Hanka |
• |
25.5.2005 13:55:05
Ahoj Zdeni,protože mám stejný problém, zatím sice jen půl roku co se pokoušíme marně o miminko.Ale protože jsem s předchozím partnerem zažila 3 potraty beru teď všechno daleko citlivěji. Náhodou jsem na netu našla stránky www.miminko.cz a tam je "těhotenský kalkulátor" který dokáže (samozřejmě bez záruky)vypočítat plodné dny.Ještě nevím, ale určitě to zkusím
|
Fialka |
• |
25.5.2005 12:25:52
Ahoj Gabko, buď úplně v klidu. Já jsem nyní ve 28tt a měla jsem ještě do nedávna taky nervíky na pochodu. Hodně věcí mě rozladilo. Stačilo, když se mě např. švagr na něco zeptal, na co jsem neznala odpověď a já plakala.... bylo to tak trochu spojeno se svatbou a tudíž se stresem. Od té doby se to však hodně změnilo a cítím se už v pohodě a už mě téměř nic nerozhází. Krize vrcholila právě okolo 20tt. Taková rozladění jako s tou postýlkou jsem zažila taky. Maminka manžela "vyhrabala" nějakou stoletou na chalupě a samozřejmě celá rozradostněná jí přivezla. Pak mi vstávaly hrůzou na hlavě vlasy, aby si jí manžel opravdu nechtěl vzít. Nevzal si jí...Když jsme přišli domů, tak jsem mu to vyjevila, jak se mi ta postýlka nelíbí a naštěstí cítil tu situaci stejně. Takže postýlku doma nemáme a asi koupíme novou. To co píši asi není úplně stejné jako u tebe, ale chci tě tím podpořit, že určitě nejsi žádná hysterka... zkrátka a dobře působí hormony a jsi pak díky tomu citlivější. Myslím, že by mě taková situace, kterou popisuješ dožrala taky...:o) drž se
|
• |
23.5.2005 11:48:28
Zdravím ,
milé Těhulky a Maminky. Pomalu začínám s přípravou potřebných věci pro miminko. Sice mám ještě dost času (jsem teď v 20tt), ale nechci nic ponechat na poslední chvíli. Jsem celkem v pohodě, nevolnosti už pominuly, jen teď mám trochu kolísavou náladu, kterou se ale snažím udržet jak se říká "na uzdě". Celkem mi to jde:-D Jen včera jsem byla opravdu v rozpacích. Byli jsme na návštěvě u mé tchýně a na zpáteční cestě jsme se zastavili u sestry mého muže, která nám slíbila, že nám připraví postýlku pro malého. Byla jsem zvědavá jak vypadá...No řeknu Vám když nám ji ukazovala myslela jsem si, že to snad nemyslí vážně...mněla ji sice schovanou na půdě, ale jak vypadala ! Byla celá ušpiněná, plná pavučin a jiné špíny. Stála jsem tam a jen zírala na ní. V ten moment jsem nevěděla jestli ta postýlka je určená pro miminko nebo pro nějaké to prasátko, které sestra chová. Můj muž se mého úžasu nevšiml a postýlku naložil do auta a odjeli jsme domů. Já jsem to nevydržela a po cestě jsem se rozplakala, jsem zvyklá na různé situace, protože s mou maminkou nevycházím moc v dobrém i když se moc snažím a rodina mého muže mi taky náladu nepřidává, ale tohle! Manžel s počátku nechápal oč jde, ale řekla jsem mu co cítím a že určitě sestra nedostala od své maminky postýlku v takovém stavu jako jí přidala mně. Vím, že má hodně málo času a nemohla vědět jestli si ji vememe, ale alespoň ji trochu otřít mohla. Možná že jsem reagovala moc hystericky, ale neudržela jsem pláč. Možná že se to mé psaní tady nehodí, ale moc by mně zajímalo jestli se Vám přihodilo něco podobného a jak jste to pak zvládly ? Bylo mi opravdu hrozně...Gabriela |
Radka |
• |
18.5.2005 14:28:39
Znam několik takových případů, kdy po několika měsících cvičení (5-12) žena otěhotněla. Kdo by o to měl zájem, v každém větším městě jsou rehabilitační sestry, které tuto metodu dobře ovládají. Dá se to vyhledat na internetu. Já jsem podle toho cvičila, ale u nás je problém spíš z manželovy strany a tuto možnost (že by cvičil on) jsme ještě nezkusili. Třeba je to taky cesta.
|
Radka |
• |
18.5.2005 14:14:35
O plodných dnech ti nejpodrobnější rady může dát sdružení CENAP z Brna. Stačí jim napsat na e=mail cenap@volny.cz a oni ti odpovědí. Pokud bydlíš blízko Brna, je lepší tam dojet osobně a vůbec je lepší se o tom dozvědět od nějaké poučené osoby než z brožůrky, protože každá žena je jiná.
Přeji hodně štěstí a doufám, že jsem aspoň trochu pomohla. |
Marie |
• |
17.4.2005 19:42:35
Ahojky, plodné dny jsou nejčastěji 14-16 DC(od 1. dne men.)to je ale dost nepřesné. Lepší je si měřit bazální teplotu (5min, předtím než vstaneš s postele a vždy stéjným teploměrem ), ovulace nastává když ti teplota klesne a potom stoupne (vetšinou nad 37°C), taky si můžeš koupit ovu test nebo sledovat čípek, metod je hodně záléží jen na tobě. Hodně štěstí ve snažení a pa.M.
|
marta |
• |
14.4.2005 14:06:45
Jukněte na diskusi Snažilek, tam mají hooodně informací...
adresa zde: http://www.rodina.cz/diskuse53.htm |
Táňa |
• |
14.4.2005 13:46:01
Ahoj, já se taky snažím , rok *1964. Jak dlouho už se snažíte? Máte už děti? (My dvě.)
Ahoj a ozvi se T* |
Darla Nová |
• |
14.4.2005 12:58:32
Hledám nějakou snažilku, které je trochu více.Tedy konkrétně je narozená okolo roku 1966. Je takový někdo, prosím reagujte.Zn. výměna zkušeností
|
Lenka |
• |
14.4.2005 9:33:08
ahoj Zdeni jsem tady poprvé a chtěla jsem tě poprosit jestli nevíš jak se vypočítavají plodné dné dny nebo ovulace menzes mi skončil 1.4.a další bych měla mít cca 28dni vůbec nevím jak se to vypočitavá.Rok se snažíme o miminko mám tříletou dceru a chtěla bych další.děkuji za radu všem.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.