| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nákup výbavy a oblečení

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 120 [Dalších 30 >>]
halika, 2 kluci
8.11.2005 11:38:30
Ahoj holky,
tveret je celkem fajn. Moc hezkou kolekci maji na www.yourbody.cz, kterou lze v Praze koupit i v kamennem obchode v Jungmance (viz jejich stranky a adresa). Maj moc hezky cerny kalhoty, ale jeste ze jsem je nekoupila pres net - i velikost S mi byla moc velka a to se za hubenoura nepovazuju (vel. 36-38). ALe maj i kabaty! a pekny halenky. V C&A maji docela osklivy veci a celkem predrazeny, ale nakonec jsem si tam manzestraky stejne koupila. A Hermes v Cerny Ruzi je hruza - drahy a nemaj skoro nic, napr. vubec zadny kalhoty na zimu. V Mothercare v pasazi Myslbek maj pekny nocni kosile, ale jinak taky nic moc. A dik moc za ten Litex, urcite se stavim u nich v obchode. Vi jeste nekdo o nejakejch dobrejch obchodech?
Eva K, 20tt
  • 
8.11.2005 11:28:57
V Tescu prodávají speciálně vyrobené zboží v Číně. To radši vyvařím ten sekáč nebo poděděné. Myslím, že v Číně mají jiný názor na toxické barviva než já:-)
Ale samozřejmě chápu, že někomu je použité zboží špinavé i vyprané. Dříve jsem taky měla spojené sekáče s hromadou smradlavých hader. Teď se můžu pochlubit pár originálními kousky na sebe.
Ale pro mimčo máme všechno poděděné po osvědčených známých:-). A máme toho mraky, nebudu muset pořád prát:-).
Eva
Eva K, 20tt
  • 
8.11.2005 11:20:06
Mě je taky sympatické použité oblečení, obzvlášť když vím po kom:-). A čím víckrát je vyprané, tím méně se z toho uvolňuje barviv, ale to je jen můj pocit:-)). A většina se dá vyvařit. Tak holt samet koupím nový nebo si ho odepřu.
Eva
Lotrando a loupežníci
  • 
8.11.2005 11:11:59
mně ten sekáč nebo bazar, pokud není v rodině krajní sociální nouze (a hledají se vyloženě nejlevnější nejobyčejnější kusy), nepřijde jako nutnost

(u autosedačky člověk nikdy neví, jestli není po nárazu, tu bych si tam nekoupila vůbec)

oblečky lze mít přece nové, přesto levné - třeba české výroby nebo i zahraniční - např. maďarská značka kenguru gold nebo česká loana, která je v kamenných obchodech za draho, se dá v obchoďáku tesku pořídit podobná, vyrobená pro tesco, za polovinu ceny. Je to nové, nezávadné, moderní, vkusné. Při dobrém výběru i trvanlivé.

Nejsem pro luxus za cenu, že ho půjdu shánět do sekáče. To si radši koupím nějaký nenápadný nový oblečky nebo doma něco ušiju. Eventuelně si lze spoustu věcí odpustit tím, že se třeba častěji pere (normálně s ostatním domácím prádlem nebo po ušpinění ručně přemáchne).
Eva
  • 
8.11.2005 11:05:37
Ale ti budou vykrmeni naší kůží:-)).
Peřinky se už snad dnes dají vyvářet, matračku dám stejně do igelitu.
Eva
Eva K, 20tt
  • 
8.11.2005 10:59:46
Taky řeším, co pořídit. Šátek má spoustu možností poloh, ale je technicky náročnější, takže nevím nevím, jestli si např. tatínek sám troufne:-). Vak je připraven rychle, ale zase se tam dá dát mimčo jen do kolíbky nebo klokánka. Eva
Eva K, 20tt
  • 
8.11.2005 10:59:01
Taky řeším, co pořídit. Šátek má spoustu možností poloh, ale je technicky náročnější, takže nevím nevím, jestli si např. tatínek sám troufne:-). Vak je připraven rychle, ale zase se tam dá dát mimčo jen do kolíbky nebo klokánka. Eva
Eva K, 20tt
  • 
8.11.2005 10:36:21
Máš pravdu, že dnes i ve fajnových buticích je tržnicové zboží. A u mnoha nadnárodních řetězců je to jasný. Ale třeba OP Prostějov snad oblečení z Číny nevozí:-). Mají v Praze dvě partiovky, kde už jsou příjemnější ceny. Pro mimina žádnou českou značku zatím nemám. Aspoň ten první čas bych byla klidnější, kdyby oblečky nebyly obarvené kdoví včem a navíc dítětem za 1dolar na den. I když je otázka, zda u nás platné normy výrobci opravdu dodržují.
Eva
Zdislava a kluci
8.11.2005 10:29:02
ono to chce vybirat s rozumem takze sice jsem mela v ruce krasne bodicko, ale nezdal se mi material (psaly 95%bavlna) a tak jsem radeji nekoupila, ale na necom je to opravdu poznat jenom dotykem a kdyz koupim bodicko z opravdove bavlny (chova se jinak pri natazeni) a na nem je vysivka (nemusim se bat ze by v barve neco bylo) tak mi fakt nevadi,ze v mistech spoju se jim to trochu nepovedlo,protoze to nikdo nevidi a hlavne na tahani doma nebudu kupovat drahy veci a cena 38,- je uzasna :-) kocarek mame novy stejne jako autosedacku,ale je to spis tim ze chceme casem druhy mimi a jak mi vsichni tvrdi kocarek ma zivotnost maximalne 2 deti :-) a nez kupovat dva pouzity kocarky,to radeji koupim jeden a ten bude spinkat ve sklepe a cekat na brachu :-) (ale mame sklep a tudiz ulozny prostor)
Leňule
  • 
8.11.2005 10:22:18
To mě taky pobavilo, vzhledem k tomu, že syn ublinkává, převlíkám ho i 6x denně.
Na www.mimibazar.cz se dají koupit levné oblečky, které jsou jako nové.
Zrovna jsem si objednala od paní body á 35,- dupačky á 25,-...

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 120 [Dalších 30 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.