| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se starat o předkožku?

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 110 [Dalších 80 >>]
Miloš
11.1.2010 19:45:58
dobrý den, našel jsem teto váš článek a velmi mě zaujal. Vím, že když se na vás takto obracím stojíme asi někde na hraně zákona,ale potřeboval bych pomoc. Mám takový problém s fimozou,ale jen lehkou, předkožka nejde přetáhnout jen v uplné erekci,jinak jde. A nechci podstoupit chirugickou lečbu. Jsem ale strašný "posera" a prostě se eodhodlám jít k lékaři pro předpis na tuto mast. Moc vás prosím, nebylo by nějak možné,abyste mi pomohl tu mast sehnat,samozřejmě ji zaplatím,Děkuji mockrát
  • 
7.11.2009 1:41:04
Nevíte kde koupit tu mast ?
Laďa a pravá fimoza
  • 
12.10.2009 7:35:35
Velmi děkuji za tento článek ,který mně pomohl i v 50 letech věku.Asi před 18 lety jsem získal nějakým způsobem pravou (zjizvenou fimozu,zůžení předkožky) a tehdy po trápení mně nakonec pomohla operace, a nebo částečná obřízka.Rozhodně to nebylo vůbec příjemné a snažil jsem se až přehnanou hygienou tohle vyšetření aoperaci nikdy nezažít. Bohužel znovu před 3 lety se opět podařilo se dostat do stejné situace.Na další,teď již úplnou obřízku jsem vážně už neměl chuti a tak jsem zkusil mast značky TRIAMCINOLON E LÉČIVA 1X20GM mast.Je to pouze na předpis,ale Obvodák Vám ji napíše a nemusíte mu nic vykládat.
Ta mast fakt funguje a já mám velkou radost,protože díky tomuto članku jsem na tom o moc líp.Asi po třech týdnech se mně předkožka tak rozšířila,že ji mám prakticky původním stavu a ty jizvičky na předkožce ,jako by se vstřebavaly.Mast jsem používal tak 4 týdny 2* denně a potom po půl roce budu znovu používat, pokud to bude potřeba.
Takže teď je to super,nebojte se do toho jít a když budete mít pochybnosti o vedlejších účincích tak se poraďte se svým obvod. lekařem.Zde je odkaz o to této masti:http://www.lekarna.cz/triamcinolon-e-leciva-ung-1x20gm/
Všem přeji všem hodně úspěchů v této léčbě.

Michaela synove 1,5 a 4,5 let
  • 
2.10.2009 0:17:54
Moc dekuji za tento clanek, ktery mne utvrdil v mem vnitrnim pocitu, ze priroda si vi rady se vsim. Nebrante detem, ktere si hraji s prirozenim. Naopak nechte je po vykoupani bez plenek a trenyrek at si sami pohraji pri vecernicku.
Opravdu diky autorce clanku
  • 
17.9.2009 21:53:50
Jestli vám mohu všem doporučit,tedy aspoň doufám těm dalším,tak zkuste Sanus v Hradci Králové. Je zde opravdu kvalitní personál a obřízku vám rozhodně neudělají zbytečně a už vůbec ne bez narkózy. Moc dobře vím jak to bolí,tak alespoň vy ostatní co to snad čtete,raději jeďte přes půl světa, než svému synovi způsobit horor na který do smrti nezapomene. Ale přesně jak píšete,bohužel někteří doktoři jsou moc horlivý,ale znám i takové kterým chybí trochu akce..
  • 
18.7.2009 20:38:44
Při koupeli v teplé vodě se alespon pokuste jemne ale velmi jemne tu predkozku pretahovat, pokud to jeste nejde, tak neveste hlavu. Hlavně se poradte se svým pediatrem ten vám poradí nejlépe. Nenechávejte nic na pouze jen na čase, doktoři jsou tu od toho,aby vám pomohli, ačkoli někdy n+ěkteří používají tvrdé metody.
Anonym Anonymně
  • 
21.5.2009 21:52:31
Dobrý den,
je mi 16 let a mám jisté potíže s předkožkou - nejde mi přetáhnout přes žalud, jelikož došlo k jejímu zúžení. Mám přítelkyni, která by se mnou již chtěla zažít svůj první a já se stále musím trapně vymlouvat, jeslikož se obávám, že to s tímto problémem nepůjde. Operačního zákroku se však bojím, a tak bych uvítal nějakou radu, popř. poučku. Zatím zdravím a těším se na odpovědi.
dada, děti 3 a 6 let
  • 
11.5.2009 21:46:40
Simono, i my máme problém a chtěla jsem se zeptat jakou jste používali mastičku? díky
Honza z Olomouce
  • 
6.4.2009 17:54:50
Mám předkožku stahovatelnou dobře, ale taky jí mám hodně dlouhou. Dá se říct, že mi to vadí a je to nepříjemné. Docela mě mrzí, že mě ve 14 máti bránila. Nedovedu si představit, jestli a jak to bude bolet. Ani nevím kolik je procentuálně obřezaných v ČR.
Přečtení všech názorů jsem dospěl k názoru, že si obřízku nechám udělat je mi 24, ale mám přirozeně obavy. Obavy z toho, jaké to bude atd. Hlavně mě trápí kde se to dá nechat dobře udělat.
Mirek
  • 
31.12.2008 20:05:04
Navic jsem uz z vicero stran slysel, ze to ani v USA dnes uz neni zdaleka takova samozrejmost, jak to byvala v minulosti.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 110 [Dalších 80 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.