| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na jaře začněte s otužováním

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101105 z 105 
Líza
24.4.2007 8:26:39
Zuzano, nevím jak tvoje, ale moje děti chodí do školy a do školky. Takže jim rozhodně nehrozí 11 hodin pobytu doma, natož pak u televize nebo počítače. Druhá věc je, že pokud přijdou domů někdy ve čtyři, nehrozí jim ani to, že by potom další tři hodiny strávily venku.
Lister
  • 
24.4.2007 8:23:02
Klidně se přiznám, že na podzim a v zimě nejsou moje děti venku ani ty 3 hodiny. Chodí totiž do školy a já do práce a když se odpoůledne kolem 16.h hodiny sejdeme doma, už je v podstatě tma. takže na vycházku jsdoou jen s družinou.
Míša, syn 4 roky
  • 
24.4.2007 8:10:56
Také jsem to pochopila, že 3 hodiny jsou minimum. S tím problém nemáme. Ale myslím, že spousta dětí není venku ani zdaleka ty 3 hodiny. Hlavně na podzim a v zimě mám pocit, že je venku vymeteno a až na jaře se zaplní hřiště a ulice a parky dětmi. Kde je proboha drží přes zimu??? Osobně utíkáme ven, jak jen to jde, doma bych to ani nevydržela.
24.4.2007 7:23:20
Ono asi dost závisí na věku dítěte. Můj syn má 8 měsíců a nějak nefunguje - bude furt venku a přijde jen na jídlo :-))) A to bydlíme na vesnici. Ale vážně - samozřejmě, že starší děti mohou být venku déle. Já jsem to v článku pochopila jako aspoň 3 hodiny. Navíc děti mají i různé zájmové kroužky, školu, úkoly,.... (Zase podle věku.)
Zuzana
  • 
24.4.2007 1:56:51
Článek docela dobrý, ale s těma 3 hodinama na vzduchu moc nesouhlasím. To jedině tak v zimě v mínus deseti:-)Myslím si, že dítě potřebuje být venku mnohem déle... Otázkou je, jestli je to v přírodě nebo někde ve městě u silnice...
Pokud někde v přírodě, v lese, v parku nebo na hřišti a dítě je chráněno proti slunečním paprskům, tak nevím, proč by nemělo být venku pořád, kromě doby, kdy se přijde domů najíst.
Když spočítám, že dítě, které po obědě nespí má den rozdělen takto:
10 hodin nočního spánku
3 hodiny pobytu venku
11 hodin pobytu doma?!?
A co pak asi doma dělá? Pravděpodobně je u televize nebo u počítače :-(
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101105 z 105 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.