| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Lehké mozkové dysfunkce (1. část)

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 68 [Dalších 8 >>]
4.8.2005 13:52:03
fakt? My jsme prošli krtkovou fází ve dvou letech, Ferda ho držel ve třech, ale je fakt možný, že až to bude umět číst sám, že se k tomu vrátí, ale teď cokoli s těmahle obrázkama nesnáší...Teda sám si přeje hrozný obrázky- třeba černý pirátský lebky apod, tak to jsem zase ráda, že něco takovýho na trhu není, ale já nevím, třeba formule nebo letadla, vlaky...prostě nějakej motiv pro větší děti, on se krtkům fakt směje...
Monika
  • 
4.8.2005 13:28:55
Jiné desky než s obrázkama jsem neviděla, tak neporadím.
No a moje děti ve dvou letech nevěděli, co je krtek a Ferda. Krtečka znají tak od 4 let a Ferdu čte můj syn teď (necelých 9 let) - zatím se mi oba po těchto obrázkách mohou umlátit. To, že děti mají rádi v 6-ti letech krtka mi přijde normální a ve druhé třídě už desky potřebovat nebudou.
Ale fakt je, že dětské obrázky jsou úplně na všech věcech a o to už je moc i pro mě.
4.8.2005 11:43:52
prosím prosím poraďte, kde sehnat desky na písmenka do první třídy, tak aby na nich nebyl krteček nebo Ferda? To by moje dítě nepřežilo...Já ani nevím, proč to dělají, proboha, vždyť ten krtek nebo Ferda zajímá tak dvouletý děti...Díky za jakoukoli informaci....
  • 
30.7.2005 22:46:32
sice je to starsi prispevek, ale doufam, ze byla enureza vysetrena radne na urologii. LMDneni jedina pricina enurezy, mohou to byt vrozene vady mocoveho ustroji. Protoze neboli a jedinym projevem je caste moceni nebo enureza, zustava to casto bez povsimnuti - ale je to dulezite !!!
Bessy
  • 
30.7.2005 20:55:03
Petře, nejsem sice odborník, ale myslím, že důvod bude někde jinde. Nejlepší asi bude, když se svěříš lékaři. Lidé s LMD sice mají i poruchy spánku, ale v tvém věku už by¨měly odeznít, tedy pokud by to bylo LMD.
Pert Cink
  • 
30.7.2005 17:10:44
Prosím o radu mám dlouhodobé problémy se spánkem,občas se probudím,nebo jsem probuzen,že melu hlavou ze straany na stranu,jak tak čtu příspěvky mohlo by jít o LMD?Je mi 25 dá se s tím něco dělat?
Díky
  • 
13.4.2005 11:44:11
Můj syn (v červnu 2005 mu bude 7 let) již od MŠ vykazuje mnoho znaků souvisejících dle mého názoru s hyperaktivitou. Nyní je v 1. třídě ZŠ, je levák a s učením, vyjma psaní, nemá žádné problémy, řekla bych že je možná až nadprůměrně inteligentní, ale v chování vůči svému okolí se projevuje místy až agresivně.

Bydlíme v Ostravě a ráda bych věděla zda přímo v Ostravě existuje nějaká instituce, která by mohla pomoci v diagnostice hyperaktivity a v dalším postupu léčby. Zejména by mne zajímaly informace související s biofeetbeckem.

Děkuji za odpověď a případně nějaký kontakt na příslušnou ordinaci.
  • 
15.12.2004 20:38:03
Milá paní, zkoušela jste se obrátit na vedení školy? Bohužel naše školství není schopno zaplatit kvalitní učitele a ti proto odcházejí za jinou prací. Možná je to ale tak, že paní učitelka nemá dostatek informací o LMD a proto bych nejdříve články vytiskla a donesla jí je k pročtení.Přeji Vám brzké vyřešení vašich potíží. MV
  • 
5.4.2004 14:04:25
Mám 5 letého syna s vadou řeči. Začal mi mluvit až ve 2 letech , nyní je to syce lepší , ale pořád mluví velmi špatně. Paní logopedka mi pověděla, že pravděpodobně trpí lehkou mozkovou disfunkcí, co se týče řeči. Další faktor je, že se mi v noci pomočuje, mluvení je vidět, že jej namáhá. Pokud ho ale posadím k počítači a nemusí mluvit, je velice šikovný. Chtěla bych vědět od kolika let a jestli je pro nás vhodně vyšetření EEG - "biofeeding". Můžete mi poradit???
  • 
2.7.2003 14:04:00
Mám 13letého syna a měl podobné chování jak do roku tak od roku. Ve druhé třídě nám řekli že je dislektik a po absolvování biofeedbeku a one brain byl ve čtvrté třídě po vyšetření v PPP vyřazen. Můžete mě kontaktovat na uvedené mailové adrese. Pracuji v Chrudimi. Majka
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 68 [Dalších 8 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.