| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Lehké mozkové dysfunkce (1. část)

Příspěvky 110 z 68 [Dalších 58 >>]
7.10.2010 23:27:10
Dobrý den,
mám šestiletého syna, který letos nastoupil do 1.třídy. Byla u něho před 4 lety diagnostikována LMD. Jeho největším problémem je porucha pozornosti. V speciálně pedagogickém centru mi zdělili, že porucha pozornosti není markantní.
Přesto bych se chtěla zeptat zda se nějákým trénováním mozku dá tato vada odstranit nebo aspoň natolik vytrenovat dítě, aby tato porucha nebyla znatelná. Předem děkuji!
Magda
  • 
2.10.2009 11:19:15
Ahoj, ti delfíni a moře zní zajímavě, to jsem ještě neslyšela. My jsme zažívali šílené drama. Nebyli jsme schopni našeho Honzu zkrotit ani za mák. Zkoušeli jsme ho motivovat, zakazovat, hnali jsme ho do sportů, ale nic nepomáhalo. Pak jsme ho vzali k doktorce, která nám řekla, že není vyloženě hyperaktivní, ale jen velmi živé, nesoustředěné dítě. Poradila nám k neustálé aktivitě přidat doplněk stravy-hvězdíky.Jsou to takové želatinové bonbónky s vitamíny a omega3 mastnými kyselinami.Tak jsme to zkusili a opravdu se to zlepšilo,poslední rok se mi spí mnohem lépe. Zaprvé mám klidnější mysl a zadruhé můžu jít spát tak o 2 hodiny dříve než loni:)
..maya..
20.7.2009 14:42:17
Tak to my zase máme kousínek do ostravské zoo, ale tu známe nazpamět.:-)
lipoo
20.7.2009 13:15:44
v Lešné už jsme letos byli,nemáme to tak daleko:-)
..maya..
19.7.2009 18:29:59
Dlouho jste nikdo nic nenapsali, tak se ptám jak se máte? Já vím, jsou prázdniny, dovolené atd, tak by mě zajímalo jak je trávíte, nějaký tip na výlet atd.
Moje dětátka jeli s babičkou na týden na dovču, no teda jí obdivuji, má sebou tři děti ve věku 5-8let, doufám že se mi vrátí celá~t~.
Jinak my jsme byli zatím na dvou výletech, oba stály zato, jeli jsme do zoo Lešná, je tam nádherně.
..maya..
27.6.2009 18:01:16
jj, ale na tohle nikde brát ohledy nebudou, ani v práci ne, tak já pořád malému říkám at trošinku zrychlí tempo, na druhou stranu pokud teda je tak chytrý třeba bude v dospělosti sám sobě pánem a žádný šéf ho stresovat nebude-to bych mu přála..:-)
lipoo
26.6.2009 19:53:03
no je to tak,se šnekem...proč mají ty děcka trpět za to,jakou mají povahu,jak se narodily???To je normální diskriminace!!!!!~q~
esmeral33
26.6.2009 19:44:38
Šnek závodní to zní dobře.Taky tvrdím,že toho stresu v životě bude ažaž,tak proč už ve škole?Za nás to takové nebylo,nebo že by mi už selhávala paměť.Peperchta
MarciM
26.6.2009 19:39:25
Lipoo - mluvíš mi z duše a ta věta o šneku je super.Tu si musím zapamatovat,protože je naprosto ze života...~:-D Syn ukončil 1.tř. a jsem ráda,že už jsou prázdniny a "těším se~;((" na druhou.
lipoo
26.6.2009 15:46:03
Lendu-my máme dysgrafii i dysortografii....a jedna psycholožka mi řekla,že při slově desetiminutovka dostává osypky~:(...a má pravdu!na co to je?stresovat děcka?nebo aby se ty rychlejší uplatnili před pomalejšíma?i když umí oba dva stejně?fakt nechápu...psychna mi říkala,že šnek zůstane navždy šnekem,maximálně z něho bude šnek závodní
 Příspěvky 110 z 68 [Dalších 58 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.