Lucie |
• |
16.10.2003 13:09:50
Ahoj, nevite nekdo v jakem sportovnim centru se da na balonech cvicit pod vedenim zkusenych cvicitelek se zamerenim pro tehotne? Nemohu na internetu nic najit... Predem diky za info. Lucie
|
Gabina |
• |
31.5.2002 13:26:44
Znovu a lépe ahoj Kristýno,
Omlouvám se za změkčení jména. Gábina |
Gabriela |
• |
31.5.2002 13:04:13
Ahoj Kristino,
díky za odpověď. Příjemně jsi mě naladila takhle bych si to nějak představovala. Mám stejný názor na to zachovat si určitou kondici a zpříjemňovat si těhotenství. Nedokázala bych být devět měsíců v nečinnosti. Gábina |
Kristýna |
29.5.2002 15:08:42
Ahoj Gábino,
nyní jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství, před tím jsem se věnovala těm samým sportům jako ty a ještě jsem pravidelně plavala. Na kole jezdím stále, ale spíš jako turista a kopcům už se snažím vyhýbat (ale ještě před měsícem jsem byla v Krušných horách a právě jsem se vrátila z Korsiky), klasický aerobik jsem vypustila, místo toho zkouším doma cvičit podle knížky jógu pro těhotné, v posilovně cvičím, ale ne žádné "posilování", spíš tak na lehko, abych se hýbala a protože se mi tam líbí. A samozřejmě plavu, to mi jde zatím stále stejně dobře. (A taky hodně běhám po krámech a prohlížím věci na miminka...) S nikým jsem to nekonzultovala, cvičím si tak, jak mi to dělá dobře. A až mi to nepůjde, tak bych chtěla chodit na cvičení pro těhotné. Zatím jsem přibrala 1 kg a je mi báječně. Podle mého názoru je nejhorší se vším přestat a chovat se jako nemocná. Ahoj Kristýna |
• |
29.5.2002 12:07:33
Dobrý den,
nepíšu přispěvek k uvedenému článku ale mám spíš dotaz, který se týká cvičení. Celkem aktivně sportuji jezdím na kole, chodím na aerobic a do posilovny. Ráda bych letos otěhotněla a zajímalo by mě co z uvedených činností bych mohla v těhotenství vykonávat. Jaké cvičení je vhodné v určitých obdobích těhotenství a co naopak není. Díky Gábina |
Alžběta Kolářová, 5 měs. těhotná |
• |
7.9.2001 11:45:19
Moc pěkný článek, jen jsem nenašla doporučení přímo pro těhotné ženy, kromě známé úlevy při samotném porodu.
|
• |
5.1.2001 9:02:21
Ahoj Gábi,
každý slušný prodejce dodá zároveň s míčem i brožurku se cviky a stručným osvětlením podstaty věci. Po porovnání se speciální knihou - Cvičíme na rehabilitačním míčí (vydavatel Železný)- jsem shledala, že brožurka je zcela dostačující. Vlastníme míč italské výroby - GymnastikBall - original pezzi. Cvičíme na něm i s mými rošťáky (no, ti si spíše hrají). Ahoj Jitka |
• |
4.1.2001 20:24:06
Ahoj,
cviky najdeš i na těchto stránkách. A Ivo Železný vydal Cvičíme s gymnastickým míčem. Koupila jsem ji před rokem v prodejně míčů Medicine-Alvo, v Kostelní ulici v Praze 7, třeba ji budou mít i v jiných prodejnách (kromě knihkupectví samozřejmě) Lída |
Gabriela |
• |
4.1.2001 19:34:48
Velmi se mi libí cvičení na míči, ale chtěla bych vědět něco víc, a také se dozvědět a naučit nějaké nové cviky.Bohužel se mi nepodařilo najít žádnou vhodnou publikaci.Poradíte mi, prosím?
|
Lída |
• |
25.9.2000 14:48:00
Popletla jsem ten název, je to Medicine Alvo, Kostelni 24/855, telefon měli 379702, ale čekali na přečíslování.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.