| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Lehké mozkové dysfunkce (1. část)

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 68 [Dalších 28 >>]
13.5.2006 9:11:26
Moje dcera je dysortografik a v PPP nám byla doporučena němčina,samozřejmě s přihlédnutím k jejímu postižení.Dceři je 12 let,má němčinu druhým rokem,a zatím nosí dvojky,občas trojku.
12.5.2006 21:59:00
Obojí je drsné, volila bych ten, který víc ovládáš ty, protože je třeba s dítětem pracovat. Také zkus zjistit, jaká bude paní učitelka, protože na nich to v těchto případech stojí a padá. Držím ti palce.
Mila Š
  • 
12.5.2006 19:21:22
Musím se rozhodnout jaký jazyk bude lepší pro mého devítiletého syna, který má diagnostikovanou dysgrafii a dyslexii. Nevím zda by byla lepší angličtina nebo němčina. Prosím poraďte. Děkuji
  • 
30.4.2006 20:58:03
je synkineza PROJEV LMD?,
zaneta a zuzas
  • 
27.2.2006 21:49:18
pořád jsem si říkala,že je má dcera nějak moc aktivní.neusedí,běhá...atd.než začla chodit do školy a já jsem začla zjištovat,že není něco v pořádku.každý den se spolu učíme a učitelka pořád psala:neumí,procvičovat...atd.Tak vám děkuji za tyto stránky.Lecos jsem se dozvěděla a tedy vyhledáme odbornou pomoc,aby to holka neměla tak těžký.
Maminka a jej slniečko
  • 
11.2.2006 21:30:44
Môj syn má teraz 13 rokov, ale už v školke mi učiteľka povedala, že je iný a odporučila pedagogicko - psychologickú poradňu. Odvtedy spolupracujeme: ja so synom - triedna učeiteľka a škola - naša okresná pedagogicko - psychologická poradňa. Je to fajn. Moje odporúčenie: riaditeľka školy bude mať určite kontakt, ak nie, opýtajte sa na okresnom úrade alebo riaditeľky na osobitnej (zvláštnej) škole. My sme malé mestečko s azda 16 000 ľudmi a máme ju. Držím palce.
LIdka
  • 
30.1.2006 15:59:55
No taktéž zdravím Evču,pavlu a spol....Kde se tak dlouho flákáte?A co děti?Už jste my chyběly!!
Tož dát dítěti na zadek,že nechce spát?To je blbost,ne?To bych teda taky řešila!!!U nás učitelky nnedali přes zadek ani když bylo děcko moc nedobrý-prostě toto je jako selhání výchovy..i když jsou to malý děcka-ale cizí!
Dream
30.1.2006 14:53:39
Evčo, neblázni, nikdo nemá právo tvoje dítě ve školce bít ani fackovat! Jsi naprosto normální, že to řešíš! Já bych si tedy stěžovala a samozřejmě "prudila"! My to teda neznáme v žádném případě, do školky začal chodit teď i Adam a děti se tam těší a chodí rády. Určitě si to nenech líbit. Proboha, co je to za ostatní rodiče?!
30.1.2006 12:04:48
Ahoj Lidko především, ale i ostatní!
Jak tu žijete? Co nového? My s nespavostí problém nemáme. Momentálně. Nicméně si zas nemyslím, že u Zdenčina syna o nic nemusí jít. Píše, že je večer zákonitě unaven, ale ve školce neusne. Otázka je, co znamená zákonitě unaven. Pokud by byl přetažený, měl problémy s usínáním, pak polední spánek opravdu chybí. Nicméně, pokud večer lehne a spí a nemá jinak žádné další problémy, pak opravdu o nic zvláštního nejde. Každé dítě o má jinak a ve školce by už v dnešní době snad neměl být problém respektovat tyto odlišnosti.
U nás jsme nedávno řešili mírnou formu šikany, zdá se, že už je zažehnána. Teď zas Nik nechce chodit, protože dostal na zadek, patrně proto, že nechtěl psát. Někdy si tu připdaám jak za dob hluboké totality. Rodiče dělají, jako že nic. Dovolují učitelkám fackovat své nepošluné děti a ty pak fackují i jiné... Jednou prý učitelka dala chlapci (taky LMD tipuji) facana, že se uhodil hlavou do stolu. Maminka naklusala a dotyčnou seřvala. A já se nedávno dozvěděla od jiné maminky, že to byla přehaná reakce (té maminky). Tak si připadám jako otrava, když problémy řeším:-) Znáte to?:-))
Meta
  • 
20.1.2006 8:01:54
Náš starší syn nespal přes den už od 3 měsíců. (Příšerné mimino!) Žádné poruchy nemá, naopak, je mimořádně inteligentní...
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 68 [Dalších 28 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.