| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O sněhu a slušném vychování

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 245 [Dalších 135 >>]
Katka
  • 
5.2.2007 22:32:24
Ale já bych to přece jen ve vašem případě rozpitvala... Toto je totiž styl diskuse, kterou považuji za nefér.
Tak nejprve mi vložíte do úst něco, co vúbec netvrdím a reagujete na mě:

"Uvažte si dětičky doma za nohu ke stolu, nikam je nepouštějte. V osmnácti vám prásknou do bot a za dva měsíce přijdou s "outěžkem".
Nehájím sex v brzkém věku, jen prostě jsou věci, s kterými málo uděláte, je tudíž lepší s dětmi o tom mluvit, poučit je a nezavírat oči před něčím, co nám zrovna moc nejde pod nos."

Když vás upozorním na to, že tvrdím vpodstatě opak toho, co považujete za můj názor, tak se jednoduše rozloučíte s tím, že:

"Věřte milá Katko, že jsem si tu diskusi celou a důkladně pročetla a zvláště Vaše názory mě velice překvapovaly. "

Nenapíšete ani, jaké "mé" konkrétní názory vás tak velice udivily, ani se neobtěžujete uvést jakýkoliv - aspoň nějaký- argument vůči těmto mým prapodivným názorům. Tak na takovéto argumentační rovině se opravdu nedá nic říci, protože nasadit druhému oslí hlavu, aniž bych s čímkoliv, co on řekl polemizoval,... to mi opravdu připadne, že jste se mě chtěla pouze dotknout, protože nemám šanci vůbec smysluplně reagovat, když nevím, co vůbec vám v mém případě vadí... :-(
Milada.
5.2.2007 22:26:10
Vando,
to pak jo, to beru. Ale antikoncepci pouze z penez za brigady proste neberu :-)
Vanda
  • 
5.2.2007 22:23:06
No ještě rozvineme diskusi o tom, jak hradit antikoncepci :o) To opravdu nebylo mým cílem. Podívej, já si nemyslím nic. Mně je celkem jedno, jestli je něčí dítě ještě na základce nebo proč nemůže brigádničit.

Když si nemůže vydělat, může použít peníze co dostal od babičky za vysvědčení nebo kapesné a místo časopisu, cédéčka s Anetou Langerovou (nebo co si za své kapesné běžně kupuje) si koupí s partnerkou napůl krabičku kondomů :o) Život je otázkou priorit.

Nebo klidně i může přijít za Tebou s nataženou rukou (mně je to fuk). Já jen říkám jak to probíhá u nás v rodině. Mladí mívají nějakou částku se kterou hospodaří a je na nich jak ji využijí. Pokud nestačí, pak se musí někde jinde uskrovnit nebo si třeba přivydělat.
Milada.
5.2.2007 22:14:44
Aha. Tak proc tedy zakon nedovoluje soulozit jen tem, kteri vydelavaji, tj. pobiraji plat? To by se treba vsichni nezamestnani nesmeli milovat? :-)

A co treba osoby zavisle na socialnich davkach? :-) Ti taky nic?

Padam:-DDDDDDD
další Milada
  • 
5.2.2007 22:04:56
Když si nevydělá, tak nemůže š.kat.
...
  • 
5.2.2007 22:04:24
Když si nevydělá, tak nemůže š.kat.
Milada.
5.2.2007 21:47:10
Vando,

pises:
O té antikoncepci jsem za sebe souhlasila, že si na ni dítko může vydělat samo.

Jestli dobre pocitam, tak mymu synovi bude na zakladni skole 16 a kus roku, sel totiz do skoly o rok pozdeji. To si jako myslis, ze dite, ktery je na zakladni skole nekdo zamestnana? Ze ho nekdo prijme jako brigadnika? Ze si tudiz bude moct vydelat na kondom? :-) Pokud si jiz kondom koupi, tak mozna z kapesnyho ci z penez, ktere dostane k narozeninam ci pod stromecek :-))
Nebo proste prijde za rodicem :-) a rekne, ze potrebuje penize na kondom.
Prvni brigadu totiz (legalne) vetsinou davaj az stredoskolakum, vime?:-)

Samozrejme by bylo dobre, aby s pohlavnim zivotem na zakladni skole nezacinal, ale pokud se drzim zakona, tj. vekove hranice 15ti let, tak v tomhle veku opravdu nema tech sanci na brigadu moc :-(

5.2.2007 20:10:51
Děkuju a ze své zkušenosti můžu říct, že syn je uzavřenější, než by byla dcera (v těchto otázkách), on nemá tu potřebu se svěřovat mámě, jen tak si pokecat nebo nechat si poradit, tak jak to bylo se mnou a mojí mámou. A nebo je to prostě tak jen u nás. Měla jsem s ním do puberty úžasný vztah, v pubertě mi přijde, že lehce ochladl. No svěřovat se mi se svými láskami asi nebude, aspoň zatím.
5.2.2007 19:57:57
Já mám na to stejný názor. Na oboje, jak na známé dětí, tak na přespávání návštěv u nás. Taky nejsem morous, kterej by doma nikoho nesnesl a měl z toho nerva. Dokonce se na takové víkendy, kdy k nám přijedou naši známí s dětma na celý víkend těším. Dokonce jsme už několikrát praktikovali přespání u kamarádů s jejich dětmi jak u nich tak u nás, ačkoliv bydlíme ob jednu vesnici od sebe, takže vzdálenost tu nehraje roli. Nakoupíme jídlo, pití, posloucháme muziku, hrajeme karty, nebo jen tak povídáme. Žádná křeč, každý ať si dělá, co chce. A děti se zase vyblbnou spolu a je to pohoda.
Magda
  • 
5.2.2007 19:52:11
Tak to je snad jedno , jestli doma nebo v remízkách, ne. Tohle je o důvěře a svěřování. O hezkém vztahu mezi rodiči a dětmi. Nebo jde jen o to, kde to dělají, nebo radši abych o tom nevěděla a nemusela to řešit?
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 245 [Dalších 135 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.