| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Popis cviků s míči 1.

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 
Arona
18.9.2002 13:55:18
Koupit se dá ve sportovních potřebách nebo v rehabilitačních pomůckách a stojí kolem 500 Kč.
Nora
3.9.2002 10:57:58
Kde se da koupit a kolik stoji?? (Prosim, tu nizsi hranici) :o))
Monika
  • 
3.10.2001 9:37:57
Ahoj Leono,
já jsem si ten míč koupila v Krčské nemocnici v prodejně rehabilitačních pomůcek.
Monika
  • 
2.10.2001 13:00:53
Mám o takový míč zájem a chtěla bych se zeptat, kde se dá zakoupit.Děkuji
  • 
23.4.2001 17:25:03
Vážená paní Zahradníková,
děkuji za zajímavý článek, týká se tématu, které mne již chvíli zajímalo a nyní jsem si míč rovněž koupila. Zajímalo by mne však, zda jsou všechny Vámi uvedené cviky vhodné také pro těhotné - někde jsem např. četla, že od pátého měsíce by se neměly dělat žádné cviky vleže na zádech.
Děkuji za doplnění,
Tereza H.
  • 
28.2.2000 8:14:08
Tento clanek se mi velmi líbí, míč doma mám, ale používám ho většinou jako podložku pod nohy, k tomuto účelu slouží výborně.
Inspirace o jednotlivých cvicích jsem uvítala, chybí mi ale bližší vysvětlení cviků, zajímalo by mne, na které svalové partie jsou zaměřeny, usnadnilo by to individuální výběr cviků. Je-li to možné, prosím, doplňte.
S pozdravem Jarmila Helmanová
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1116 z 16 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.