,ze jsem mu celou dobu(4 roky)byla verna,na toz tak v tehotenstvi!A to je asi to,co mu chybelo!Vzruso..a 22leta stihla holka je prece lepsi nez 31leta kazdym dnem tlustsi a tlustsi zenska s hybajicim se miminem v brise(i kdyz jeho),ne?Co mu jeste mohlo chybet?
Schme
  • 
28.7.2005 23:31:01
Evidentně mu doma chyběl chlap. Alespoň tak to z Tvého příspěvku vyplývá. To bych řekl, je ve vztahu muž-žena těžko řešitelné.
Schme
  • 
28.7.2005 23:27:13
Chtěj i to nádobí. Jestli Ti dá celou výplatu, tak umeje i nádobí.:-)
Verunka
  • 
28.7.2005 21:56:13
Moniko, zachovej chladnou hlavu a vydrz... a bud rada. To ja jsem prisla na manzelovu neveru v patem mesici. Jenze ta nevera nebyla jedna a nebyla s zenskou. A taky jsme to nakonec ve zdravi prezili. Zalezi na tom, jestli te ma manzel rad, a o tom nevery nic nevypovidaji, ty ukazuji jen, ze mu doma neco chybelo.
mísa
  • 
28.7.2005 21:53:13
ach, ta relativita! Kdyby to bylo, ze zena prijde z prace a ma "se pretrhnout", to by panecku bylo, ze "pracuje na druhou smenu a chlap ma jenom tu jednu"! :) Lidi, vzivejte se taky obcas do kuze toho druheho... Ja toho mam taky dost, ale chtit od manzela, ktery mi dava celou vyplatu, aby treba jeste myl nadobi, to by mi fakt prislo jako drzost.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 66 [Dalších 16 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.