| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem přežila šestinedělí

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 95 [Dalších 35 >>]
17.1.2006 14:56:33
ZuzkoS a ja mela dojem, ze Bellana pise tentokrat jen o sestinedeli a ne o cele materske dovolene :o) Z tveho prispevku bych pochopila, ze si myslis, ze u Bell stav z sestinedeli pretrvava stale a to si bud jista, ze urcite ne :o)))

A pokud mas manzela, ktery te opusti pokud te parkrat uvidi neucesanou a neupravenou, tak to te lituju :o)



17.1.2006 14:48:08
Bell,

díky za sqělé články. Jsem budoucí maminka a věř, že mě tím absolutně neděsíš, naopak, je to velmi příjemné a hlavně zábavné čtení. Četla jsem všechny Tvé články a smekám před Tvým humorem :-).
Určitě je na místě napsat podobné články, protože ze svého okolí znám pár budoucích maminek, které si to rodičovství (počínaje porodem, 6nedělím...) malují dost do růžova.
Těším se na další humorné příhody:-)
Katka
aaliana+dvě puberťačky
  • 
17.1.2006 14:45:14
Lucko neboj, přijde čas a zas budeš numero uno. Až dítko vyroste a už to nebude ten malej rozkošnej andílek ale příšernej puboš. Když ho holky začnou spracovávat, tak je manža moc rád, když jsem poblíž a můžu ho zachránit. Někdy se sice snaží tvářit jako ras, ale vpodstatě si ho holky omotaly kolem prstu. A to pak chodí a vykládá, jak jsem skvělá a, že my dva musíme držet spolu... :))
Iva, Viki (8/05)
  • 
17.1.2006 14:45:07
ahoj,

taky jsem se v šestinedělí převlíkala několikrát za den i no - mimi hodně bluvajdilo a taky mi utíkalo mléko, navíc jsem se kolikrát probudila úplně zpocená. Akné se mi vyrazilo po celém obličeji, pohledu do zracadla jsem se radši vyhýbala - vypadala jsem jako unavená ďubkovaná šedivá myš.
No a u počítače jsme kojili až do konce 4. měsíce (malý pil jednu dobu i hodinu a 1/4 v kuse). Teď už to moc nejde, je zvědavý jako opičák, kouká na monitor a jak máchá ručkama, občas něco "připíše" či odentruje :-)))
PajaMM
17.1.2006 14:26:26
Ivi,

ja to znam, nic ti nevycitam!!!!!

Vim, ze az budes mit cas a chut, tak napises:-) Jsme na tom stejne:-)

Jen jsem te pozdravila, protoze napsat sem prispevek neni tak tezke jako vyplodit mail - vim, o cem mluvim:-)))))))))))

Hezky den! Klarka taky spi, tak si uzivam toho ticha bez jejiho ustavicneho mluveni:-))))))))
Iva, Viki (8/05)
  • 
17.1.2006 14:22:58
ahoj Danielo,

rarášek spinká na balkoně v kočárku (tak trošku hřeším a visím na netu), ale brzy bude asi baštit. Dneska ještě přihodím na naše internetové album pár fotek a pošlu onu slíbenou adresu :-)))
Vím, že jsem hříšnice hrozná, ale určitě se brzy zase ozvu.
Jinak taky spoléhám na ztrátu paměti. Už teď trošku funguje, když si říkám: "Vždyť to naše dítě zas tak nekřičí, jak mi to mohlo připadat tak hrozné?!" Občas ale mrknu do Vikiho Týdeníčku (pokud chceš, pošlu) a připomenu si realitu :-)))
Moc zdravím tebe i Klárku a ještě chci kouknnout na vaše fotky, cos mi poslala :-)))

Iva
kirstin,2kluci
  • 
17.1.2006 14:21:02
Svým způsobem obdivuji taaak vyrovnané typy jako je Zuzana:-)Já osobně tleskám zase Bell, její články přesně a vtipně vystihují moje pocity zejména po narození prvního syna.Dokonce jsem si jako "vzorná" budoucí matka předpatila Betynku a pak se pod tíhou reality hroutila v poporodních depresích.
Bell, umíš super vtipně vystihnout to radostě krušné období!!!!Už se těším až budeš rodit po druhé...už to sice není až tak drama,nemáš tolik očekávání,ale pyžamové chvíle s nevábným dechem my, nevzorné matky, máme zase:-D
PajaMM
17.1.2006 14:15:20
Ahoj Ivi!!!!

Jak je?:-)

Jinak se vsim souhlasim. Ja uz mam sice dite odrostle, ale vsehcno si to zive pamatuju:-))) Ale uprimne, ted uz se mi to takove nezda, ba naopak, zda se mi to primo idylicke:-))) to delaji ty 4 roky doma a ztrata pameti:-)))))))))

Bellano, moc krasne clanky, jen tak dal!!!!!!!!!
  • 
17.1.2006 14:11:38
díky za články a komentáře. Když je čtu, směju se a brečím zároveń. Taky už sem tam kouknu na net, už si stíhám vyčistit zuby a jím příborem bez dítěte u prau na kojícím polštáři. Vikimu je už 5 měsíců a všechno je skutečně mnohem klidnější než dřív. Taky chápu články od Bell jako důkaz toho, že přežít se dá skutečně všechno a jak píše Hajana, každé mimi je skutečně jiné.
Všem maminám podobných rarášků i těch klidnějších miminek džím palečky.

Iva
Eva K
  • 
17.1.2006 14:10:38
Já dokonce znám osobně dvě matky, co přes den kojí po 3 hodinách a v noci (teď si sedni) po šesti!:-) Eva
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 95 [Dalších 35 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.