| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Medvídek Pú

Příspěvky 110 z 19 [Dalších 9 >>]
  • 
18.3.2009 17:25:55
nemáš to náhodou naskenováno? bral bych všemi deseti. jamesek@seznam.cz
lucik, 2 kluky
  • 
22.7.2008 10:31:13
R^R^R^ Jsem na tom úplně stejně.
Prostě se mi Púašek líbí, ať si každý myslí co chce
Bob 37
  • 
2.1.2007 23:12:08
Asi Vám budu připadat jako magor, ale nemůžu si pomoct. Asi dva měsíce tomu nazad si mi zdálo o medvídkovi Pú. Byl to sen z kategorie těch neodbytných, které se Vám vracejí pořád dokola a nemůžete se jich zbavit. Přitom nic zvláštního, jenom jsem v něm viděl medvídka Pú. Pár dnů na to jsem na benzínce narazil na takový pěkný, chlupatý přívěšek onoho tvora a už se mi houpal v autě. Když jsem ve stresu, nebo v dopravní zácpě tak si s ním povídám, nebo mu jen tak cvrnku do nosu a hned se mi uleví.
Před Vánoci jsem vezl manželku do porodnice a když jsem vystupoval z auta tak jsem ještě na poslední chvilku vzal ten přívěšek sebou. Celou tu svou těžkou hodinku ho svírala v ruce a taky jí pomáhal co mohl. Od teď když někce vidím Púa tak si vzpomenu jak přišla naše dcera na svět :-)

P.S Hádejte co jsem dostal na Vánoce? Velkého plyšového Púa !!!!!

Věci nejsou čím se zdají být.
  • 
3.4.2006 14:38:20
V roce 1965 rozhodně nevyšel medvídek PÚ v ČSR poprvé.Mám ještě dnes dětský
časopis po rodičích z roku 1935,kde tento dětský románek vycházel na pokračování.
Nina, dva trileti synove
  • 
4.3.2006 14:45:56
moje dve deti miluji medvidka púa jelikoz
je to legracni animovana pohadka a davaji se na nej kazde rano!!
dokaze je to zabavit na cely den a tak jsem opravdu stastna! :-)
Josef Kratina 3dospělé děti
  • 
23.9.2005 17:23:59
V článku o medvídkovi Pú se uvádí,že první vydání u nás bylo r.1965. Mám doma vydání z roku 1958 v překladu Hany Skoumalové ve Státním nakladatelství dětské knihy.
Šárka Ježková
  • 
5.9.2005 20:33:43
Je mi 17 let mám Méďu moc ráda. Chodím do 3.ročníku na gymnasium a koupila jsem si penál se svým oblíbencem....Mám doma několik knížek o něm a jeho kamarádech a moc ráda se k nimvracím...
Marťa 15 let
  • 
26.6.2005 19:29:11
je mi 15 a každý víkend se ráno ráda mrknu na medvídka pú nemyslím že je to jej pro malé dětí když se potřebuju odrágovat tak si vzpomenu na něj a hned je mi líp
Vanilka,30
15.12.2004 7:51:33
Nevím, proč otravuju s Púem v diskuzi o Rodině:-)

Nějak jsem myslela, že píšu do Komentářů...no nic:-)
Vanilka,30
15.12.2004 7:50:38
Pú je báječný:-) Při Púovi leckdy usínáme nebo si ho předčítáme vzájemně. Nemyslím, že bych byla já nebo můj partner infantilní, ale když jsme se před 5 lety poznali na koleji, vzájemně jsme zjistili, že knížka, kterou máme na polici je ta samá: Medvídek Pú:-)

Máme i toho přemluveného od M. Ebena, ale nevím, mně se moc nelíbí, nemá moc spád...raději mám filmy: Tygrův příběh a Prasátko a jeho velký příběh.
 Příspěvky 110 z 19 [Dalších 9 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.