| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Den otců – dluh dobrým tátům a mužům vůbec

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5156 z 56 
neregistrovaný
16.6.2006 12:24:07
Tak přesně tuto reakci jsem zde čekal. Určitě nebudete jediná. Jste přesně ten typ "většiny" žen, které křičí o rovnoprávnosti, ale myslí tím pouze to, že ženy musí mít ve všem stejné podmínky a možnosti jako muži, ovšem musí zůstat řada věcí, které patří jenom ženám. JAk červená barva na býka na Vás púsobí když někdo popře výraz "mateřská" a nahradí ho výrazem ,správným, "rodičovská".
Já zase neznám ve svém okolí otce, který by se nebyl schopen postarat o dítě takřka hned druhý den po porodu (bohužel, a to myslím naprosto vážně, kojit a rodit "zatím" nemůžeme). Naopak znám plno žen které dělají naschvály a děti "nepůjčují ( co kdyby to dítě zjistilo, že otec je kvalitnější rodič než matka). Přesto nebudu generalizovat.
Závěrem. Článek se mi líbil a skutečně mě pohladil po duši.
Martina
  • 
16.6.2006 12:11:52
se tatínek mých dětí (jinak skvělý), postará, aby mi děti k svátku matek nakreslily obrázek, zajistím já totéž pro něj o těch pár týdnů později.
  • 
16.6.2006 11:55:37
Souhlasím s Vámi. Bohužel vedle poctivých otců, kteří by si den otců nesporně zasloužili, početně tvrdě převládají takoví, kteří své děti vidí snad méně, než jejich tetičky, dědečkové či babičky. Podívejme se např. na vysoké politiky - tátové batolat, a přesto doma nejsou celé týdny... A nikdo se tomu nediví. Kdyby přišel rozvod, budou chtít "dítě napůl". Takže jsem pro zavedení dne babiček. protože babičky, ač mají za sebou život ve dvou směnách, ještě rozdávají svou lásku a péči nejen svým dětem, manželovi, ale i vnoučatům. (Takové statisticky převládají.)
Dáša
  • 
16.6.2006 11:55:36
Ale no tak, nebuď zlá.
Dopřejme jim taky svátek. Vždyť mnoho ženských-potvor si ten svůj taky nezaslouží. Ale jako proncip je to dobré, slavit jak mateřství, tak otcovství. Vždyť ten článek je takovým pohlazením po duši, že se na to snad nedá zlobit. Vždy budou dobré a špatné mámy, stejně tak i tátové. Ženy nejsou lepší než muži.
16.6.2006 11:45:17
Většina mužů má svátek denně. Možná bych jejich svátek přijala a oslavila tak, že se važně alespoň jeden den v roce postarají o své ratolesti a pak možná další rok jim děti ten diplom dají. Samozřejmně jsou muži, kteří si to zaslouží už letos, ale těch je bohužel pořád ještě málo. Škoda....
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5156 z 56 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.