| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Nadstandardní" těhotenství

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 76 [Dalších 26 >>]
21.3.2007 22:32:07
Děkuju za přání a i já tobě přeji totéž!
Bri
21.3.2007 22:30:34
díky mockrát za zajímavý typ! Hned jsem odpoledne volala na VZP a nechala si poslat soupis od roku 2003!:-) Jsem za tebe ráda, že máš tak skvělého doktora a že jsi se také nakonec dočkala svého "Uzlíčku štěstí":-) Přeji tobě i tvé rodině pevné zdraví
Briel
21.3.2007 22:27:02
to bylo určitě lepší, než s narkozou - alespoň pro miminko. Možná záleží ve kterém týdnu ...?
21.3.2007 21:42:37
také jsem byla překvapená, že můžu mít celkovou anestezii a po operaci antibiotika - ale bylo mi vysvětleno, že např. v případě vážných autonehod, kdy je těžce zraněná těhotná žena a musí na operaci se také dává celková narkóza - ne že by mě to nijak zvlášť uklidnilo, ale pochopila jsem, že nejsem první. A když mi řekli, co všechno se může stát, pokud mne nebudou operovat a ten slepák praskne - přišla mi narkoza jako to nejmenší zlo. "Uzlíček" byl potom den dva trošku línější v pohybech (vlivem té narkózy, ale na to všechno mne před operací upozornila anestezioložka, abych pak nepanikařila - vážně jsem v nemocnici narazila na skvělé doktory) a držel se stále na levé straně, musela jsem si tu pravou pořád hladit, abych ho nalákala zpátky a nechodila s boulí na levém boku:-) Dnes je z "Uzlíka" nádherná Maruška a já jen doufám, že tahle operace, kterou se mnou musela absolvovat, byla pro ní poslední setkání s nemocnicí.
Měj se hezky, Tadeáškovi přeji do party malou sestřičku a ať jsou oba hlavně zdraví!
Briel
21.3.2007 21:32:45
plně hrazená alternativa byla v podstatě stejná, jako ta "nadstandardní", jen s tím rozdílem, že dokud jsem platila, byla jsem potřebná ... Dnes už jsem také moudřejší a těch pár tisíc oželím - důležité je, že jsem zaplatila jen penězi.
Bri
21.3.2007 21:29:38
strašně moc mne na konci vašeho smutného psaní potěšil váš podpis - ke kterému jste připojila i Barunku. Vy a váš manžel jste za neodbornou lékařskou péči a přístup vašeho doktora zaplatili opravdu draze .... Měla jsem velký strach, abych podobně neohrozila své miminko - nesvěřila jeho život do rukou někoho, komu na jeho životě nezáleží, proto jsem v polovině těhotenství odešla k lékařce na druhý konec Prahy a dnes jsem moc ráda, že jsem přístup svého prvního doktora "nepřekousla" a neriskovala. Přeji vám, aby vaše snaha o potrestání byla úspěšná, ale myslím, že žádný trest, který toho "pana doktora" postihne nebude pro vás a vaši rodinu dostačující. Přeji vám a vaší rodině pevné zdravíčko a už jen samé veselé příhody z lékařského prostředí se šťastným koncem.
Briel
21.3.2007 21:20:43
je vážně milé číst, že lze najít i kvalitní lékařskou péči ... to vyšetření prsu mi připomělo, že poprvé jsem ho zažila také až u své "nové" paní doktorky! Nejspíš mezi nadstandard patří i to, že se pacientky nemají zbytečně osahávat!:-))
21.3.2007 21:16:46
myslím, že jsi tu účetní položku nemohla vystihnout lépe! A stejně tak jsme se s kamarádkou shodly, že na gynekologii v LD lze být spokojenou pacientkou jen do té doby, dokud nám něco není a od lékaře nezačneme požadovat lékařksou péči. Je mi líto, čím sis musela projít a věřím, že o to více si teď péče své lékařky vážíš, alespoň já si opravdu užívám každou návštěvu u té své - je velmi ochotná, pečlivá a trpělivá, její humor je laskavý, o sestřičkách ani nemluvím. Jejich péči bych si opravdu ráda i zaplatila, ale nemusím, jak říkám - považují to za standard.
Opatruj sebe i své dvě princezny,
Briel
21.3.2007 21:09:06
bohužel je podobných "doktorů" zdá se více, než bychom chtěly ... naštěstí kdo hledá najde, ale je smutné, že si člověk nejdřív musí projít nějakou nepříjemnou zkušenností, která ho donutí opravdu hledat. Držím palce, ať už na žádnou podobnou zkušennost nenarazíš a jsi u svého lékaře spokojená.
Bri
21.3.2007 21:04:30
měla jsi štěstí, že jsi z jeho spárů unikla ještě před těhotenstvím, určitě sis tak ušetřila spoustu nervů v tak důležitém období. Na jednu stranu je mi útěchou, že takovou zkušennost nemám sama, na druhou stranu je smutné, jak ke své profesi někteří lékaři přistupují - vždyť právě psychika může mnohé napravit, ale také pokazit ... Měj se hezky a užívej si péči svého nynějšího lékaře!
Bri
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 76 [Dalších 26 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.