| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme doma originál

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 90 [Dalších 10 >>]
iveta 25
  • 
8.4.2006 10:12:17
Maceško, jsi jedním slovem úžasná,

držím Vám palce.

PS: doporučovala bych Vám, abyste Michalku co nejvíce podpořili v malování, jednou by si tím mohla vidělat miliony .o)
Jana038
8.4.2006 9:27:37
Nevím co bych mohla jiného napsat, než že je naprostá pravda, že Míša nemohla najít lepší maminku :o) A slova obdivu si nemůžu odpustit. Je krásné číst, s jakou láskou přijímáte Michalčinu (trošku) jinou osobnost, jak jí nádherně rozumíte, jejímu světu. Někdo by si možná říkal, proč já mám zrovna takové dítě a litoval by sebe i dítě. Vy ne, vy rozdáváte lásku a porozumění kolem sebe a to je moc dobře! Hodně štěstí!
8.4.2006 9:25:24
Mila Macesko, uz dlouho jsem na techto strankach necetla tak vyborny clanek.
Ackoliv jeho podstata spociva ve vaznosti zdravotniho stavu Tve dcery je psan s takovym humorem, lehkosti a nadsazkou, ze opravdu chvilemi lze jen zavidet. Jiste mas dcerou vyborny vzah.
Urcite nic nevzdavejte .. jako mala jsem take trhala Panenkam hlavy, ne kvuli siti (na to jsem byla vzdy leva) ale prece, kdyz ji oblekam saty nepotrebuje hlavu - stejne ji lze nasadit.
Nikdy u mne nebyl diagnostikovan autismus. Presto mi spousta veci, pro ostatni velmi snadnych, nejde a naopak spousta veci prekvapive jde.
Dnes mam vysokou skolu.
Preji hodne stesti do zivota a mnoho pevnych nervu.
7.4.2006 22:03:45
právě jsem dočetla všechny vaše články které mě na rodince utekly.Jste super ženská,s krásnejma,skvělejma dětma.Moc vás obdivuju,jak vše zvládáte.A jestli jednou vydáte knížku tak já si jí rozhodně koupim:-)Držím palečky do budoucna a těším se zase na další příběh z vaší rodiny.
7.4.2006 21:31:03
Maceško, opravdu jsi to vylíčila moc krásně, vůbec to nebereš jako něco čeho se rodiče bojí, když čekají na verdikt doktora. Mylsím, že ten tvůj článek by měl být někdě publikován, pro ukázku pro rodiče, které mají autistu doma, at vidí, jak se s tím dá krásně žít, přestože to není vůbec jednoduché.Pro povzbuzení a nabrání sil do "boje"!Opravdu záleží na rodičích, jak se k tomu postaví a to jsi zvládla velice bravurně! Smekám před Tebou a přeji Tobě i Michalce a celé Vaší rodince hodně štěstíčka a zdravíčka do dalších let!
Hanka
  • 
7.4.2006 19:55:34
Nejprve ti musím vyjádřit veliký obdiv!
Jeden rok jsem pracovala s autisty ve Speciální škole v Poděbradech, kde mají pro tyto děti speciální třídu s opravdu odborným vedením a skvělými výsledky. Občas jsem těmto dětem "záviděla" jejich jednoduchý svět.
Přeji ti mnoho sil a optimismu k výchově Tvé početné rodiny a Michalce ještě hodně krásných obrázků ( a všechno nej k jejim narozeninám)
7.4.2006 19:44:19
Děkuji za krásný a láskyplný článek, ze kterého vyzařuje pohoda. Přestože péče o autistické dítě je jistě náročná, musí být zároveň i nádherná, aspoň z tohoto článku jsem to vycítila. Moc se mi líbí Míšina nádherně dětská, ale dokonalá logika. Připomíná mi mladší léta mého syna - ve škole byl dotázán, proč napsal hřbytov. Zcela logicky odpověděl, že hřbitov je byt pro mrtvoly, tudíž slovo odvozené od slova byt :-)).

K pondělním 11. narozeninám přeji Míše hodně zdraví, lásky a štěstí.

VěraK
Budulínci
7.4.2006 19:44:09
Míša je úžasná,milá a moc šikovná.Maceško,tebe upřímně obdivuji.Míša nemohla najít lepší maminku...
Míše přeji jen všechno nej,nej,nej...
Jana
  • 
7.4.2006 19:24:17
Fakt jsem se zasmála....To je tak chytrý dítě a o všem uvažuje -třeba "postav vodu na čaj"...Je chytřejší než vypadá:-)) Ale že nepotřebuje hlavu na šití šatiček je teda originál:-))
7.4.2006 19:21:09
Maceško,moc se mi líbilo Tvoje povídání,jako bych jí viděla před sebou.Dýchla z něj na mě pohoda,láska a sluníčko.Nevím,jak máš staré děti,ale v dnešní době,kdy se každý honí za penězma mít pět dětí,klobouk dolů.A jak si Michalka rozumí se sourozenci?Obrázek se mi moc líbil,Michalka moc hezky maluje.
Jinak přeji hodně sil a lásky.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 90 [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.