| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Přítomnost partnera po celou dobu porodu – pouhá fikce?

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 106 [Dalších 46 >>]
lipoo
1.4.2007 22:45:58
Tak u mě byl manžel celou dobu-co jsme přijeli do porodnice až co jsme porodili...
1.4.2007 21:30:24
Mám ještě několik kamarádek, které rodily v Litoměřicích a chválily si to tam. Nevím ale, jestli to splní dojezdovou dobu od Tvého bydliště. Zeptám se, jak je to s přítomností otce v první době porodní a dám ještě vědět. Rodila jsem v Ústí, vůbec mě nenapadlo, že někde nemůže být taťka během celého porodu.

Zdraví Zdeňka, tentokrát už zaregistrovaná na Rodině :-)
eee: Hanička
  • 
1.4.2007 21:07:58
My byli s manželem celou dobu (9 hodin) spolu rovnou na prodním sále, takže jsme se nemuseli nikam přemisťovat, sprcha, vana k dispozici. Mají dva sály, takže vedle přijeli déle než my a rychleji porodili. Jinak mají ještě jednolůžkové pokojíky, pokud by byly porodní sály obsazeny. Spokojenost velká! Překvapuje mě, že někde mají sprchy jinde a hekárnu po třech. Nevím jak bych tam chodila nahá do sprchy.......
eee: Hanička
  • 
1.4.2007 21:07:45
My byli s manželem celou dobu (9 hodin) spolu rovnou na prodním sále, takže jsme se nemuseli nikam přemisťovat, sprcha, vana k dispozici. Mají dva sály, takže vedle přijeli déle než my a rychleji porodili. Jinak mají ještě jednolůžkové pokojíky, pokud by byly porodní sály obsazeny. Spokojenost velká! Překvapuje mě, že někde mají sprchy jinde a hekárnu po třech. Nevím jak bych tam chodila nahá do sprchy.......
1.4.2007 17:16:55
Osobně si zjistěte jak to vlastně ve Vámi vybrané porodnici funguje.Zajeďte si tam i s manželem.Jsem od Českých Budějovic a vím,že velké nemocnice nevidí rádi,když jim někdo jiný(tatínek u porodu) kouká pod ruce.Sestavte si porodní plán a dopředu se na něm s personálem domluvte.Zkuste napsat primáři e-mail a vše si s ním dopředu domluvte.Máte dost času na vybrání takové porodnice kde Vám splní Vaše představy.Přeji krásné zážitky z narození děťátka
1.4.2007 17:06:05
Varuji Vás.V Českých Budějovicích je přístup personálu příšerný.Manžela k Vám MOŽNÁ zavolají na druhou dobu.Pokud si chcete zachovat důstojnost a dobré psychické zdraví jedtě raději do Č.Krumlova nebo Prachatic.
1.4.2007 17:00:03
Zjistěte si osobně jak to vlastně je ve Vámi vybrané porodnici.Já jsem sice od Českých Budějovic,ale vím,že ve velkých nemocnicich neradi pouštějí tatínky na první dobu porodní proto,aby jim nekoukali pod ruce.Sestavte si porodní plán a zajeď te si tam i s manželem dopředu vše domluvit.Nebo to zkuste e-mailem přímo s primářem.Držím palce a přeji krásné okamžiky při zrození nového života.
1.4.2007 15:44:35
Pro svuj prvni porod jsem si vybrala Vrchlabi i kdyz je to asi 130km.Byla jsem ujistena, ze jako prvorodicka to v pohode zvladnu. Kontrakce jsem mela od peti rano, vyjeli jsme v osm a Agatka se narodila v pul druhe. Pritel byl celou dobu se mnou a byl to pro nas nezapomenutelny zazitek. Psychicka podpora je podle me ze vseho nejdulezitejsi a kdyz je v pohode matka, tak i dite to zvlada bez problemu:-))
Takze ja bych hledala, az bych nasla porodnici podle svych predstav.
Drzim palce a preji pohodove tehotenstvi!
  • 
1.4.2007 14:15:35
Ahoj,

chci tě určitě podpořit, ať to nevzdáváte. Pokud cítíš, že je pro tebe partner u porodu důležitý (možná to bude u porodu jinak, ale to nezjistíš jinak, než že si to prožijete), tak dělej vše pro to aby to tak bylo, nevyhovuje ti porodnice? Zkus se tam s nimi domluvit, že je to pro Vás hodně důležité a zkuste vytrvat, pokud by to měl výt velký problém, najděte jiné místo, kde se miminko narodí, jesltli jsem to pochopila, čekáte první mimi, takže si můžete dovolit i porodní turistiku. Já jsem měla muže u obou porodů, byl pro mě moc důležitý a hodně mi pomohl, myslím že má ke klukům úžasný vztah možná i proto, že jsme je porodili spolu. (není zdravotník, na porody jsem si ho připravila a stálo to za to)

Zdraví Soňa
1.4.2007 13:49:44
Ahoj, no právě že jsem do Ústí volala asi před třemi týdny, sestra na porodnické ambulanci mi potvrdila, že v současné době až do konce června mají pro mimoústecké rodičky stopstav a co bude dál není jasné, neb se bude patrně měnit vedení - z ústecké Masarykovy nemocnice se stane obchodní společnost, nebo jak se to přesně říká. Proto pátrám po vhodné porodnici ve svém okolí. S mužem jsme se rozhodli, že do Kadaně rozhodně nepojedeme, stejně jako některým z vás mi hodina jízdy přijde příliš - odvážnějším přeji štěstí, já jsem si stanovila časový limit pro dojezd 30 - 45 minut.
Díky za tip na Most, našla jsem si už nějaké informace. Je pravda, že teď se to tam pěkně vaří, ale do porodu mi zbývá ještě půl roku, tak uvidíme.
Jinou možnost než Most a Teplice bohužel nevidím, porod doma pro mě nepřipadá v úvahu. KDYBY MOHL JEŠTĚ NĚKDO POSKYTNOUT INFORMACE O SEVEROČESKÝCH PORODNICÍCH, BUDU MOC VDĚČNÁ. Díky za všechny informace holky, moc jste mi pomohly:)))
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 106 [Dalších 46 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.