| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Bulteriér a kojenec - jde to dohromady?

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 273 [Dalších 233 >>]
Jana
  • 
31.10.2007 8:23:47
to máte pravdu, že je bulík veliký zabíják ;o))))))))). My máme dva (psi) a jsou to velký kámošové a děti milujou. A nevadí jim (psům), že jim děti ruce strkají do pusy, že je tahají za ocas. Nechápu, že máte takový názor. Vlastně chápu, protože nemáte vůbec zkušenosti s těmito milujícími psi a také hlavně záleží na výchově každého psa. Máte zafixováno, že to jsou bojoví psí, kteří sežerou lidi, psi. Zkrátka všechno, co okolo nich projde.. Zlého psa zle udělat i z vlčáka, pudla......... To asi nebudete věřit, že náš bulík se bojí pudlíka. MUSÍM ŘÍCT, ŽE JSTE MĚ VELICE POBAVILA A MYSLÍM O VÁS SVÉ.....
30.9.2007 13:10:18
zdravím všechny a chci jen napsat,mi máme tříletou fenku stafordici a 16ti měsíčního syna.Takhle milující dvojici jsem ještě nepoznala.Chci dodat,že tady opravdu záleží jen a jen na výchově toho psa.Hezký den.
aneta
  • 
19.1.2007 12:07:54
Asi každý byl poprvé začátečník,ale soudě dle Vašich komentářů jste nejspíše veliká specialistka,asi máte se psy dostatek zkušeností.
22.11.2006 18:14:48
Milá mamko, jestli malý psa miluje, neřeš nějaké chlupy.... Kamarád je více než dokonalá hygiena. Pes dítěti nikdy nevyčte, že si neuklidil hračky, nezlobí se za jeho mizerné známky a neokřikuje ho, aby nemluvil vulgárně. Čímž nechci říct, že byste svého syna neměla vychovávat, ale zdůzaznit, že pes je vzácný přítel. Nebo možná otrok, jak někteří tvrdí. Každopádně je to dar z nebes, a dítě vám za něj jistě bude vděčné:-)))
A k chlupům - děláte co se dá, oholit psa přece nejde. Mám tedy jen jedinou bohužel dlouhodobou radu: další pejsek by měl být pudl, případně jiné z trochu drahších a vzácnějších plemen, která vůbec nelínají. Opravdu takové existují.
Hezký den.
Jana dvě děti
  • 
13.11.2006 14:47:31
Moje švagrová taky vlastnila takového bulteriera, hodnou fenku," kterému dítě mohlo třeba dloubat oči a ona by držela", ale u batolátek nikdy nevíte co je napadne. Musím říct, že fenka vyrůstala s dětmi, až jednoho dne se asi pejsek špatně vyspinkal a pětiletou neteř pokousal po celém obličeji určitě to nebylo tím, že by mu ona něco provedla, stalo se to strašně rychle, neteř má 16 stehů okolo pusy. Dříve byla švagrová schopna se s námi hodiny hádat pejsek ji nikdy neublíži, vždyt jí zná od miminka, a tedˇpes a dítě nikdy. Jen jestli můžu poradit,nikdy nemůžete vědět co Vaše batolátko napadne.
20.10.2006 13:47:21
Ahoj,právě jsem si přečetla článek Bulteriér a kojenec a jsem trochu klidnější, i když stále nevím jak to bude probíhat.Za chvíli se nám má narodit miminko a máme 2 bulteriéry v malém bytě.Ze začátku, když bude spinkat tak to půjde, ale co až začne lézt.Nemáte někdo zkušenosti?
lájoš
  • 
18.9.2006 17:51:37
Ty piča bulteriéry niesú žiadny zabijaci. Toto plemeno je k ľuďom jedno z najpriateľskeších. Nabudúce si rozmysli než napíšeš dáku hovadinu.
Katka
  • 
2.6.2006 9:47:00
Mozem potvrdit, ze dobre vychovany psik si velmi rychlo privykne na noveho clena rodiny a hlavne pokial sa jedna o male mimi.My mame psika, dokonca dvoch-su to surodenci baseti.Vtom smutnom pohlade sa skryva velmi energicka, no zato uprimne milujuca povaha, ktora miluje deti aj keby boli od desiateho suseda.Dcerka ma 3 mesiace a nasi usiaci by ju nedali za nic na svete.Ju naopak zacinaju zaujimat tie dlhokanske usi a neustale vrtenie chvosta, uz sa nevieme dockat, kedy sa za nimi rozbehne a poriadne ich za tie usiska vytaha :-)
mamka
  • 
13.4.2006 16:38:14
manzel dostal nekde stene. bylo mu ho lito vyhodit a tak jsme si ho nechali, protoze mame zahradku, ikdyz ja bych ho hned dala pryc. Postupem casu se pejsek stal mazlickem.
pak jsem otehotnela a porodila zdravyho kluka.
Ale ty psi chlupy vsude. !!vecne to mam v jidle na obleceni a tak, sundavam to i z malyho a jeho pusinky.
jsem z toho uplne vycerpana, vecne vytiram, luxuju. kartacuju, psa vycesavam 2x denne a stejne je to k nicemu. jak to delate vy? nemate na to nejakej pripravek nebo jak se vy doma zbavujete chlupu ze psu a kocek ? fakt ted s ditetem to vnimam nejak vic a jsem zoufala, pejska pryc dat uz nechcem, malej ho ma rad.
diky za vsechny rady
blb
  • 
18.3.2006 12:11:52
Debile debilní nepapouškuj chlísty jiných debilů
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 273 [Dalších 233 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.