| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Epiziotomie

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 187 [Dalších 137 >>]
22.1.2007 19:45:48
Kéž byste měl zrovna službu, až na mě přijde "těžká hodinka" :)) A kéž by bylo v našich porodnicích víc lékařů, kteří takhle přemýšlejí, než střihnou.
cizinka1
22.1.2007 19:44:09
Luc-Luc,

Dobrou chut a dobry vecer preji.

Ja ani nevim co jsi mela za nazor (zadny jsi tady nepredlozila). Jsem jenom precetla par na nicim nepodeprenych urazek pro zeny, kteri nesouhlasi s nastrihem (pry jsou hysterky), a dovolila jsi napsat Budilce ze ji litujes (nemas proc). Pravo na nazor neni pravo na urazku, ty to nevis? A vstupuje se do diskuse aby se diskutovalo, ne? No, ze sympatizujes s dr. Koutskym, to je fajn, je sympaticky, ale zadny nazor nebo argument, kterym bys podporila jeho pozici v diskusi jsi neprezentovala. Nebo se mylim?

Ja te neosocuji, jen jsem ironicky parafrazovala tvoje politovani. Podminena veta "Pokud ti chybi premyslivost" neznamena totez, co "Chybi ti premyslivost".
22.1.2007 19:39:56
Teda Simčo, takového odborníka vám upřímně závidím, pan doktor Vokatý je, jak se zdá, opravdu člověk na správném místě :) Takový osvícený přístup mi u lékaře "ze staré školy" přijde na dnešní dobu dost neobvyklý.
Luc.
22.1.2007 19:35:04
Aha. Tak to tě ubezpečuju že to NEBYL osobní útok.

Pokud jde o osobní útoky, tak je pociťuji spíše já na mojí osobu, že jsem si dovolila mít jiný názor. Na závěr této pro mě nesmyslné a na čase ubírající diskuze chci říct, že si za svým názorem stojím a jak jsem zjistila malým průzkumem v mém okolí, tak nejsem sama, kdo si myslí totéž co já.
Vrací se mi manžel, jdu mu ohřát večeři a pak se mu budu věnovat. Přece jen to bude příjemněji strávený čas než čas strávený nesmyslným tlacháním a vyměňováním si názorů a vzájemným se napadáním a osočováním.
Hezky večer všem. Lucka.


Hanka Veselá
22.1.2007 19:32:47
Měla jsem po porodu velké problémy, sešití po týdnu bolelo tak, že jsem se pomalu nemohla hýbat. Můj pan gynekolog mi poradil použít polarizované světlo (biolampu) nebo obyčejný solux. Mám doma biolampu, tak jsem ji hned po návštěvě použila a výsledek byl vynikající. "Svítila" jsem si 2x denně a do týdne bylo po bolesti. Pak jsem lampu půjčovala ještě dvěma kamarádkám (jedna po císaři a druhá po klasickém porodu s nástřřihem) a u obouse osvědčila.
cizinka1
22.1.2007 19:25:01
Luc-Luc, obcas jsem take rada, ze nekdo za mne odpovida na osobni utoky. Pri redakci vety omylem nechala jsem slovo navic: nemas. Pardon.
Luc.
22.1.2007 19:22:33
Promiň Cizinko, já jsem nepochopila tuhle větu:
"Ale je te nelituji pokud ti ta premyslivost chybi nemas;-)."
Nemyslímto zle. Fakt to nechápu.

Tu narážku na inteligenci budu dělat,že jsem nepochopila.

Apropo, proč odpovídáš za Budilku, umí snad reagovat sama ne? :-)




cizinka1
22.1.2007 19:14:06
Luc-Luc, ja ti to take preji. Ale pokud jsi tak hakliva vuci sebe, nemusis byt tak osobne neprijemna pro ostatni lidi. Budilce nechybi duveryhodne lidi okoli, jen ma kriticky a premyslivy vztah ke vsemu, coz je znamkou inteligence. Ale je te nelituji pokud ti ta premyslivost chybi nemas;-).

Mimochodem mit sveho porodnika (ne porodnici) je velice rozumna strategie.
Luc.
22.1.2007 18:50:36
"Luc-luc, já teda bezmezně nedůvěřuju nikomu"

- tak to je mi tě Budilko líto, já mám okolo sebe spoustu svělých lidiček, kterým 100% důvěřovat můžu.

pro případné rejpalky - ano, patří mezi ně i můj porodník, ke kterému se chystám potřetí, teda aspoň doufám, že mi příroda ještě jedno mimi dopřeje ;-)
cizinka1
22.1.2007 18:15:51
Sylvo,

Dobry pribeh:-))).

Jestli nejaky doktor by se dal klystyr, oholil se varlata a strihl by si mezi nohama, asi by ho na nejakou chvili zavreli. Ale kdyz nekdo rika, ze ten doktor musi mit poradny a vedecky podlozeny duvod aby to provedl nekomu jinemu, a pokud ho nema, tak nesmi to provadet, zbudi to nepochopeni, zvlast u jeho sympatizantek:-).
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 187 [Dalších 137 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.