| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Poručíme větru...

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101105 z 105 
Markéta, syn 5 l.
  • 
15.8.2007 9:25:14
Já bych na základě svých zkušeností Sab Simplex nezatracovala - prcek prořval první čtyři týdny svého života, zkusili jsme všechno možné, nepomáhalo nic. Poté, co poprvé dostal Sab Simplex, bylo po problému. Docela by mě zajímalo, jak může placebo efekt fungovat u měsíčního dítěte?
15.8.2007 9:17:25
k tomu cvičení, prdíky taky často odešli když miminko "cvičilo" na bříšku. A taky pomáhalo kojení, trávení se rozpohybovalo a bylo to, ale nejsem si jistá zda to někdy nebyla "medvědí služba":-)
Určitá prevence je nechat mimi dobře odříhnout.
Peggy
  • 
15.8.2007 9:13:59
Nám pomohl fenykl, ale na radu porodní asistentky silnější odvar přímo z fenyklu nechaného dlouho louhovat, ideálně přes noc. Fenyklové čaje ze sáčku či ty granulované nepomáhaly vůbec. Pozor ale: takový silný čaj mi zvyšoval tvorbu mléka, takže je třeba na to myslet a odstříkávat (já to odnesla zánětem prsu). Ale větry ustaly, takže něco za něco :-)
Ráchel, 3 děti
  • 
15.8.2007 9:02:07
děti jsou nevyzpytatelné. Švagrová třeba přišla metodou pokus omyl na to, že jejímu miminu vadí, když (ona) jí rýži, pak mělo prdíky jak blázen... no věřili byste tomu? :)
Katka,kluci 4 a 8
  • 
15.8.2007 8:47:15
Nejsem zdravotník,mám jen zkušenost se starším synkem,také se hrozně trápil. Zjistila jsem postupně, že mu (nám)vadí i malá troška opečené cibulky v základu pro omáčku,cibuli jsem prostě musela úplně vynechat (byla jsem zvyklá ji dost používat).Když večer brečel opravdu zoufale, pér lžiček teplého fenyklového čaje pomohlo - pokakal se a bylo dobře.Zajímalo by mě také, proč se to nedoporučuje (když je kojení rozběhnuté, neměly by pře 2 - 3 lžičky vadit)? O té rource jsem také slyšela, že by se neměla používat moc často, aby nevznikl návyk.
U nás bylo zajímavé to, že u mladšího jsem pak mohla jíst úplně všechno a prdíky ho netrápily - nevím, jak je to možné.Autorce přeji spokojené mimčo,
myslím,že jak se začne otáčet a víc pohybovat,bude to čím dál lepší.
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101105 z 105 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.