| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme v práci čekali moje dítě

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 53 [Dalších 3 >>]
Katie
  • 
24.10.2005 13:49:24
Ahojky, clanek me taky moc pobavil. Ackoliv pri predstave, ze by se to stalo me, asi bych reagovala neprijemne :-) Ja jsem tehotna od cervna a v praci to vedi asi tak tri tydny. Vubec se mi s tim nechtelo ven, ale nechtela jsem,aby si toho vsimli nejdriv sami, tak jsem s tim ven uz musela. Ted me kazdy okukuje, uz je to videt... ale moc prijemne mi to neni, nejradsi bych to pred celym svetem utajila az do porodu :-)Kazdy to ais proziva jinak... ja proste chtela aby to co nejdyl bylo nase tajemstvi s manzelem...
Gerberka
24.10.2005 13:36:50
Moc pěkný článek, který mě zaujal, protože mám naprosto stejnou = dobrou zkušenost s mým těhotenstvím v práci. Představte si, že se mi to podařilo utajit až skoro do 5. měsíce! Otěhotněla jsem v srpnu a až po Vánocích na to kolegové přišli. Neřekla jsem to nikomu, nikdo nic nepoznal (nebyly žádné ranní nevolnosti), takže to poznali, až když mi začaly být malé rifle, tak jsem chodila v šatové sukni - tak to začali všichni vrhat podezřívavé pohledy :-)). Všichni byli fajn a pořád mě posílali domů, že prý jiné maminky by už byly dávno na rizikovém doma. Ale naštěstí mi nic nebylo, tak jsem chodila až do 6 týdnů před termínem.

Ahoj, Afr.
Marketa
  • 
24.10.2005 12:50:26
presne takhle to ted vypada, kdyz prijdu mrknout do prace na kolegyne :)
24.10.2005 11:46:26
Moc ráda čtu podobné příspěvky plné jemného humoru. Moc díky.
U nás to bylo podobné až na to, že já jsem slepičí prdelka a hned jsem to řekla. Nebo to bylo spíš tím, že jsme se přes rok snažili a pořád nic, tak kolegyně v práci každý měsíc vyzvídaly. Jediná reakce mě překvapila a to mé nejbližší kolegině. Vlastně jen my dvě jsme to práci uměly. Byla poněkud zaražená, sice mi popřála, ale dost divně až jsem si řekla, že je také těhotná a nikomu to neřekla a taky že jo. Byla o dva týny "těhotnější" než já a ještě to nechtěla nikde říkat. Takže se honem honem scháněli nové holčiny, abychom je stihly zaučit. A jinak to u nás probíhalo podobně až na to, že jsem všem řekla, že jsem těhotná a né nemocná či práce neschopná a ať mě tolik neobletávají a že když budu potřebovat, řeknu si. Druhá kolegyňka si zase ráda nechala otevřít i dveře :-)). Ale musím říct, že byli moc tolerantní, když mě nebo kolegyni bylo ráno opravdu zle, stačilo zavolat, že dopoledne nepříjdu a nebo, aby pro mě dojeli a vyhověli nám. Ráda na to vzpomínám. Teď máme k 20-ti měsíční holčice ještě 6-ti nedělního chlapečka a někdy bych se tam s chutí vrátila a trochu si odpočinula :-)). Ale jinak jsem
moc spokojená a neměnila bych.
Veronika
  • 
24.10.2005 11:34:13
Článek je moc pěkný a taky jsem se zasmála. Bohužel sama mám opačnou zkušenost. Po tom co jsem v práci oznámila, že jsem těhotná mě přestal zdravit majitel firmy a osobní ohodnocení mi bylo sníženo na polovic. Je mi vždycky líto, když tady někdo píše, jak pracoval do porodu a jak se to dá když se chce. Bohužel musí chtít i ta druhá strana.
  • 
24.10.2005 9:49:27
Moc jsem se při čtení článku nasmála. Skoro by to chtělo poslat do Maminky nebo Betynky ostatním maminkám pro pobavení. Myslím si, žě většina prožívá v práci to samé. Já například taky, i když kolegyně ze mě vytáhla informaci o těhotenství hned druhý den po tom, co jsem se to vlastně dozvěděla já. Prý: "Jsi nějaká zaražená, pohádali jste se? Ne? Tak jsi těhotná!" a bylo to venku.
U mě nebyly sázky na pohlaví, to bylo dopředu jasné, ale na termín narození. A vzhledem k tomu, že jsem 14 dní přenášela, tak to bylo celkem napínavé.
Všem maminkám přeji, ať jsou na ně v práci taky tak hodní a milí, ono se to těhotenství pak lépe snáší.
24.10.2005 9:44:19
tak to se mi teda povedlo ;-) nebo spis nepovedlo..
24.10.2005 9:44:18
tak to se mi teda povedlo ;-) nebo spis nepovedlo..
24.10.2005 9:44:15
tak to se mi teda povedlo ;-) nebo spis nepovedlo..
24.10.2005 9:42:53
I u nas to bylo to same..
S jednim rozdilem. Kancelar se mnou sdilel kolega a rovnez u nas na oddeleni jsou prevazne muzi. O to vice to bylo bajecne.. Slyset "uz kope" ? a nechces neco pod nohy.. nesahej nahoru pro ten sanon, ja Ti ho podam.. tu kavu by si ted nemela pit..Dokonce sef naseho oddeleni zacal rikat brisku Vojta... a ted mame syna Vojtecha.. Proste prace pro mne byla druhy domov, moc se mi po vsech styska a tesim se na navrat. SNad bude stejne bourlivy jako louceni.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 53 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.