| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Fusak do kočárku pro větší děti

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 85 [Dalších 5 >>]
5.12.2005 18:34:10
No,Lído,v tomto jsem byla docela krkavčí,ve dvou letech jsem odhodlila to šílené dvojčecí monstrum,do dalšího kočáru odmítla investovat,nosit dvojčata je těžko relizovatelné,takže svišti od dvou let všechno pěkně odchodili po svých,a nyní nemáme problém,aby ušli za den i 10 km:o)))
5.12.2005 18:14:54
Tomáši,
i podle ortopedů by dítě možná až do čtyř let mělo mít na delší procházky k dispozici kočárek, aby se nepřepínalo. Pokud máš jedno, tak to třeba ještě jde. Ale při větším počtu budeš moc rád, že jedno aspoň chvíli sedí v kočáru a nikam ti neutíká.
Sarina
  • 
5.12.2005 17:24:34
vis, moje svagrova se taky divi, ze jeste ve dvou letech syna pouzivam kocarek.Jenze ona bydli na vesnici v domku se zahradou. A kdyz opravdu nemusi nutne neco nakoupit nebo jet k doktorce, tak nehne zadkem, deti jen vystrci na zahradu, a uz jsem od ni i parkrat zaslechla slova jako: Veeen? A co tam chcete delat?
My bydlime v Praze, na sidlisti. Takze, kdyz chci jit se synem na trochu hezci prochazku, treba do Zoo, do Stromovky apod., tak vyrazime na cely den. Vyjedeme rano kolem devate a vracime se vecer mezi 19-21 hod, to kdyz to treba spojime jeste s navstevou nejake tety bydlici pobliz.... a v tomto pripade potrebuji kocarek-golfky i pro dvouleteho syna, protoze si proste potrebuje chvilku odpocinout, nebo se po obede hodku prospat. A moje "aktivni" svagrova, ktera se pri detech staci jeste starat o kozu a ovci /tzn. kdyz vystrci deti na zahradu, tak bud obe privaze nekam ke stromu, at se pasou, nebo jim hodi trochu sena apod./ byla po dvouhodinove prochazce v Divoke Sarce tak unavena, ze uz ji zajimalo jen kafe a nohy na stole u latam.serialu, natoz dite, nebo nejaka dalsi prochazka... Omlouvam se, ze pisu mozna tak zhurta, jen mne nadzvedavaji ze zidle /ne v teto diskuzi/ poznamky o vesnickych detech a a tech linych prazskych a obzvlast
tech linych mestskych matkach, co by ani tu kozu nenakrmili....
5.12.2005 16:03:37
Já jsem řešila velký fusak do kočárku, když byl synovi necelý rok. Teď je mu rok a půl a chodíme pěšky. Když jdeme někam dál, tak kočárek vezmu, ale stejně jde minimálně polovinu cesty pěšky. U kočárku mám teplou deku a nánožník. Kdyby byl nalehko ve fusaku, neměla bych šanci ho nechat běhat.
MarkétaP + 4 dcerky
5.12.2005 15:50:27
No, já bych kočár klidně odložila, ale při pokusu o procházky bez kočárku jsme ušli asi tak pět metrů, pak si sedne na zadek a ječí, klidně pět minut, při pokusu zvednout ji na nohy opět klesne. Asi si vynahrazuje ten první půlrok života, kdy pro změnu ječela v kočárku :) Na druhou stranu jí to teď klidně dopřeju, v jejích dvou letech dostane sourozence a kočár prostě nebude tak jako tak :))
Tomáš
  • 
5.12.2005 15:32:11
Ve dvou letech už má být kočárek uklizený, pokud ho dítě nikde neuvidí, tak si na něj nevzpomene.
Náš starší když se jelo s kočárkem (golfáče), tak chtěl taky hned sedět, ale když se kočárek nechal doma, tak běhal a nevadilo mu to. A v 1,5 roce šel kočár do sklepa. Teď ve 2,5 roce raději tlačí malého bráchu (3 měsíce) sám a v létě mu nedělá problémy chodit s dědou 2-3 hodiny po lese (chodili na houby).
MarkétaP + 4 dcerky
5.12.2005 15:19:27
No, já si to o dceři myslela taky - ještě v 16 měsících jen chodit, chodit, chodit. Teď (1,5r) mi pokaždé, když má jít po vlastních, sehraje hysterickou scénu a dožaduje se kočárku, šátku nebo aspoň náruče ... Takže fusak se okamžitě ukázal jako nezbytnost, protože po roce je ochotná v kočárku i spát :)
Li.
5.12.2005 14:56:05
Jeno a vy ostatní - děkuju. Když jsem četla tenhle čkánek, tak jsem nestačila kulit oči, že pro 2leté dítko někdo šije fusak. Z vašich příspěvků ale vidím, že mám syna v pořádku. On totiž od cca 1,5 roku do kočárku v žádném případě nechce. To už musí být vážně moc a moc unavený, aby do něj na chvíli zalezl. Ovšem do fusaku bych ho zcela jistě nedostala (syn má 25 měsíců).
Takže ještě jednou děkuju :o).
PajaMM
5.12.2005 14:14:23
UPLNE SOUHLASIM!!!

My uz ven s kocarkem nechodili od 1,5 roku...nemelo to cenu, stejne jsem ho vezla prazdny...
Hanka, dcera dva a pul roku
  • 
5.12.2005 13:54:07
Napodobne, nejak si nedovedu predstavit dceru jak letos nebo i lonskou zimu sedi ve fusaku. Resily jsme to nanoznikem na kocarku a dekou. Prvni zimu mela v kocarku fusak beranka jeste po mne. Ted bych to resila tak, ze bych koupila fusak 3v1 od Emitexu nebo Aesteticu - vyhodou je odepinaci cast na nozicky pro chodici deti.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 85 [Dalších 5 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.