| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak počít

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 60 [Dalších 20 >>]
Lenka
  • 
14.4.2005 9:33:04
ahoj Zdeni jsem tady poprvé a chtěla jsem tě poprosit jestli nevíš jak se vypočítavají plodné dné dny nebo ovulace menzes mi skončil 1.4.a další bych měla mít cca 28dni vůbec nevím jak se to vypočitavá.Rok se snažíme o miminko mám tříletou dceru a chtěla bych další.děkuji za radu všem.
Lenka
  • 
14.4.2005 9:32:55
ahoj Zdeni jsem tady poprvé a chtěla jsem tě poprosit jestli nevíš jak se vypočítavají plodné dné dny nebo ovulace menzes mi skončil 1.4.a další bych měla mít cca 28dni vůbec nevím jak se to vypočitavá.Rok se snažíme o miminko mám tříletou dceru a chtěla bych další.děkuji za radu všem.
  • 
7.3.2005 16:23:52
AHoj,
mám podobný problém,dokonce bych řekla postřeh.Zjistila jsem totiž i ze svého okolí,že ženy pravidleně rodí v období kolem svého narození +-2 měsíce.Samozřejmě to neplatí 100%-jako nic,ale vzhledem k tomu,že mám možnost si tuto skutečnost ověřovat i mimo okruh svých známých,je to zajímavé a proto si říkám,že nemá cenu se nervovat s tím,že teď,když si řeknu "chci dítě"to prostě nejde.Určitě to výjde.Proto také lékaři přistupují k léčbě neplodnosti až po roce neúspěšného snažení.Jak to dopadlo u tebe?Měj se.Katka
Daniela, 3.dítě na cestě
  • 
11.1.2005 10:50:24
Ahojky všechny (i budoucí) maminy!

Mé zkušenosti s otěhotněním jsou 3: když jsme domluvili termín svatby, rozhodli jsme se, že to jen tak "zkusíme", protože ono to určitě hned nepůjde,jak nám to všichni říkali. Ale "ono to šlo" a pár dní před svatbou jsem měla pozitivní těhotenský test. Máme zdravou holčičku.Z toho jsem vyvodila, že jsme prostě ten šťastný pár, který si řekne TEĎ a hned otěhotní. Přesně jsem si naplánovala druhé mimi (vše je přece tak snadné), ale tolik jsem chtěla a byla vystresovaná, že jsem po půl roce brečela, že zřejmě druhé dítě už mít nebudeme.Podotýkám, že jsme měli pohlavní styk co nejčastěji,nejpravidelněji,okolo plodných dnů povinně!!! Až manžel odjel na delší služební cestu a po 10 měsících jsem měla konečně 2 čárky na testu!(kluk)Takže z mé zkušenosti vím,že nejhorší je psychika, která vše blokuje. Ale kdyz chcete moc miminko, je těžké ženě radit,aby byla klidná a bez nervů...
A jen tak mimochodem, nedávno jsme to jen tak opět "zkusili" a už jsem v 19,tt. (Což nebylo úplně domyšlené,víte?).Takže všem držím moc palec a hodně pohody při výrobě zdravých miminek:)))

Danča
Miruš
  • 
7.12.2004 14:03:19
Ahoj, jsem z Brna.
Senedra
6.12.2004 20:47:41
Mirko, doporučení na spermiogram by tvému partnerovi měl dát tvůj gynekolog, včetně toho, kam na něj jít. Určitě se tím zabývají na sexuologii. Vím také, že některé CARy tohle vyšetření dělají a to dokonce anonymně, bez doporučení. Ale za to se musí platit.
Skutečně nejjednodušší je poprosit toho gynekologa.
Jinak nemůžu sloužit, nevím, z kterého jsi města.
6.12.2004 11:52:10
Prosim o radu. A kde muzeme udelat spermiogram? Ani nevime kam bychom jsme meli jit( vlastne tim myslim za kterym lekarem). Diky moc.
jana,snažilka
  • 
19.10.2004 19:00:57
Je opravdu velmi najivní,pokud si někdo myslí,že lze pohlaví dítěte ovlivnit požitím vína před souloží-to je nehorázný nesmysl!
Irena 2 holky
  • 
13.9.2004 12:48:42
Ahoj,
nám trvalo u první holky otěhotnět 2 roky, u druhé rok. Všechny ty rady, které jsi popsala, jsou víceméně k ničemu. Hlavní je opravdu se nestresovat a taky --
nemilovat se příliš často. Mně se po té dlouhé době doktor zeptal - a jak často máte pohlavní styk? Když jsem mu řekla, že skoro každý den, tak řekl: no ale to se nesmíte divit, dejte si pár dní oddech a možná to vyjde. Manžel tenkrát jel na týden do zahraničí, vrátil se a .. další menstruace už nepřišla. Ale stres je každopádně nejhorší. 9 měsíců ještě není tak strašné!! Možná po roce a půl půjdete na vyšetření - my oba jsme je absolvovali, a naštěstí - jak je vidět - vše bylo v pořádku.
Držím palce!!
I.
Linda 25 let
  • 
13.9.2004 12:09:14
Ahoj Aleno,my se snazime s manzelem o miminko "teprve" 9 mesicu. Ja vim, co je 9 mesicu proti vasim 3 rokum, ale i pro me je tato doba stresujici, protoze jsem si predstavovala, ze jakmile vysadim hormonalni antikoncepci, okamzite otehotnim.
Kupuji si babyplan, snazim se na to nemyslet, ale kazdy mesic presto netrpelive cekam, jestli ta menstruace konecne NEPRIJDE. Kamaradky za mnou chodi se zarucenyma radama, ze mame menit polohy, ze mam po styku zvedat zadecek, aby se ty spermie ve mne "usidlily" a nevytekly ven, popr. ze jim mam jeste rukou pomoci dostat se co nejhloubeji atd. Je toho hodne, co uz jsem si vyslechla, vse poctive zkousim, ale zatim nic. Presto verim, ze i ja i Ty se toho naseho vytouzeneho drobecka nakonec dockame a budeme ty nejstastnejsi maminky na svete.
Drzim palce.
Linda
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 60 [Dalších 20 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.