| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Velikonoční pondělí na pohotovosti

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 214 [Dalších 104 >>]
27.4.2006 14:01:25
projela jsem si ještě jednou mé příspěvky a s čistým svědomím mohu říct, že jsem Vás neurazila ničím. Nebo jsem se fakt zbláznila a toho psychiatra vyhledám. Mohla byste mi doporučit nějakého dobrého, který slouží dnes kolem půlnoci pohotovost? :)))
Neberte to jako urážku
27.4.2006 13:56:57
končím tento hloupý dialog i když ještě poslední věc by mě zajímala čím jsem vás tak urazila????????????
27.4.2006 13:54:37
Jindro-tak já zdravím a děkuji všude a je mi jedno jestli je to lékař nebo prodavačka...a jestli to někdo nedělá,tak to jen svědčí o tom jak je kdo vychovaný,ale kvůli tomu přeci nebudu házet všechny do jednoho pytle.
jo a zdravím i ty kteří mě skoro nikdy neodpovědí-ale to mě neodradí-třeba jim jednou dojde,že ti nevychovaní jsou oni.
cizinka
  • 
27.4.2006 13:51:25
Hanko, tak jo, ted chapu. Tenhle typ lidi odradi jedine priplatky. Ale musela jsi to popsat presne, tak, jak jsi mela v prispevcich, vyznelo dost drsne. A spousta ctenarek take proto na tebe reagovala. Ja take mela jsem parkrat pocit, ze kdyz jsem sla k doktorovi s (jak se pozdeji zjistilo) vaznym problemem, oklepavali mne podezrele jestli nahodou nechci neco zneuzit, jestli ne simuluji, nechci ocr a tak. Moji kamosi z jinych postsoc zemi vzpominaji si na ty casy, kdyz vsicni prvni vteriny v ordinaci byvali privitani jako hypochondri, symulanti a paraziti. Zmenilo se to s racionalizaci financnich vztahu. V Cesku existuje politicka vule, aby to pretrvavalo.
hanka
  • 
27.4.2006 13:40:54
milá paní, vy jste mne urazila dřív..., ale máte pravdu, jsem lékařka, takže kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem, neměla jsem se ponížit na vaší úroveň. Lituju toho, a omlouvám se
hanka
  • 
27.4.2006 13:37:53
cizinko, s takovou dívenkou, jako ty popisuješ, lze mít jen soucit, a pokud je to v možnostech doktora v noční službě, tak by bylo i vhodné nějaké poučení. Mnou zmíněná dívenka je 20-letá mladá žena, žijící docela promiskuitním životem / netají se tím/, na zcela regulerní hormonální antikoncepci kašle, spoléhá na partnera, a pokud partner selže, tak šup ho tam na pohotovost pro Postinor. Chápej, to není nehoda, která se jí občas stane, ona tak jedná čistě účelově, jí to vyhovuje, bydlí hned za rohem, a je u nás jako doma. A naposledy byla v úterý v noci...
27.4.2006 13:24:21
tak já jsem ted také těhotná a na začátku 4měsíce,jsem na naléhání manžela vyměnila svého gynekologa.
colou dobu to nějak šlo,ale když jsem otěhotněla poprvé,tak mi jen řekl,přijdte za měsíc.jenže jsem tam šla už po 14dnech-potratila jsem.
ted při druhém těhu,jsem od začátku měla bolesti v podbříšku-vždy se mě jen zeptal-"nějaké potíže"a když jsem mu je řekla-tak mi odpověděl"a co by jste jako chtěla,když jste těhotná"-tak proč se vůbec ptal,když mi pak ani neřekl-jestli to je dobrý nebo ne.nervozní jsem byla až na půdu,vždy když jsem tam měla jít-arogantnějšího dr jsem ještě neviděla.
ted chodím k dr.sice až na druhou stranu města-ale je zlatá-vždy milá,vše vysvětlí,nikdy mě neodbyla i když je nastydlá,nebo je vidět,že jí není zrovna do zpěvu-a proto si jí mooooc vážím.
27.4.2006 13:20:25
v půli vašeho příspěvku jsem se chtěla omluvit, ale po dočtení mě to tedy přešlo. Vůbec jsem se špatně nevyspala jen nemám ráda tak arogantní lidi. Nesuďte mě vůbec mě neznáte a k psychiatrovi mě také posílat nemusíte chodím tam s mým hyperaktivním synem pravidelně a kupodivu v ordinačních hodinách. Já jsem naštěstí vyrovnaný člověk a snižovat se na Vaši úroveň a urážet neznámého člověka nebudu.
cizinka
  • 
27.4.2006 13:12:40
hanko, jen pro vysvetleni zrejme mylneho dojmu, jak s tou divenkou jednas - nazvala jsi tento druh zen "zenskou z ulice". No nevim, jestli skutecne prostitutky chodi pro antikoncepce na pohotovost - ty prece o ochrane a specifice svoji praci vedi. Ja bych spise odhadovala tento socialni pripad na naivni prostoduchou divenku, ktera soulozila drive nez si naucila cist a dar cteni pouzivat, a kterou z jakychsi duvodu (kterou zrejme ma nasvedomi i system skolstvi ci zdravotnictvi) minula sexualni osveta. Skoda, ale jaky smysl ma v tomto veku moralizovat, anebo co je horsi tuto prostou dusi urazit nebo ponizit? Aby uz nechodila? Prijdou dalsi.
Evina+mimik za tyden
  • 
27.4.2006 13:00:48
No ja teda zdravim pokazde kam prijdu.
Ale taky se mi stalo, ze jsem o vikendu sama doma myla okno, pri uklizeni uklouzla na pobryndane podlaze - a probudila se druhy den rano... s totalnim oknem. Mozna vam to bude pripadat divne, ale ja opravdu nevedela nic, cely den jsem byla uplne mimo, motala se mi hlava, skoro jsem nevidela, bylo mi spatne... az v noci, respektive druhy den (nedele) rano mi najednou z niceho nic doklaplo, ze jsem upadla a prastila jsem se o roh gauce do hlavy. Sebrala jsem se a jela taxikem na pohotovost... pozdravila, doktor me serval, ze jdu teprve v nedeli, kdyz se mi to stalo v patek, poslal na neurologii a rtg - neurolozka se se mnou ze zacatku odmitala bavit, ze jsem se urcite ozrala nebo zfetovala a ted otravuju... po 20 minutach jejich znechucenych poznamek a neustalych dotazu tak kolik jste toho doopravdy vypila, co jste si vzala - nebo vam kamaradi neco hodili do piti... jsem se nastvala a rekla ji, ze nechapu proc mi neveri, at mi klidne udela krevni testy, ze jsem doma upadla a byla v bezvedomi, pak okno, pak mi to absolutne nemyslelo a jakmile jsem si trochu uvedomila o co jde, prijela jsem a myslela jsem, ze oni jako doktori to pochopi protoze s urazy hlavy maji jiste sve zkusenosti. A ze ona misto co by me konecne vysetrila a rekla mi o co jde mi tady porada takove sceny. Chvili na me koukala tak, ze jsem myslela, ze me necim prasti, ale pak asi z trucu nasadila opacny extrem. Zacala mi vykladat o mozku a jeho poranenich, vzala to od brontosauru k dnesku, vykladala snad hodinu a pul, nez me konecne vysetrila a pak me s tezkym otresem mozku na 14 dni hospitalizovali. A podotykam, ze jsem opravdu vzdy a kazdeho pozdravila:)
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 214 [Dalších 104 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.