| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nákup výbavy a oblečení

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 120 [Dalších 70 >>]
míša + 1x9měsíců
  • 
9.11.2005 11:39:50
Docela hezké věci na maminy mají v Praze na Bělohorské ulici, jednu zastávku před stanicí U Kaštanu, když jedete směrem na Bílou horu (tram 22, 15) - je to po levé straně asi 50 metrů po směru jízdy a šatičky tam měli opravdu super, ve všech velikostech.
Lotrando a loupežníci
  • 
9.11.2005 11:11:55
Ten Kenguru měli vždycky v Tesku, a to ve velkém, ale teď jsem za poslední dobu zrovna konkrétně tohle zboží v Tesku nesledovala, takže nevím. Když jsem zkusila zadat dovozce této značky Buda-mont, tak se mi nic nezobrazilo, že by skončili s dovozem? To by asi věděli v obchodech s kojeneckým zbožím. Weiser měli pouze v jednom malém obchodě, ale ten zkrachoval. U nás je velká výhoda obchod, kde berou druhou jakost z Pleasu. Dětské tričko za třicet kaček, spodní prádlo, domácí oblečení, pyžama...

Zvláštní kapitolkou pro děti jsou hračky :-), upalujte do Teska, kdo chcete něco nečínského, pěkného a kvalitního spolehlivě atestovaného made in Germany. Do Teska navalili právě tunu krásných hraček značky Baby-Nova a cena jedné je kolem čtyřiceti korun. Za to si jiné značky jako Tiny Love, Sassy, Chicco, Lamaze nechávají zaplatit mnohonásobně víc. Lze je vidět www.baby-nova.de
Milada.
9.11.2005 10:38:36
No tak kazdopadne :-), ze KenguruGold a Weiser drzej tvar a barvy neztracej. Jenze tyhle znacky jsem kupovala, kdyz byl syn predskolak. Uz jsem je v obchodech nevidela roky. Kde je kupujes Ty?
Lotrando a loupežníci
  • 
9.11.2005 9:47:39
Nezávadnost oblečků na nejmenší hodně sleduji už od roku 1995 a z mého pohledu přijdou dlouhodobě naprosto bezpečné u nás běžně dostupné značky(i cenově) Jitex, Loana, Pleas-Schiesser, KenguruGold a našly by se i další jiné, menší výrobny, např. Weiser, již zmíněné Ono když má v kamenných obchodech slevy (což je často a slevy jsou opravdu výrazné). Určitě nejsou vyráběny v Číně a jsou pečlivě atestované. Nikdy jsem z žádného výrobku těchto značek necítila podezřelý zápach formaldehydu, pouze pach skladu toho kterého obchodu, barvičky stabilní. Doporučuji kupovat pouze výrobky s vyšívanými aplikacemi, kvůli trvanlivosti. U Loany je jediný problém v tom, že časem se částečně vytrhají oka látky držící baby patenty, nepoužívají totiž pod patenty výztuhy. U jitexu nebo Pleasu nebo Kenguru toto nehrozí ani po pětiletém užívání. Proto u Loany kupuji zásadně věci na knoflíčky. U té Loany je spousta věcí ve slevě z doprodejových částí kolekcí (že už není kompletní velikostní řada) - viz. www.loana.cz a s nákupem od nich na dálku mám výborné zkušenosti, jsou tam hodné paní.
8.11.2005 20:55:57
Tak mrkni třeba sem: www.vecicky.cz

Jsou ale krapánek dražší..
8.11.2005 20:53:01
Vyzkoušela jsem obojí u dvou dětí. Podle mě je hlavní, jak moc, v jakých situacích a kdo všechno bude nosit. Já osobně používám už jen šátek, mohu s ním dělat cokoliv, jít kamkoliv a nemusím nikde nic visícího přidržovat. Vak je nesouměrný - to od určité váhy začne na delší nošení vadit, navíc se při předklonu odklápí od těla. A ještě jedna věc - šátek se skutečně dá bez problémů používat i po třetím roku dítěte. S vakem mi to prostě nejde. Nevýhoda šátku je jasná - obtížné vázání. Takže pokud chce někdo nosit občas, vyhovuje mu to víc. Ale zase, od těch zhruba šesti kil nemůže téměř nikdo nosit občas, bolely by ho záda (ověřeno na manželovi:-).
Moje osobní zkušenost: pokud chcete dítě jen někdy uspat či se pomazlit a hlavní pro vás bude vždy kočár - potom vak. A pokud se plánujete stát "nosnicí" (tak to označuje moje mamka), tak určitě šátek.
Olina
  • 
8.11.2005 20:12:05
No? To je otázka. Jakpak voněly když si na ně sousedi obpatro nahoru odklepli cigaretu?
No jo, není to jednoduchý. Aspoň, že ty jejich zplodiny jdou nahoru, když už ten popel padá dolů :o).
8.11.2005 19:25:52
Rozhodně má šátek daleko více možností a delší využíití. Já bych neváhala.
8.11.2005 18:50:19
Věcičky zn. ONO opravdu doporučuju. Jedná se o kvalitní a krásné oblečení. Je to pouze asi do 5ti let věku. Mají vlastní kolekce takže si můžete vybrat od jedné kombinace barev skutečně velké množství věcí. Jen ta cena tomu odpovídá, nejsou o moc levnější než zahraniční kvalitní značky, ale myslím si že to za to stojí.
Jinak moje zkušenosti s velmi levným oblečením je taková, že to vydrželo pár praní a šmitec - vytahaný, zcuckovatělý, barvy pryč, cvočky pryč a páralo se to.
Taky se dají sehnat občas pěktné věci u společnosti Tchibo (káva), kerá má v Globusech pár regálů, kde prodávají kdeco. Mezi tím se občas objeví hezké, levné a kvalitní dětské oblečení (i kojenecké), taky dobrou dětskou módu (ale spíš pro větší) nabízí H&M (Brno, Praha) a C&A (taky asi jen Brno, Praha).
markéta, Tereza 7/03
  • 
8.11.2005 16:04:33
No, kamarádka má kluka, taky mu srovnávala pindíka, ale občas se jí pročůral, protože se mu pindík posunul během spaní ke straně, tj. ke kraji plínky.

Já rozlišuju plínky takové, které mají na povrchu igelit a proužky jsou lepicí. Ty jsou lacinější a používala jsem je přes den na kratší intervaly. A potom ty "neigelitové", povrch není tak hladký a zapínají se na suchý zip. Ta vydržely dýl bez ohledu na to, jestli byly značkové či nikoliv.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 120 [Dalších 70 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.