| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Přítomnost partnera po celou dobu porodu – pouhá fikce?

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101106 z 106 
irlev
30.3.2007 10:45:55
Jano, v TP se chystám rodit za pár týdnů.
Je pravda, že doba pro první dobu porodní je společná pro více rodiček, ale je vše na dohodě mezi nimi.
Pro mě je, pravda, zdaleka podstatnější druhá doba porodní a hlavně doba po porodu, kdy mám zaručeno, že manžel bude se mnou a prckem.
Každopádně, přeju hodně štěstí :)
Lucie 2 děti
  • 
30.3.2007 10:36:45
Své děti jsem rodila v Žatci, a pokoje pro první dobu porodní jsou zde pouze pro jednu rodičku a přítomnost partnera je zde samozřejmostí, souhlasím s názorem, že přítomnost partnera při první době je asi nejdůležitější
Luciia
30.3.2007 10:32:00
Ahoj,
rodila jsem u Apolináře v prosinci 2006 a manžel byl opravdu celou dobu u mě. Rodila jsem předčesně v 35+2tt a dvojčátka:o).
Byl to můj první porod a tak jsem si to bez přítomnosti manžela také nedokázala představit. Hekárna byla sice společná pro čtyři rodičky, ale prvních pět hodin jsme na ni byli sami. Když přijali další maminku, tak jsem se s ní domluvila, zda ji přitomnost mého muže navadí, naštěstí navadila, ale za chvilenku se pokoj naplnil a tak jsme s manželem šli raději prodýchávat kontrakce na chodbu.
Jedině kam se se mnou manžel nevydal bylo do sprchy, tam jsem šla sama:o))
30.3.2007 10:28:58
Vybrala bych si jinou porodnici, kde to podmínky umožňují.
Iva, děti Honzík 04 a Evička 07
  • 
30.3.2007 10:22:57
Já jsem chtěla mít také manžela u porodu a to se mi splnilo u obou dítek. I když u holčičky to byl takový fofr, že byl manžel až na druhou dobu porodní. Rodila jsem v Brně na Obilním trhu a tam jsem byla na porodním pokoji celou první dobu porodní i s manželem . Pokoj je jen pro jednu rodičku se sociálním zařízením. A tak jsem využívala vše, co se mi nabízelo. Vybrala jsem si tu porodnici proto, že jsem chtěla určitý komfort, ale i proto, že tam může být manžel se mnou po celou dobu. Porodní asistentka mě vždy přišla zkontrolovat a pak jsme opět s manželem využívali pokoj
pro sebe.
Radila bych vybrat jinou porodnici. Manžel je velká psychická podpora a byla jsem ráda, že je se mnou.
Iva
30.3.2007 10:12:51
ahojky,
jsme těhotné prakticky stejně, dokonce i stejně staré. Bude mi v září 29 a na konci září se mi narodí miminko. To jen na začátek.
Jinak si nemyslím, že jet do Kadaně je až tak hrozně komplikované, asi bych se tam nejdřív jela podívat. Když to porovnáš a zvážíš možnosti, které ti CAP může nabídnout, myslím, že už ti ta dálka nebude tak vadit. Já bydlím v Praze a třeba ve špičce si myslím, že pojedu do své porodnice stejně dlouho, jako ty z Teplic do Kadaně. Na druhou dobu porodní je podle mě partner taky fajn, ale ta první může trvat dlouho a tam bych sama být nechtěla. Pro mého manžela je hodně důležité, aby tam s námi mohl být. Pro mě taky. Porodnici, která mi nemůže nabídnout přítomnost milované a milující osoby v těžké chvíli, bych asi nebrala v úvahu. Pro mě je důležité, abych se cítila bezpečně a to sama někde v cizí nemocnici nemůžu ani předpokládat.
Tak držím palečky. Lucie
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101106 z 106 

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.