| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Den jako jiný

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6166 z 66 
Jana
  • 
28.7.2005 16:46:05
Ne, že by nic nedělal, ale podle mě se nepřetrh. Vyvrtal díru(nebo dvě) a spolu s manželkou si hodinu hrál s dětma. I když chodí do práce, tak věnovat se dětem jen hodinu denně mi nepřipadá tak moc.
Daniela, 3leta dcera
  • 
28.7.2005 16:40:19
Koukam, ze potrefena husa se vzdycky ozve:-)))
Neberte to, prosim, nijak osobne, nechci nikoho urazit. Jen mi to prirovnani prislo vhod:-)
Nevim proc, ale mam pocit, ze i kdyz zena nechodi do prace a je doma s detmi, nema toho mene nez jeji muz. Jen to nikdo (vetsinou) neoceni, povazuje se to za normalni a ona za to neni financne ohodnocena. Nechci rikat, ze muz ma delat vic, ale nerada ctu, ze udelal dost. Mohl by si odpustit alespon ty poznamky, ze by jeho zena mohla delat neco uzitecneho. Ona proboha nesedi cely den u televize a nekope se - s prominutim - do zadku!!! Nechci se nikoho zastavat - jiste i ona mela volbu a vybrala si mit deti a byt s nimi doma, ale nezaslouzi si alespon trosku uznani...???
Schme
  • 
28.7.2005 16:08:55
Muž byl (předpokládám) do 16.00 v práci, nevstával tedy asi v 9.00, následně vrtal a mezi 19-20 hodinou se zzapojil do hry. Udělal toho až dost.
Ivuše
  • 
28.7.2005 13:32:44
Ti chlapi!!!!Taky by občas mohli přiložit ruku k dílu!
Rosie
28.7.2005 13:03:23
Ono "mami, buď tu s náma", večerní uspávací rituály, neustálé proč, kdo, co kdyby, snaha (marná) přemluvit děti, že dnes by mohl pohádky třeba přečíst tatínek, aby mu to nebylo líto - jak důvěrně známé! Noc co noc se ve dveřích objeví jedna malá postavička se slovy "můžu k nám?", za hodinu druhá větší postavička "mami, já se sama bojím". Ráno jsme oba s manželem nevyspalí, se zády ztuhlými od spaní na boku na krajích postele, abychom děli nezalehli. Při pohledu do zrcadla mě napadá, "cha,miláčku,to ti přeju". Ale přesto všechno - být maminkou je to nejbáječnější na světě. Škoda jen, že ten čas tak letí a včera bezmocné miminko je dnes malá osobnost, která nás sice ještě potřebuje, ale tak jinak a stále míň a míň...
Pampeliška
  • 
28.7.2005 10:12:19
Jen bych chtěla říct, že maminka - pisatelka mě mluví z duše. Nabízí se mě otázka, jestli byla někdy u nás? To proto, že tak věrohoně popisuje náš každodenní život, skládájící se ze samých ritálů, pro děti tak důležitých.
Jsem také šťastná, že jsem maminkou a snažím se mateřství vychutnat.
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6166 z 66 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.