| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Cvičení na míči

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 50 [Dalších 20 >>]
Lenka H
  • 
23.12.2004 10:09:37
Míče se dají koupit ve firemní prodejně Medicine-ALVO spol. s r.o. v ulici pplk. Socora 34. Je to nedaleko Strossmayerova náměstí v Praze 7. Mají tam velký výběr barev a velikostí. Míče mají testy zdravotní nezávadnosti, což je pro předporodní cviky nebo cvičení s malým děckem důležité. Jsou i na internetu www.alvo.cz .
jitka
  • 
12.11.2004 19:05:38
cvičím na míčích již několik let,cvičení je opravdu skvělé,šetřící,ale přitom aerobní,silové i relaxační,vřele doporučuji
15.10.2004 21:30:27
ahoj Barbora123,
neboj pokud tě čůrání nebolí a jenom "lítáš" každou chvíli, tak to nic neni. Ale upozorňuji tě, dle vlastní zkušenosti, že už to tak bude celé těhotenství :-). Já jsem si na to časem zvykla, chodila jsem na WC v polospánku, abych se moc neprobudila :-). A pak mě napadlo, že si mé tělo nastavilo tento režím, abych si pomalu ale jistě zvykala na to nevyspání po porodu. I když nejhorší nevyspání je v šestinedělí, pak už je celkem fajn.
Tak ahojky Janow
15.10.2004 21:29:52
ahoj Barbora123,
neboj pokud tě čůrání nebolí a jenom "lítáš" každou chvíli, tak to nic neni. Ale upozorňuji tě, dle vlastní zkušenosti, že už to tak bude celé těhotenství :-). Já jsem si na to časem zvykla, chodila jsem na WC v polospánku, abych se moc neprobudila :-). A pak mě napadlo, že si mé tělo nastavilo tento režím, abych si pomalu ale jistě zvykala na to nevyspání po porodu. I když nejhorší nevyspání je v šestinedělí, pak už je celkem fajn.
Tak ahojky Janow
14.10.2004 14:50:04
Holky je normalni, kdyz sem ve 2 mesici teh., zechodim asi kazdou hodinu curat a v noci asi 10x. Vzdycky me tak strasne tlaci mocak? Problemy mam asi mesic. Ma nekdo stejne skusenosti,nebo mam zanet mocovych cest?
Diky za odpoved.
  • 
12.10.2004 18:49:08
Chtela bych cvicit se svymi detmi na mici, ale nevim jak cvicit s kojenci a s batolaty me nenapada nic jineho nez hopsani.Mate nejake tipy na cviky, literaturu nebo kurzy? Diky. Marta
Jana+2
20.8.2004 21:35:15
Já jsem naopak na míči strávila celou první dobu porodní,myslím,že takových 6hodin.Záleží na každé ženě,co jí vyhovuje.
Máca
  • 
20.8.2004 21:01:15
zkusila jsem na něm v porodnici,připadalo mi to jak na ruském kole bylo mi jestě hůř.
jarka
  • 
19.8.2004 10:42:06
Minulý týden jsem kioupila míč v Makru Černý MOst
  • 
9.4.2004 22:11:01
Kdyby měl někdo zájem, mám po dětech dva míče vel. 55 a 65 v barvách modré a oranžové. Moje dcery už potřebují větší. Mám tel. i záznamník 241733320. Na ceně se určitě dohodneme.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 50 [Dalších 20 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.