| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice s poliklinikou

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 113 [Dalších 83 >>]
Phoebe1
24.10.2007 2:26:49
Moniko, jsem moc ráda, že máš tak skvělý zážitek z porodnice v Kadani. Ať Ti Adámek roste ve zdraví a dělá Ti jen radost.
Já jsem byla taky natěšená, že pojedu do Kadaně rodit, jelikož jsem slyšela samou chválu, ale přístup pana primáře byl pro mě jako studená sprcha a řekla jsem si, že takhle tedy ne. Miminko bylo příčně a já jsem chtěla zároveň s porodem, který proto měl být veden sekcí, provést sterilizaci, k čemuž je potřeba provést pár administrativních úkonů a projít tzv. sterilizační komisí. Pana primáře Padrtu jsem se pokoušela kontaktovat, abychom se domluvili na věcech, které je potřeba provést, aby vše proběhlo, jak má, ale pan primář nereagoval ani na doporučený dopis ani na mail.
Připadá mi to arogantní, možná je to příliš silný výraz, ale upřímně, docela mě to namíchlo. Myslím, že odpovědět je přinejmenším slušnost, i kdyby to měla být odpověď typu - Paní, máme toho hodně, obraťte se v tom termínu jinam. Možná, kdybych neopomněla si před jméno uvést titul, tak by se mnou pan primář zabýval. Ale to jsou jen mé spekulace.
Nutno dodat, že když jsem se po třech týdnech marného čekání na nějakou odpověď obrátila na jinou porodnici, dostalo se mi mailem od primáře odpovědi ještě tentýž den a ještě mi poděkoval za projevený zájem rodit právě u nich. Myslím, že to o něčem svědčí. Minimálně o tom, že je to všechno o lidech a o přístupu. Vám, co máte zážitky s přístupem tamního personálu, myslím tím personálu kadaňské porodnice, konkrétně třeba i pana primáře, jiné, gratuluju, vidím, že na tuto porodnici jsou ohlasy vesměs kladné, prostě mi to ale nedalo, abych nenapsala svoji zkušenost. Koneckonců jsem na tom stejně, díky tomu, že jsem šla rodit jinam, mám na porod také ty nejlepší vzpomínky.
  • 
21.10.2007 14:12:03
ahoj jsme druhý den doma s porodnice a mužu vřele doporučit narodil se nám 12.10.2007 přišel na svět císařským řezem boužel pro mě už druhým ale vše je v pořádku personál od porodního sálu po dětské sestřičky a i ženské sestry perfektní ,skvělé ochotné nikdy jste je neobtěžovala vždy vám radili pomáhali prostě na urovni tak jak má být a i primář perfektní vše co mi dělali říkali na co to je atd pozbuzovali .manžel byl celou dobu semnou hned mu dali malého a po porodu profes.přístup jak ke mě k matce tak k dítěti perfektně se o vás starají ani z jednou sestrou jsem se nesetkala nepříjemnou opravdu doporučuji porodnici Kadan je to na urovni a uvidíte sami i po psychické stránce se uzdravíte hned vřele doporučuji a děkuji za kompikovaný porod s štastným koncem doporučuji Monika Fialová Bílina.
Nikol
  • 
9.9.2007 21:32:51
Má odpověď určitě dorazí pozdě, ale třeba to bude zajímat jiné maminky. To že by se zde platilo je nesmysl, rezervaci není třeba, vezmou vás kdykoli a pokj vám pokud bude volný přidělí, rezervace zde neprobíhá, ale pokojů je dost. Kadaňská porodnice a personál jsou naprosto úžasní!! Nikol @ Nelinka
30.8.2007 8:59:05
V Kadani jsem rodila letos v dubnu a můžu říct že jsem byla spokojená jak na porodním sále tak potom na pokoji na dětském dceru sem měla stále u sebe takže jako bychom byli doma:)
Petra a Jonáš
  • 
5.6.2007 17:02:38
Ahoj, bydlím nad Litvínovem a před dvěmi měsíci jsem rodila v Kadani. Malému se nechtělo ven a porod mi od prasknutí vody trval 24 hodin. Celou dobu u mě byl přítel a nikomu to nevadilo. S tím prahem bolestivosti to máme asi stejný, myslela jsem, že to nevydržím, taky jsem jim asi musela lézt na nervy, ale chovali se ke mě hezky. Jinak při bolestech mi hodně pomohla vana.
Kadaň vřele doporučuji. Petra a Jonáš
krušnohorka
14.5.2007 15:06:12
Rodila jsem letos v únoru a manžel u porodu být nechtěl. Ale vím, že manžela můžete nejen mít u sebe celou dobu, dokonce může odjet a znovu přijet podle potřeby a na sál nebo předpokoj ho pustí. Pokud bude volný, můžete být na nadstandartu s postelí pro manžela. Doporučuji jet se tam předem podívat. Rodila jsem zde 2 krát a také nejsem z Kadaně.
krušnohorka
14.5.2007 14:59:31
Po zkušenosti z prvního porodu jsem i druhé dítě porodila v Kadani, i když zde nebydlím. Personál je velice vstřícný, nikdy jsem neměla pocit, že obtěžuji. Zvlášť péče o miminka je skvělá. Přesto že se během porodu vyskytly potíže, nebylo sestřičce zatěžko zodpovědět mi jakoukoli otázku. Během šití se mnou komunikovala i dětská lékařka, protože jsem měla o malou strach. Uklidnila mě, že je malá v pořádku a dostala jsem ji hned po ošetření na kojení. Vlastně celou dobu odpočinku na sále jsem ji směla mít v náruči a moc dobře vím, že ne všude je to možné. Kadaň je prostě skvělá a pokud si někdy pořídíme 3. miminko, určitě bych chtěla rodit zase tam.
27.4.2007 17:57:14
Gratuluji.To je dobře,že je tam bezva porodnice.Mi tudy jezdíme k našim a až teď mi dochází proč mne na ní můj gynekolog upozorňoval při prvním těhotenství(2003).I v Českých Budějovicích oní vědí,že je dobrá.
27.4.2007 14:47:08
Ahoj všechny maminky a těhulky.
Jestli některá přemýšlíte nad porodnicí v Havl. Brodě , tak Vám ji vřele doporučuji :-) Porodili jsme tu s manželem před měsícem naše první dítě. Porodnice je krásná , soukromí a přítomnost otce u vyšetření a porodu je naprostou samozřejmostí , za celý pobyt jsme se nesetkali ani s jedinou " protivnou" sestrou nebo lékařem. Bylo to tam naprosto SUPER. Druhé dítě určitě porodíme opět tady a to i přesto , že bydlíme 70 km daleko a máme v okruhu 20 km ještě dvě porodnice.
mIRKA
  • 
27.4.2007 10:15:42
Sice nejsem přimo z Kadaňské porodnice, ale hodlám v ní také porodit naše první mimi a to o koncem července nebo začátkem srpna. I když bydlím kousek od K.Varů. Mám za sebou předporodní kurz v Kadani s návštěvou porodnice i šestinedělí. První dobu porodní strávíš v takovém útulném pokojíčku vždy pro jednu maminku, takže tatínek tam může být celou dobu stebou. Pokud nerodíš v CAPU, tak se na druhou dobu porodní přesuneš na sál (samozřejmě i s tatínkem). Je to tam moc hezké a personál je moc milý. Doporučuju ti zajet se tam podívat a rovnou i předvyplnit porodopis, ať tě pak při porodu neobtěžujou otázkama typu jakýma chorobama trpí vaše rodiče a prarodiče. :-) Přeju bezproblémový porod. Mirka
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 113 [Dalších 83 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.