| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Krkavčí matka za mřížemi - příběh nekončí

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 161 [Dalších 101 >>]
12.1.2007 16:53:30
romane,
nehodlam se ani za mak zastavat zen, ktere tyraji a zabijeji sve deti, ale ze jsou to prevazne ony, je, myslim, zpusobeno tim, ze zeny zustavaji doma s detmi a travi s nimi mnohem vice casu. Kdyby se o deti celodenne starali muzi, jiste by ve statistice procento tyranu - muzu vzrostlo. Rekla bych, ze muzi to nedelaji, protoze to proste "nestihnou", bud jsou v praci nebo v hospode, pripadne se nevyskytuji vubec.
Opakuji na zaver: toto nema byt omluvenka pro zenskou, co utluce svoje dite.
majka a pavlinka
  • 
12.1.2007 15:17:29
jeste vic me zarazi /krom laxniho pristupu soc. pracovnic/ take profesionalni pristup psychiatru. Jak to, ze lekar odbornik nepozna diagnozu za 1,5 roku a nedokaze urcit jestli je jeho pacient schopen se postarat nejen o sebe ale i o osobu mu sverenou-dite. Jak po te mame brat vazne odborne leceni ci posouzeni takovymto lekarem nebo dokonce celym tymem techto znalcu dusevnich poruch. Nebo jsou psychiatricka odd. jen pro formu? Nebo odborny posudek lekare nema na nic vliv a clovek dusevne nemocny muze zastavat jakoukoli funkci vcetne te rodicovske i kdyz mu to zdravi nedovoluje??
Levandule
  • 
12.1.2007 14:09:39
Vážená pí. "doktorko",
Vidím to stejně jako Jana a depresemi evidentně netrpím. Měla byste být opatrnější ve svých závěrech.
12.1.2007 13:48:28
Já myslím, že to dělají úchylné osoby bez ohledu na pohlaví. Bohužel, i tací se nazývají lidmi.
Nejsem odborník, ale podle toho, co čtu, tak to týrání je opakované a děje se to po delší dobu. Někdy dítě skončí "jen" v nemocnici, někdy bohužel v márnici. Když píšou, že dítě už bylo odebráno a po zahojení zlomenin a ran vráceno do péče pseudorodiče, nechápu. Nechápu, jak mohou bezbranné dítě vrátit někomu takovému, líp by dítěti bylo třeba v péči pěstounů. Ty rány na duši se asi nezahojí nikdy, tak proč přidávat další fyzické. Děti týrají jak ženy, tak muži, jenže u žen to asi víc lidí zarazí.
Ale co zaráží mě, že odebrané týrané a mučené dítě někdo s klidným svědomím vrátí zpět k "rodiči".
roman-XX
  • 
12.1.2007 13:35:59
Jen rejpanec, jak jste správně pochopily. Ale teď vážně. Za svůj život jsem zaznamenal dva případy zabití dítěte jeho otcem. První kdysi dávno, když na děcko v garáži spadly autogenové tlakové nádoby, které otec předpisově nezajistil řetízkem ke zdi. Druhé děcko přejel můj bývalý spolužák na dvoře, když couval s traktorem ze stodoly. Řekl bych, že v obou případech se jednalo o neúmyslné zabití. Kdežto v případě žen se téměř vždy jednalo o úmyslné poškození dítěte (když tedy nepočítám ožralou svini, co své dítě v opici zalehla). Ženy děti vaří, vyhazují z okna, opíjejí k smrti, vpichují jim pod kůži exkrementy, rozklepávají jim ručičky paličkou na maso, utloukají je k smrti, nechávají samotné celé dny doma zatímco vymetají hospody atd. Tak jak je to tedy?
Ester, 2leta dcerka
  • 
12.1.2007 13:18:47
Plakala jsem nad tou spravou v novinach a placu i ted, je to silene, hrozne, neuveritelne...
S clankem souhlasim do posledniho punticku, taky jsem si hned kladla otazku, jak to ze detatko radsi vratili te zrudne matce jako proverovanym adoptivnim rodicum...
Co vsechno musela ta malinka holcicka vytrpet...:(((( za to je i trest smrti pro tu bestii malo, ne ze 10 let????
ja vim, ze je to ode mne nekrestansky, ale snad ji vo vezeni vrati aspon scasti to, co ona udelala nevinnemu detatku...
12.1.2007 12:47:43
Romane, ty víš, že tvá manželka dceru týrá a nic neděláš?
Když se bojíš o její život, tak to jinak být nemůže.
Vtipálku.
Zuzka a Anežka 06/05
  • 
12.1.2007 12:24:51
Jen doufám, že "Doktorka" je přezdívka a ne povolání ...
moula z moulova
11.1.2007 16:42:31
U nás byly 2X. Poprvé, dkyž jsedm byla asi týden po porudu - že jezdím dlouho s malou venku (narozená předloni v prosinci-dost mrzlo). Nevěděla jsem, co jim říst. Že se zbláznily, že stejně po císaři toho moc nenaběhám. Tedy abych pravdu řekla - někdo mě má "rád" a stará se.
Jana Matoušková
  • 
11.1.2007 16:24:45
Už hodně let úspěšně pomáhá na tomto poli - ohroženým dětem JUDr.Marie Vodičková, zakladatelka Fondu ohrožených dětí.Vydává velmi zajímavý Zpravodaj, založila Klokánky a bojuje proti nesmyslným zákonům. Je vhodné ji podporovat. Jana
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 161 [Dalších 101 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.