| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku "Nadstandardní" těhotenství

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7176 z 76 
21.3.2007 11:15:40
Tak teď teprv jsem já naivka zjistila, že se dá u gynekologa připlácet za nadstandart :)
Já už snad deset let chodím ke stejnému doktorovi. Je pravda, že oplývá také smyslem pro černý humor i když daleko mírnější a já během svých dvou těhotenství jsem měla pocit, že já a moji dva kluci jsme pupkem světa :)
Všechno bral na můj vkus až příliš pohodově, ale když jsem mu ve dvanáctém týdnu volala z práce naprosto hysterická a téměř neschopná mluvit, že krvácím, tak najednou dokázal být velmi milý a trpělivý. A reagoval velmi rychle.
Jen pro informaci a pro srovnání:zhruba do třicátého týdne jsem chodila co čtrnáct dní na kontroly a pak jednou týdně. Na ultrazvuku mi broučky pokaždé na chvilku ukázal. Což tedy považuji za velký nadstandart za který jsem tedy nic neplatila - dělá to tak každé mamče.
Lucie 26tt a Aja 16m
  • 
21.3.2007 10:51:51
Ahoj,mam opravdu pocit,ze spousta gynekologu je bohuzel predevsim orientovana na zisk, aniz by poskytovala neco navic a slusne se chovala. Nejdrive jsem hledala nejakou ordinaci bliz, ale pak jsem se rozhodla zustat - mam vybornou lekarku, starsi milou pani, vzdy ochotnou pomoci - nikdy jsem u ni nic neplatila a prislo mi to normalni. Zpocatku mne stvalo, ze nedela casto ultrazvuk, ale celkem realisticky mi vysvetlila, ze je lepsi mit 3 UZ od opravdoveho odbornika na UZ, nez v kazde poradne u bezneho gynekologa, ktery neni zkuseny ultrazvukar (ze pry je to jenom zbytecne plytvani penezi). No a akvarium s rybickama v luxusni cekarne mi nijak nechybi, zato jsem moc rada, ze si sestricka krasne hraje s detma, zatimco maminky se radi u doktorky, ktera se jim trpelive venuje. Vsem bych takovou peci prala. Myslim, ze tady na penezich nezalezi, klidne bych zaplatila, ale v tomto pripade mi to pripada opravdu nesmyslne-tak dobre vybirejte a urcite myslete na to, ze drahe (placene) neznamena vzdy kvalitni. Lucka
21.3.2007 10:44:42
Možná že jako nadstandart se dají brát jeho nevhodné poznámky a historky.
Bardot
  • 
21.3.2007 10:28:25
mě takhle nutí roční kartu ve výše uvedeném zařízení už druhým rokem, jednou jsem jí měla a jako těhotná cosi potřebovala po telefonu a sestra mě tak odbyla, že jsem si řekla, že tedy takhle ne. Jinak tedy s péčí svého doktora jsem spokojená, ale to co psala zakladatelka je hrůza. No hlavně že vše dobře dopadlo.
Eva, dcerka 8 mesicu
  • 
21.3.2007 10:16:35
To je tedy neuveritelny zazitek. Myslim, ze by bylo na miste uvest jmeno toho pana doktora vtipalka a adresu aby se mu trochu pomohlo od toho mnozstvi pacientek a mozna si pak uvedomi jak si jich vazit. Je dobre ze jsi se povznesla nad tuto celou prihodu a nenechala jsi se tim ovlivnit.
Petra 2 děti
  • 
21.3.2007 9:48:24
Ano i já jsem zatím nepoznala co je to nadstandart,také jsem si ho první rok zaplatila i pro to že jsem byla těhotná,ale mohu říct že služby jsou neustále stejný a je mi doopravdy jedno že recept si můžu vyzvednout na recepci,když doktor je na stejném patře a jediný co mě to stojí je než vyšetří jednu pacientku.A bohužel jsem zažila i to co je to být v těhotenství nemocná.Začalo to bolestmi zad které jsem už znala-ledviny.Nejdříve jsem zašla za svou obvodní lékařkou ta se mnou nechtěla mít nic společného že jsem těhotná a poslala mne na urologii tam jsem také nebyla vhod jelikož jsem těhotná od tud mne poslali na gyndu a tam pro změnu nevěděli co se zánětem ledvin.Takže jsem léčila čajem a co nejvíc pít až 4litry,což v sedmém měsíci bylo fajn už takhle jsem chodila každou hodinu v práci už jsem byla pro smích víc času na záchodě než za stolem.Vše jsem přežila a ted už se těšíme ze dvou krásných dětí.
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7176 z 76 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.