Lidka |
• |
19.1.2006 22:37:06
Zdenko-to myslíš vážně?PRoč by měl mít poruchu?Pokud by mě nedostatek spánku,tak prostě usne!!!Náš mladý nespává po obědě od roku..prostě nemá tu potřebu.A kdybychom ho nechali,tak jde klidně spát večer až v jedenáct....
|
Zdena |
• |
19.1.2006 19:12:38
Prosím o radu,jak zvládat"nespavost" dítěte ve věku 2,5 roku.Chodí do školky -příchod kolem osmé hodiny,odchází kolem čtvrté,ve školce neusne.Hrozí poruchy z nedostatku spánku,resp. je nebezpečná takto dlouhá doba bdělosti/usíná kolem sedmé hodiny,je zákonitě unaven./
|
Zdena |
• |
19.1.2006 19:12:27
Prosím o radu,jak zvládat"nespavost" dítěte ve věku 2,5 roku.Chodí do školky -příchod kolem osmé hodiny,odchází kolem čtvrté,ve školce neusne.Hrozí poruchy z nedostatku spánku,resp. je nebezpečná takto dlouhá doba bdělosti/usíná kolem sedmé hodiny,je zákonitě unaven./
|
• |
5.9.2005 18:34:46
dobrý den mám 8 syna a má podobné problémy jako váš syn chci se Vás zeptat jesti máte nějaký kontakt na EEG biofeedbak sháním ho po Ostravě bez uspěchu.Děkuji za vaši odpověd.MONIKA
|
5.8.2005 11:59:12
jo, díky, štěňata projdou určitě...Vyrazím tam. Samovýroba by asi neprošla, bohužel má můj syn tak šikovnou maminku, že by měl ty nejhnusnější desky ve škole...
|
Monika |
• |
5.8.2005 8:16:14
Včera jsem viděla leták z Globusu a tam byly vyfocené desky s fotkou štěňat nebo koťat - to by u syna prošlo nebo ne?
|
Frag |
4.8.2005 22:07:02
..opr.
"Z kartonu.." samozřejmě :-) |
Frag |
4.8.2005 22:05:28
No a co je za problém?
Tak zakup desky jakékoliv a na ně nalep dle libosti balicí papír s vybraným motivem a navrch přelep průsvitnou folií. Nebo desky vyrobte s kartonu. Hodně štěstí.. :-) |
4.8.2005 14:04:33
bože, tak co to mám za dítě? On si sám dal postupně pryč všechny dětský motivy z pokojíčku, když dostal lampičku se skřítkem tak se pokoušel skřítka odstranit, že je to pro mimina a za aktovku s krtkem by se styděl...Pohádky normálně čteme a líbí se mu....Kazety s dětskejma pohádkama teda už nesleduje, díví se na hraný filmy a touží po Spidermanovi apod...zatím odolávám, krtka, Fíka apod holt schovávám pro mladší dítě...
|
4.8.2005 13:58:53
Federiko,
moje dcera si sama vybrala do první třídy aktovku s krtečkem, a je ráda, že jí vydrží i do druhé třídy. A syn i v páté třídě nadšeně používal desky na sešity s maxipsem Fíkem. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.