| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Velikonoční pondělí na pohotovosti

[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 214 [Dalších 94 >>]
Kičína, Sona Richard Hanka
27.4.2006 12:27:26
tak přesně tohle se mi stalo taky, ale já jsem nejela na pohotovost, ale rovnou na ženské, kde jsem rodila. Na druhý pokus se ten zánět taky zjistil a začal léčit. Můžu potvrdit, že kam se hrabou porodní bolesti na bolesti při zánětu dělohy.
cizinka
  • 
27.4.2006 12:05:38
Hanko, skutecne nevim, jak tu divenku trestas, ale z toho prispevku dalo se pochopit ze rozhodne nejsi na nej mila a jsi nastvana. A jestli ji netrestas, tak proc svoji nastvanost ospravedlnujes?
Ze nechces mluvit o problemach v zdravotnictvi tady - tak vlastne tohle je tvoje chyba. Vse se da vysvetlit pro laiky. A nic take nezmuzete, pokud nezjiskate pro sebe verejnost. Je to chyba obecne MZ - neni jine ministerstvi ktere by melo horsi prezentaci svych postupu pro verejnost. Chces rozumneho ministra zdravotnictvi, ktery bude citlivy k pranim obcanskych a oborovych iniciativ a rozumnych volicu? A jak si toho volice vypestujes jestli nechces s nim o podminkach svoji praci mluvit? Tim ze budes vypravet, ze je zcela opravnene, ze doktori na pohotovosti byvaji utahani a sprosti? A pak zeby ty pacienti ti prali vyssi plat a lepsi podminky? Rozumove ja ti je preji, ale pote co mi prace tvych "spickovych" kolegu zanechala vazny sram na dusi, citove jim preji, aby sli prodavat zeleninu a se naucili, jak chovat se ke klientovi. Zvlast kdyz ctu takove prispevky, jako ten tvuj vztupni.
27.4.2006 11:59:28
Jindro, tak já teda ZDRAVÍM A DĚKUJU i u doktorů!
ha.jana
27.4.2006 11:58:20
Já teda zdravím kam přijdu a naopak se málokdy dočkám odpovědi. Když odcházím, poděkuju a opět pozdravím. U doktora, v obchodě, u kadeřníka, všude. A ne každý odpoví.
Ne všichni doktoři jsou stejní, jak říkám, je to o lidech. Ale myslím, že by měli mít taky trochu pochopení pro rozpoložení lidí, kteří tam přijdou. A přijde mi, že se občas chovají jakože si můžou leccos dovolit, protože jsou pro tebe v tu chvíli nepostradatelní.
hanka
  • 
27.4.2006 11:57:24
Jo, cizinko, mám malé dítě, 19-měsíčního syna, chronického nespavce, takže do chronicky nevyspalé populace taky patřím. Pracuji od jeho 14 - měsíců, protože mi přijde, že je to správné.
Iva
  • 
27.4.2006 11:55:56
Jani, ale není problém pacientů, že v pátek dojde do práce a v neděli večer jde domů. Vždyť je-li unavený je pochopitelné, že může i chybovat a to jistě v takové oblasti jako zdravotnictví není nic nepodstatného. Neměl by dostávat tolik služeb. Zdraví lidí přeci nejsou rohlíky v pekárně, když se něco pokazí tak to vážné následky. Únavu, přepracování lze pochopit, ale nelze tím omlouvat, jak pochybení tak nezdvořilosti. Neber si to osobně, mluvím o systému. To, že má tvůj manžel hodně služeb třeba vůbec není jeho chyba.
hanka
  • 
27.4.2006 11:51:52
Cizinko, a kdo říká, že je nepíšu? Ale ne tady a teď. Tady se maminky zajímají o něco úplně jiného, než je systém zdravotní péče. Navíc, o tom můžeš diskutovat s někým, kdo tomu alespoň trochu rozumí, jinak je to o ničem, jen takový pivní řeči. A jak víš, že na někoho ze svých pacientů řvu? Napsala jsem to někde? Já jsem spíš z těch, co si své udělají bez zbytečných řečí, tak mne prosím nenapadej. A co se zde přítomných žen - jsem přesvědčená o tom, že hodně jich je vzdělaných, rozhleděných, v top pozicích, že spousta z nich má náročnou práci, noční, víkendy, svátky, že se taky z nich řada v noci nevyspí, že musí být vlídné na své klienty i kolegy... Jinak bych sem nechodila -:))))
Helena
  • 
27.4.2006 11:51:34
Ahoj Hani,

prosím tě, informovala jsi nějak ty lékařky, nebo pan primář ? Jsem si téměř jistá, že každá jiná maminka v tvé situaci (po návštěve dvou odborníků z ORL) bez lékařského vzdělání a podezření na m. jako ty, by nešla za třetím a vše by skončilo špatně. Jak se k tomu postavil primář, pokud to byli jeho podřízené.
Také nemám nejlepší zkušenost s naším zdravotnicím, přesněji nechci zevšeobecnovat, mám dobré i špatné. A vždycky mi vadí, že lékaři, kteří špatně diagnostikoli si diagnostiují dál. Většinou ti "největší" odborníci jsou i největší nevychovanci.
Nejsem hnidopich, ale vždyť tenhle jejich přístup může někdy v budoucnu nějaké dítě pěkně odskákat.
27.4.2006 11:50:34
Věro-chápu,že někteří lidi pohotovost opravdu zneužívají,to je mi jasné.ale být arogantní,nebo huř-nepříjemná k lidem,které třeba příjdou že je bolí v krku?těm lidem třeba je huř než to vypadá.i když jde jen o angínu každý máme jiný prách bolestivosti a nemůžeme tím pádem říct že každého třeba bolest v krku bolí stejně a proto může počkat.

např.taky jsem jednou jela na pohotovost jen kvůli tomu že mi zničeho nic natekli na krku uzliny-a ta bolest-jako když máš zánět středního ucha-byl tam starý dr.a řekl že to nic není a poslal mě pryč.přišla jsem si jako idiot,že jsem ho otravovala(a to jsem byla v jiném městě něž jsem bydlela),jenže ono se to zhoršovalo nemohle jsem ani sedět,ani ležet-nic-takovou bolest jsem nikdy nezažila,tak jsme jeli znovu-no myslela jsem že mě dr.snad přerazí že tam jsem znovu-a zase mi nic nedal a byl fakt hnusný-to zkrátím to -tohle se stalo z pátka na sobotu,celý víked jsem si protrpěla-neměla jsem sílu tam jet znovu a z neděle na pondělí se mi přestala hýbat levá polovina tváře-na neurologii mi řekli že mám silný zánět trojklaného nervu a z toho mám obrnu lícního nervu-kdyby ten dr.mě třeba jen trochu prohlédl,nemusela jsem být půl roku nemocná-víc jak 3měsíce se mi tvář nechýbala a už ani neměla podle primáře v nemocnici-jen díky akupunktůře mi to dali zase dohromady,ikdyž jistý následky jsou patrné pořád-

tím jsem jen chtěla nastínit-že i skoro z malé "blbosti"jako jsou naběhlé uzliny-může být něco horšího-a od toho jsou snad dr.aby to poznali-at jde o obvodního nebo o pohotovost.laik nepozná co mu je.a je lepší jet 100x zbytečně než 1xpozdě,ZDRAVÍ MÁ KAŽDÝ JEN JEDNO!!!!!
Líza
27.4.2006 11:47:49
Prasátko, dodatek - až ted čtu tvůj dodatek - a jestli to je jako že bojujte i vy pacienti, tak to beru. Já to skutečně pochopila tak vy doktoři bojujte a jak je vidět z mého příspěvku níže, to je docela frustrující boj...
[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 214 [Dalších 94 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.